Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6105 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אגב, אם כבר הוזכר כאן על אנשים שסתם מוסיפים כל מני כיתובים כאלו ואחרים לרכבים שלהם - יצא לי לראות 2 מאזדות 3 עם הכיתוב VV-T מתחת לפנס האיתות בכנפי הרכב. אם אני לא טועה, VV-T זה דגם מנוע של טויוטה, נכון?

מישהו יכול לפענח לי את המקרה?

Chevrolet Silverado 2500HD - 2015 - LTZ

TW: Morel Supremo Piccolo | MID: Morel CDM 880 | MIDBASS: ScanSpeak Silver

SUB-WOOFERS: 2X JL Audio 10TW3 - Original Under The Seat StealthBox

TW Amp: Genesis Stereo 100 | MID+MIDBASS Amp: JL Audio 450/4 | Monoblock: JL Audio 500/1 | DSP: Helix Pro MK2

• תגובות 51
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לך זה עושה טוב על הלב שאנשים רואים TSI ואומרים וואו, אני חושב שאף אחד חוץ ממני לא צריך לדעת מה יש לי מתחת למכסה מנוע.

זה כמו שלא תרשום לעצמך על החולצה את האורך של המה שמו שלך, מי שרוצה לדעת תבוא ותבדוק לבד.

פורסם
אגב, אם כבר הוזכר כאן על אנשים שסתם מוסיפים כל מני כיתובים כאלו ואחרים לרכבים שלהם - יצא לי לראות 2 מאזדות 3 עם הכיתוב VV-T מתחת לפנס האיתות בכנפי הרכב. אם אני לא טועה, VV-T זה דגם מנוע של טויוטה, נכון?

מישהו יכול לפענח לי את המקרה?

לא,אם אני זוכר נכון זה מסמן תזמון שסתומים משתנה.

גם על סוויפט החדשות יש את הסמל של VVT וזה בא מקורי מהחברה,לעומת זאת רק על רכבים של טיוטה כתוב VVT-I

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

אני דווקא הייתי עושה ההפך קונה 520 ושם סמל של 550i :lol:

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

דורקי - ראיתי אתמול בערב בסנטר בראש פינה.

אגב טוסון - בפולו הקודמת כשהרכבתי את המערכת,עמדה מאחורי טוסון שחורה דומה,עם גיר (תחזיק חזק) ידני!

הבעלים היו זוג מבוגרים :)

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם
נצל"ש - יצא לי לראות היום יונדאי טוסון,עם סמל ARIZONA מתחת ל V6.

ייבוא אישי? או סתם סמל שהבעלים הדביק?

בד"כ הערס שנוהג בה מרגיש שהוא כבש את אמריקה.

אז נותנים לו עוד חיזוק לאגו.

פורסם

אין ערסים שנוהגים בטוסון!

יש ערסים שנוהגים בטוקסון :twisted:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
אין ערסים שנוהגים בטוסון!

יש ערסים שנוהגים בטוקסון :twisted:

אם רק היית יודע כמה מה שאתה אומר נכון, היית נותן לעצמך נשיקה על הקרחת. :lol:

לגבי היונדאי טוסון יש 4 רמות גימור:

אריזונה

טקסס

SE - SPECIAL EDITION

והדיזל.

אני לא יודע בדיוק מה ההבדלים בין כולם אז אני לא רוצה להטעות.

Golf GTi MK5: Revo Stage 2+ - Tein SuperStreet 2 - MILLTeK Performance Pipe - APR Hpfp

למכירה: איביזה טורבו 20VT.

פורסם
אריזונה

טקסס

SE - SPECIAL EDITION

והדיזל.

דיזל - ערסון מתלמד שאבא שלו נהג מונית והמליץ לו על מנוע דיזל. "תקשיב לי יא חריאן קטן - רק דיזל. מחזיק מליון קילומטר"

אחר כך בא האריזונה- זה ערס במגמת יצוא ויבוא. הוא שמע על עמריקא ויש שם פול אחוקים עם ג'יפים ולכן עריזונה יושב עליו פצצות.

טקסס - זה כבר ערס שגיבש את הזהות העצמית והולך עם נעלי בוקרים וכובע משלים. יש שם מקום לחבל לאסו. בגריל הקדמי.(בשביל הכונפות שבאות בגלל האוטו ובשעת הש' נבהלות)

ספסייאל אדיטיון - זה כבר ערס החושרמוטה אחשלו. יש לו כבוד. יש לו יונדאי ג'יפ. יש לו גם אחריות על 3 רחובות וכל הכונפות באות לראות את הגריל מהכרום והג'נטים מגנזיום.

פורסם

אני הייתי בטוח שטוסון זה לעקרות בית שהתחננו לבעל שיקנה להן גיפ.

אז הוא קנה להן יונדאי.

לשטח הן לא יורדות.

אחיזת כביש בכביש הן לא מבינות מה זה.

צריכת דלק לא מעניין אותן-הוא משלם.

יש גם את אלה שמוסיפים ניקלים בסיגנון הביגו 504 הערבית מהתמונות הקודמות.

אייל

פורסם
דוד שלי הזמין את הרכב עם החלקה של הסמלים מאחורה ( חוץ מהסמל של מרצדס עצמו) זה לא מנע כמובן מהמנוולים לשבור לו את הסמל מקדימה ( שהוא כמובן החליף לחדש כבר).

הנה תמונה של ההחלקה מאחורה :

http://img.photobucket.com/albums/v492/yakird/IMG_0393.jpg

הסמלים האלה הם קללה - אין סיכוי שאיזה ח*א לא יעלים אותו במוקדם או במאוחר (חבל רק שהטמבלים לא מבינים שלא ניתן להוציא אותם בשלמותם מבחוץ). אגב, קיימים גם סמלים נשלפים למרצדס אם לדוד שלך יש את הסבלנות בלשלוף אותו ולהחזיר למקום בכל פעם.

• תוכן חדש...