Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה לגבי מספר רכב חשוד.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6021 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 53
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

• אחראי פורום
פורסם
הרכבים החדשים שיוצאים בימים אלה הם עם סיומת 70

אני ראיתי דייהטסו שרייד 90+ עם סיומת 70. לא ממש האמנתי למה שאני רואה, אז עקפתי אותו

ובשלט הקדמי היה כמו שצריך להיות - 07. מכון רישוי עם טעות אידיוטית. מעניין כמה זמן הוא נוסע ככה.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

כל התשובות אפשריות.

יש זיופים, טעויות, מקרים מוזרים (לדוגמה היתה לי ZX 93 עם 04 ולחבר אפלאוז מאותה שנה גם עם 04 - ואז לכל יצרן היתה סדרה משלו).

יש מספרים של רכב אחרי שיקום. ותמיד יש פקיד/ה במשרד הרישוי שלא שמו לב מה הם עושים.

יש מכוניות של מנהל הרכב הממשלתי שמקבלות כל מיני מספרים לפי הצורך. אולי זה נשאר ולא מוחלף כי מוכרים "במשקל" ולא כבודדות. בדרך כלל אלו לא יהיו שוטרים, אז אפשר להרגע.

ילה גבר בא נראה! מר +1
פורסם
כל התשובות אפשריות.

יש זיופים, טעויות, מקרים מוזרים (לדוגמה היתה לי ZX 93 עם 04 ולחבר אפלאוז מאותה שנה גם עם 04 - ואז לכל יצרן היתה סדרה משלו).

יש מספרים של רכב אחרי שיקום. ותמיד יש פקיד/ה במשרד הרישוי שלא שמו לב מה הם עושים.

יש מכוניות של מנהל הרכב הממשלתי שמקבלות כל מיני מספרים לפי הצורך. אולי זה נשאר ולא מוחלף כי מוכרים "במשקל" ולא כבודדות. בדרך כלל אלו לא יהיו שוטרים, אז אפשר להרגע.

המקרה שהצגת הוא לא מקרה מוזר.

לא לכל יצרן יש סיומת משלו.

יש סיומת אחת לכמה וכמה יצרנים ויש סיומת ליצרן אחד:

לדוגמא סיומת 04 זה של פיג'ו סיטרואן ודייהטסו משנות ה 90 המוקדמות.

סיומת 03 זה אך ורק של סובארו.

סיומת 06 זה של הונדה, ביואיק, שברולט, אופל, רנו, וולוו וכו'.

שלומי.

פורסם

הם סתם שומרים על הבתים של המרינס בירושלים,אין להם שום סמכות נגדך,רק סמכות עיכוב כמו כל אזרח רגיל במדינת ישראל.

בדרך כלל הם מסתובבים עם רחרחן, ובודקים שאריות של חומרי נפץ ברכבים שחונים ליד הקונסוליה.

רוצה לעבוד שם???

BMW E36 M40 year of 1992

Autobianchi A112 year of 1979

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

שוב נתקלתי במקרה מוזר ביותר שבו אני רואה טויוטה לנד קרוזר דור אחרון קצרה בגירסה הפשוטה

שהטמבון בצבע שחור ולא בצבע הרכב.

סיומת המספר היתה הפעם 06- סיומת שאין מצב שתהיה ברכב כזה והיא מאפיינת רכבים משנות ה 90 המוקדמות

כדוגמת רכבי רנו, שברולט, פונטיאק, הונדה, וולוו, ביואיק וניסאן (כדוגמת הסאני).

שלומי.

• 5 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

שלום, אתמול ראיתי אודי A6 דור נוכחי לפני מתיחת פנים עם סיומת 17. מישהו יודע מה פירוש הדבר?

ידוע לי על רכבי רנו מגאן יוצאי צבא/מדינת ישראל עם סיומת 17.

יכול להיות שהאודי היא גם רכב שכביכול היה שייך למדינה ועב רישוי מחדש?

דבר מעט שונה.

באיזור תל אביב ראיתי לא מזמן מ-ו-נ-י-ת- סובארו פורסטר שנת 2006. יכול להיות שיש עוד כמה כאלה?

יש אפשרות להוציא מוניות כאלה גם כיום?

שלומי.

פורסם

גם מוניות שהופכות לפרטיות מקבלות סיומות של רכבים חדשים לגמרי...

אם איני טועה, במוו מקבלות עד היום 16 בסוף, כמובן שראיתי גם מאזדה 3 ורנו מגאן חדשות עם 16 בסוף, אבל כל במוו חדשה שראיתי (אחרי דור ה-08 בזמנו) קיבלה 16.

את הסיומות 00 ניתן לראות על משאיות ואוטובוסים משנות ה-90 (כמו כן גם את 01). 00 ניתן לראות גם על רכבי ייבוא אישי משנות ה-90, וכן גם את הסיומת 15 (שהיא בעצמה גם על רכבי משטרה ישנים) 01 ניתן גם לרכבים בשנת 2005.

מ-02 עד 09 - כל יצרן קיבל סדרה. 10 - שנת 2000. 11 - רשיון זמני. 13,14 שנת 2006, 23- בד"כ סובארו (לא תמיד), 28 - מכשירי תנועה (עד לא מזמן), 30 - דייהטסו משנות ה-90. לגבי 50 עד 59, אלו מכוניות משנים 2003 עד 2005 בערך, אם כי לרכבים מסחריים בשנות ה-80 גם ניתנו סיומות אלו. לצד השיומות הרגילות שייצגו שנה (סיומות 80-89).

שימו לב, המידע שרשמתי לא חייב להיות מדוייק, זוהי דעתי ברוב הפעמים ואין להסתמך על כך.

Opel Vectra 2.2 TDI 2003

• תוכן חדש...