Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ECU- מחשב לרכב?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6103 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

אני חדש כאן,

אני בטוח שהיו כבר מלא עצים כאלו אז סליחה ,לא הצלחתי למצוא אותם (כאמור חדש).

לחבר שלי רכב ג'יפ ניסן טראנו II. (לא זוכר איזה שנה)

היתה לו בעיה להתניע את הרכב, הרכב נגרר למוסך והמוסכניק אומר שהלך המחשב של הרכב (נשמע מוכר?)

חיפשתי בגוגל

engine control unit.

אני מבין שמדובר במוצר די מורכב, שדי פשוט להתקין אותו אם יש לך אחד כזה ביד. כמה כבלים, לא מצריך משהו כמו החלפת אטם ראש והידוק ברגי אטם הראש...

כמה טלפונים (באמת לא חשוב למי) והבנתי שמדובר במוצר קטן וחכם שעלותו ממש ממש לא סתמית :arrow:. בטח לא לאחד שקנה ג'יפ כי הוא חובב שטח ולא סובל מעודף כסף כרוני...

האם לדעתכם יש בשביל מה לנסות להזמין חלק כזה באי ביי ולשלם עליו את כל המיסים למיניהם (אני חושב שאולי יחידה אחת פטורה ממכון תקנים) ולהתקין לבד?

אולי לשלם למוסכניק רק התקנה ? (אם יסכים)?

למה בכלל החלק הזה כזה יקר?

בצחוק הצעתי לו לישם LAPTOP במקום ויאאלה...

מה דעתכם?

אני מניח שאני לא הראשון...

תודה על העזרה

קובלט

פורסם

האם בדקתם אפשרות לתקן את הECU ?

ישנו אדם בשם אייל נוימן, חבר הפורום ככל שאני יודע, אשר זה עיסוקו. אולי שווה בדיקה?

בהצלחה

פורסם

אהלן

תודה למבול הפניות בפרטי,

אני דווקא שאלתי כאן אם אפשר כי הייתי שמח לראות דיון לגבי הנושא של יבוא ECU והסיבות לעלות הגבוהה שלו (ואני יודע שגם למוסכניק יש צורך בפרנסה הגונהוהוא לא צריך להפסיד עלי כסף ).

בינתיים מבררים עבורי אם צריך אישור משרד תחבורה להביא אחד (אני לא מוכן לעבוד שחור ולו כי הביטוח אחרי זה יאשים את זה בכל דבר שיקרה לרכב...) כנראה שכן.

היי ניסן ואביז

לא ניסינו עדיין לתקן את המחשב, ביקשתי מבעל הרכב שיוציא את המחשב מהרכב, אם הוא שבור כבר איזה נזק כבר יגרם...:?

תודה

קובלט

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

בכל מקרה תאלץ לאתחל את המחשב הזרקה במוסך מורשה עם סורק תקלות.

שם לב שאם אתה מביא מחו"ל, יש כמה ורסיות למחשב, שלא תקבל בטעות מחשב שמתאים לגיר ידני במקום אוטומט וכדומה.

• תוכן חדש...