Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6120 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קודם כל בוא נעשה תיאום ציפיות. מהו בשבילך רכב ספורטיבי? פרארי 458 או פולקסווגן שירוקו?

בתקציב הזה יש מספר אפשרויות מעניינות שנוגעות יותר למכוניות קטנות עם קצת (הרבה) פלפל. למשל, סיאט איביזה קופרה, או סיאט ליאון FR \ קופרה. או בקטגוריה אחרת, מאזדה MX-5.

פורסם
קודם כל בוא נעשה תיאום ציפיות. מהו בשבילך רכב ספורטיבי? פרארי 458 או פולקסווגן שירוקו?

בתקציב הזה יש מספר אפשרויות מעניינות שנוגעות יותר למכוניות קטנות עם קצת (הרבה) פלפל. למשל, סיאט איביזה קופרה, או סיאט ליאון FR \ קופרה. או בקטגוריה אחרת, מאזדה MX-5.

רכב קומפקטי, חשבתי על 1.6 GOLF GTI אך אני מבין שבכזה תקציב אני לא יוכל להוציא ממנו ממש הרבה..

אז משהו בסביבות הגולף GTI אני אשמח.

איביזה לא נראת לי, גם שמעתי שסיאט לא ממש אמינים.

פורסם

מה ששמעת הוא קודם כל לא נכון, מכיוון שזאת הכללה. בכל דגם יש אקזמפלרים אמינים יותר ואמינים פחות, ולא צריך להכליל. אגב, סיאט היא חברת בת של פולקסווגן והמכוניות שלהם חולקות המון מכלולים. למשל, סיאט ליאון מבוססת על הפלטפורמה של הגולף ומשתמשת במנועים ותמסורת של קבוצת פולקסווגן.

גולף GTI היא בעיה - הדור החמישי לא יכנס לך לתקציב. הדור הרביעי דווקא כן, אבל הוא מוצלח הרבה פחות מדור V ואני גם צופה קשיים במציאת אחת במצב טוב. ככל שמכונית ספורטיבית מתיישנת, ככה היא עוברת יותר ידיים וקטן הסיכוי למצוא אחת לא "שחוטה" או משופרת בצורות חסרות טעם. זה נכון גם לגבי האיביזה קופרה שהעלתי כהצעה, אלא שיש מבחר גבוה יותר וירידת הערך עליה גבוהה משמעותית מפולקסווגן. וכך תוכל למצוא אחת בשנתון גבוה ומצב טוב יחסית.

סיאט לאון עם 185 כ"ס, ידנית - שנת 2006 - תכנס לך בול לתקציב ועוד תשאיר לך עודף.

פורסם

דבר ראשון אין גולף GTI 1.6 אני לא מבין מי דחף לך את השטות הזאת.

כמו שאמרו לך זה סתם הכללות הכל תלוי מה עבר על הרכב,כל הלאונים גולפים והA3 למיניהם מאוד זהים ואם תחפור קצת לעומק אתה לא תאמין כמה הם זהים.

הייתי ממליץ לך בחום על סיאט לאון 2005 יכול להיכנס לך בתקציב את האמת גם אולי לאון FR 2006 יכול להיכנס לך אני לא בטוח אתה צריך לבדוק.

אתה יכול לחפש לך דווקא A3 2005, אני לא יודע בדיוק איזה מנוע ייכנס לך בתקציב הזה אבל משהו בטוח ייכנס.

ועוד משהו אתה לא בדיוק מסביר מה אתה רוצה

אתה יכול להביא במחיר הזה גם STI WRX ועוד כל מיני רכבים.

תגדיר שנה,רכב ספורט,השקעה ב"שיפורים",האם אתה מעדיף גג נפתח,קופה,רכב חזק אם כן כמה חזק וכו'.

כמה כסף ת'כלס אתה רוצה להשקיע ברכב?

אתה ממש לא ברור, תגדיר בדיוק מה אתה רוצה לעשות ומה לעשות ולפי זה יענו לך בצורה הכי טובה שאפשר.

• תוכן חדש...