Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6136 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

לפני שאני מתקין את המערכת רציתי למצוו פיתרון לבעיית חשמל עתידית

ואת זה אני אומר מניסיון הרכב הקודם שלי (קוליר 96 עם אותה מערכת)

הומלץ לי על מצבר עם פריקה עמוקה

רציתי לשאול אם למשהו יש ניסיון או ידע בנושא ?כמה מצבר כזה צריך לעלות?

והאים הוא באמת יתן מענה לעומס חשמל על מערכת החשמל המקורית?

סוג הרכב - הונדה סיויק 2003

רכיבים

מונו-רוקפרד 1001 bd

מגבר-jl300\4

קומפוננט- mbq 160rms סידרה q

סאב-IDMAX10 אינצ'

קבל- רוקפורד 1 farad

תודה מראש

פורסם

אולי קודם תתקין את המערכת ותראה אם יש בעיות? אנשים נוטים לקפוץ מעל הפופיק בלי שום סיבה.

מצבר פריקה עמוקה \ מצבר ג'ל עולה הון תועפות, למיטב זכרוני אנחנו מדברים על 1,500 ש"ח וצפונה.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

זאת בדיוק הסיבה שאני שואל לפני ההתקנה

אני רוצה לדעת לאן אני נכנס

ואם זה ברמת היכולות שלי שאני לא אמצא את עצמי

משדרג אלטרנטורים ומצבים

אם אני אדע לפני אז תהייה לי את אפשרות הבחירה

פורסם

אין לך מה לדאוג. רק מערכות SQ או SPL רציניות מאוד (מאוד מאוד) צריכים לבצע שדרוגים כאלו ואחרים.

אגב, ל JL יש ספק כוח מיוצב, מה שאומר שקבל חיצוני מיותר לחלוטין (וגם ככה הוא מיותר, אבל כאן הוא ממש אבסורד).

גם הרוקפורד שלך הוא לא מפלצת זרם מטורפת, אל תדאג.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

תגיד. לשאול אתה יודע. אבל למה לא לחפש לפני זה.

את כל התשובות שענו לך יש בחיפוש.

אנשים לא מבינים כמה מעצבן זה לענות 300 פעם על אותו דבר. כאשר יש כפתור חיפוש. והתשובה נמצאת שם.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

מצברים אלו ניתן לפרוק עד 25% מקיבולת המצבר ללא פגיעה ביכולות הכימיות של המצבר.

מצברי התנעה חייבים להיות בעלי פריקה מקסימלית בזמן קצר, על מנת לספק זרם גבוה להתנעה. הם חייבים לסבול התנעות רבות בתנאים שונים למשל תנאי טמפרטורה שונים ועומסים כבדים. משקל המצבר , צורתו והמבנה הפנימי שלו משפיעים על תכונות המצבר וגם על המגבלות שלו. על מנת למלא את המשימה העיקרית שלהם , שהיא התנעת המנוע, נחוץ כוח רב בזמן קצר מאוד. מצברי התנעה בד"כ הנם בעלי התנגדות פנימית נמוכה על ידי שטח פעיל מקסימלי ורווח מינימלי בין הלוחות.

ההבדל העיקרי בין מצברי פריקה עמוקה ומצברי התנעה הוא בעובי הלוחות ובריכוז החומצה של המצבר.

מצבר פריקה עמוקה אינו סובל מפריקות חוזרות ונשנות והוא אינו מסוגל לשמש בתור מצבר התנעה.

מצבר התנעה מסוגל לספק זרם גבוהה בהתנעה אך הוא רגיש מפני פריקות חוזרות ונשנות.

פורסם

"מצבר פריקה עמוקה אינו סובל מפריקות חוזרות ונשנות והוא אינו מסוגל לשמש בתור מצבר התנעה.

מצבר התנעה מסוגל לספק זרם גבוהה בהתנעה אך הוא רגיש מפני פריקות חוזרות ונשנות"

מוזר אבל אצלי ואצל עוד כמה יש מצבר פריקה עמוקה והוא משמש בתור מצבר ראשי ואיך זה שאני מניע את האוטו בלי בעייה

אל תיכתוב דברים שאתה לא ממש בטוח בהם

::FEEL THE {XS} power::

פורסם

+1 לישראל. מאז שיש לי קינטיק אני מתניע בקלות תמיד. ולהתניע לאחרים שנתקעו עם האוטו, לוקח שנייה בניסיון הראשון

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

אתה יכול לקרוא על מצברים באתר של וולטה :

volta.co.il/Htmls/article_list.aspx?c0=12390&bsp=12203

וספציפית לגבי מצברי "פריקה עמוקה":

volta.co.il/Htmls/article.aspx?c0=12392&bsp=12390

-

פורסם

הבחור לא לגמרי תועה - יש גם מצברי פריקה עמוקה שאינם יכולים לשמש כי מצברי הנעה . :-)

Head : Alpine IXA - W407 + PXA H701

Spk : Mt22 | L3 | Hertz Ml 1600 | HDX 300 D

Amp : Nakamichi PA2100 | PA4100 | Audison Lrx 1.1 K

• תוכן חדש...