Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מידת בג'אנטים לאקסנט

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8142 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש יונדאי אקסנט עם ג'אנטים רגילים R13 175\70 אני מעוניין לרכוש מגנזיום בגודל R15 205\50.

עכשיו השאלה היא האם האוטו יסחוב טוב? והאם זה מתאים בכלל?

איך אני מתאים ג'אנט לאוטו?

תודה מראש שלומי

מגבר גנסיס ST60 ב1400 שקל בלבד כולל ניירת אריזה ומתלווה

0547379780 שלומי

פורסם

לא אכפת לי שזה לא חוקי אני שואל איזה גאנט אני יוכל להרכיב מלבד הגודל המקורי שיהיה לי טוב

מגבר גנסיס ST60 ב1400 שקל בלבד כולל ניירת אריזה ומתלווה

0547379780 שלומי

פורסם
לא אכפת לי שזה לא חוקי אני שואל איזה גאנט אני יוכל להרכיב מלבד הגודל המקורי שיהיה לי טוב

פעם אחרונה שאני עונה

א. אתה לא יכול להחליף.

ב. כי זה לא חוקי.

ג. כי זה יאיט לך את האוטו.

ד. כי זה לא יהיה "טוב".

ה. רד מזה.

הייתי מספיק מובן הפעם?

פורסם

וגם בגלל העובדה הפשוטה שרוב הסיכויים שהצמיגים לא יכנסו ברכב ויגעו בדפנות בסיבוב של ההגה ( מה שיכול להביא לפיצוץ צמיג תוך כדי נסיעה )

אתה מאבד כל נוחות של הרכב ועלול מאוד לפנצר צמיג אם לא תיסע בעדינות.

גאנטים וצמיגים במידה הזאת יעלו לך הון תועפות + 1000 ש"ח וטסט מחדש במקרה של הורדה מהכביש.

אבל נתחיל מההתחלה שלא נראה לי שגאנט ברוחב וגודל כזה נכנס

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם
איך אני מתאים גאנט לאוטו

תודה מראש שלומי

תבצע מחקר קצרצר (ספר רכב, אינטרנט, מכון רישוי) לגבי המידה החוקית המקסימלית שהיצרן מאשר לאותו הדגם. לפי דעתי מקסימום החישוק שתוכל הוא "14. לא יותר מזה.

שמוליק

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם

עדיף 195/50R15 ולא 205, כי ב-205 ההבדל הוא של כמעט 2 אחוז, בעוד שעם 195 ההבדל הוא קצת יותר מעשירית האחוז...

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
יש יונדאי אקסנט עם גאנטים רגילים R13 175\70 אני מעוניין לרכוש מגנזיום בגודל R15 205\50 עכשיו השאלה היא האם האוטו יסחוב טוב והאם זה מתאים בכלל.

איך אני מתאים גאנט לאוטו

תודה מראש שלומי

כמו שהומלץ, ברר את המידה המקסימלית המותרת ע"י היצרן (ומשרד הרישוי...)ובחר ג'אנטים יפים ותואמים.

205-50-15 הם לרכבים בעלי יומרה ספורטיבית קצת (הרבה )יותר מהאקסנט, ויגרמו לרכבך רק לנזק (אם בכלל תצליח להתאים אותם).

פגיעה בביצועי הרכב ובלאי מואץ לכל רכיבי הפרונט (ציריות, מיסבים, מפרק כדורי) הם הדבר היחיד שיקרה בשינוי דרסטי כזה במידות הגלגלים.

שמוליק.

bmw e21 320i (318i) 1982

1971 bmw 1800

BMW 3.0 CSI 1973

• תוכן חדש...