Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מעבר באור אדום וצילום

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6104 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם,

אתמול נסעתי בכביש 443 לכיוון מודיעין ובמהלך הנסיעה התחיל ברמזור צבע ירוק מהבהב כשראיתי את הצבע הייתי עם הרכב במהירות וחשתי שאני לא יצליח לבלום עד הקו עצירה, שניה לפני שחציתי את קו העצירה היה אור צהוב ומיד התחלף לאדום לדעתי עברתי כ2 שניות לאחר שהתחלף לאדום ואז ראיתי אור חזק לבן מיד אחרי שיצאתי מהצומת,כנראה שצילמו אותי ובדקתי ואכן יש מצלמה בצומת הזו שמכוונת לחלק האחורי של הרכב יש לציין שראיתי פעם אחת אור ולא פעמיים.

עכשיו רציתי לשאול אם מישהו יודע מה הפרוצדורה ?

האם במצב כזה מישהו יודע מה העונש שאני אמור לקבל ? קנס? זימון לבית משפט ? שלילה ?

אני ממש לחוץ בבקשה ממכם רק מי שיודע בבקשה שיענה ... ואני נהג חדש שחכתי לציין ..

בתודה מראש,

קובי.

פורסם
שחכתי לציין שאני נהג חדש .. זה משנה ?

מאוד.

"ביצוע עבירות כגון: אי ציות לרמזור, אי מתן זכות קדימה, מהירות יתר או תאונה עם נפגעים יגרום לעיכוב חידוש רישיון הנהיגה ולמבחני נהיגה חוזרים והמשך המעמד כנהג חדש לשנתיים נוספות."

ישתבח הבורא, שגם היום אני נמצא.

פורסם
שניה לפני שחציתי את קו העצירה היה אור צהוב ומיד התחלף לאדום

תגדיר מיד, כי נשמע לי קצת מסריח הזריזות של הרמזור...

כל מה שתעשה בחיים, יהיה חסר חשיבות.

אך חשוב מאוד שתעשה אותו,

כי איש לא יעשה אותו מלבדך.

פורסם
מאוד.

"ביצוע עבירות כגון: אי ציות לרמזור, אי מתן זכות קדימה, מהירות יתר או תאונה עם נפגעים יגרום לעיכוב חידוש רישיון הנהיגה ולמבחני נהיגה חוזרים והמשך המעמד כנהג חדש לשנתיים נוספות."

אז אם הבנתי נכון זה 1000 ש"ח קנס + 10 נק' + שלילה עם מבחני נהיגה חדשים, ובנוסף עוד שנתיים כנהג חדש ?

פורסם

ב-2 שניות אפנוע (ואפילו רכב) יכול להספיק להכנס לצומת. התוצאה קטלנית. (בלי קשר, קטנועים נכנסים לפני שיש להם ירוק, לכן לא כדאי להתעסק עם גניבת אדומים)

גם אם תעשה טסט מחדש, יצאת בזול.

פורסם

נשמעת לי קצת תמוהה השתלשלות העניינים.

פחד שלא תספיק לעצור לפני קו העצירה, כי הייתה במהירות גבוהה מידי, אבל נכנסת לצומת כבר 2 שניות אחרי שהאור התחלף לאדום...

פורסם

"שניה לפני שחציתי את קו העצירה היה אור צהוב ומיד התחלף לאדום לדעתי עברתי כ2 שניות לאחר שהתחלף לאדום"

קראתי זאת מספר פעמים ועדיין איני מבין. אנסה לפרק את התאור התמוהה ואולי תסביר זאת שוב: שנייה לפני שחצית את הקו היה צהוב- עד כאן, הצהוב מיד התחלף לאדום- עד כאן, ולדעתך עברת כ שתי שניות לאחר שהתחלף לאדום. נשאלת השאלה איך שנייה לפני שחצית היה צהוב ואתה אומר שחצית את הצומת (ובכך את קו העצירה) כשתי שניות לאחר שיש כבר אדום?

מה שבטוח שעברת באדום מלא- בורדו כי המצלמה מתחילה לפעול כשנייה לאחר המעבר לאדום בכדי לקלוט את הרכב יחד עם הרמזור האדום באותה התמונה המראה על כניסה ויציאה מהצומת באדום.

שמרנות היא עצלנות מחשבתית

פורסם

מה כל החקירות. הבחור פשוט לא העריך נכון את מהירותו, את המרחק לרמזור, את מרחק הבלימה וזמן שנותר לעבור את הרמזור. נהג חדש. חוסר מיומנות זה לא פשע, ובמקרה זה לעבור מבחני נהיגה מחדש זה לא עונש - אלא צורך חיוני, ויפה שעה אחת קודם.

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

פורסם

לא לשכוח שהקנס מגיע על שם בעל הרכב.

אימה שלי פעם הייתה עבריינית רצינית למרות שלא נהגה בתקופה ההיא :lol:

במקרה ובעל הרכב (וזה לא אתה) לא ירצה לספוג אתה תהיה חייב לעשות הסבה על שמך.

כאן יצוץ קטע של נהג חדש וזה עלול להביא להשלכות חמורות מקנס ו10 נקודות.

אולי כדאי לך לשכנע את הסבתה לכתוב מכתב ולבקש הסבה על שמה.

להבא לא לגנוב רמזורים ולא ללחוץ על הגז בצהוב כפי שעשית זה יכול לעלות בחיים ואל תגיד שלך זה לא יקרה.

• תוכן חדש...