Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6110 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן שבת שלום וחג שמח

יש לי שאלה למכירי הרכב

ברשותי פיג'ו 306 דיימונג שנת 98 ידני 1600,

כאשר אני מכניס מפתח לסוויץ ומסובב חצי סיבוב (עד להפעלת החשמל ברכב), בלוח שעונים איפה שמופיע הקילומטראז' ישנו ציור של מפתח שוודי עם מספרים לידו, המספרים כל סוויץ יורדים קצת זה נראה מעין ספירה של ק"מ אך זה לא מדוייק.

יש למישהו מושג מה פירוש הנורה?

תודה,

נאור.

Peugeot 306 1600 Diamond

יהלום אמיתי

פורסם

היה כאן משהו דומה. אבל זה אומר לך כמה זמן (בימים) נשאר לך עד לטיפול הבא.

חג שמח.

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

פורסם

תודה על התגובה הזריזה,

אך תסלח לי ואני מטיל בזה ספק, כשקניתי את האוטו היה רשום שם משהו כמו 90 אלף, שהם 246 שנים, הרכב לא אמין דיו.

עוד מישהו?

Peugeot 306 1600 Diamond

יהלום אמיתי

פורסם

זה מראה לך כמה קילומטרים נשארו עד הטיפול. בגדול זה אמור להופיע כל 15000 ק"מ. על מנת לאפס אתה צריך ללחוץ על הכפתור שבלוח השעונים ללחוץ ברקס ולפתוח סוויץ' עד לפני הנקודה שבה אתה מתניע. תופיע לך ספירה לאחור ולאחר מכן המונה יתאפס. ממולץ שתעשה את זה רק אחרי שביצעת טיפול.

פורסם

אה אז זה בעצם מעין שעון לדעת כמה ק"מ לטיפול הבא, תזכורת.

תודה רבה לכולם, חג שמח ושבת שלום עזרתם לי מאוד!

Peugeot 306 1600 Diamond

יהלום אמיתי

פורסם

ליתר דיוק המפתח תמיד מופיע כמה שניות לפני הופעת הקילומטרז'

לחבר שלי יש רכב מסוג דומה ואצלו ספירת הק"מ כבר הגיעה לסיומה ומופיעה תמיד לצד הקילומטרז'

Peugeot 306 1600 Diamond

יהלום אמיתי

פורסם

שלום

לי יש פיג'ו פרטנר וגם לי יש את הסימן הזה של המפתח וכבר עשיתי טיפול לפני שבוע.

אני יכול לאפס באותה דרך??

לא עונה אם לא יודע תשובה!!!

• תוכן חדש...