Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5998 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום ברשותי רנו מגאן 2 ויש לי בעיה עם הרכב - הודאת השגיאה אובחנה כפוטנציומטר תקול.

או מחשב רכב

.

דורשים על החלק 1000 ש"ח.

שאלתי האם צריך להשקיע או לקנות מפירוק בשליש מחיר?.

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
  • תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

שלום ברשותי רנו מגאן 2. לאחרונה היו לי בעיות טורים - עולים מאוד במצב מנוחה.

כמו כן היו שני מקרים של הודעה INJECTION SERVICE שבהם המצערת הייתה פתוחה ללא לחיצה על הדוושה.

במוסך שראה את הרכב פעמיים עשו ניקוי מזרקים ואיפוס מחשב אך ללא הועיל הם אמרו שככל הנראה אם הבעיה חוזרת יש שני אוצפיות, האחת הפוטנציומטר (חיישן הדוושה) מזייף ויש להחליפו במחיר של כ-1000 ש"ח.

הם לא בטוחים שדבר זה יפתור את הבעיה.

השני הוא תקלה במחשב הרכב שיפוץ עולה 2000 ש"ח.

שאלתי היא מישהו מכיר את הרכב ויכול לייעץ מה לעשות?

פורסם

ערב רב

שאלת תם

מי המוסך? זה מורשה?

שא ברכה

אמר אחד מחכמי הפורום: המשותף לזול, זוגלובק, וזבל

הוא: הנקניקיה

MARIN MOUNT VISION 5.8

"אם לא תיתן לזה למות זה לא יתן לך לחיות"

פורסם

למייטב ידיעתי במקרה של תקלה בפוטנציומטר של דוושת התאוצה יפתח קוד תקלה במחשב ולא יותיר ספקות, אילו דלקה לך נורה שהתריע על תקלה היה אמור להיות קוד תקלה אתה יודע לומר מהו?

פורסם

פוטנציומטר דוושת התאוצה במגאן II מורכב, למעשה, משני פוטנציומטרים עצמאיים, העובדים במקביל והם בלתי-תלויים אחד בשני (מטעמי בטיחות).

כך שקשה לי להאמין ששני הפוטנציומטרים התקלקלו במקביל.

יותר סביר כי מדובר בבעיה בצמה המחברת בין הדוושה לבין מחשב המנוע.

בדיקה פשוטה שאפשר לבצע ושיכולה להצביע על כיוון התקלה:

בזמן שהרכב משנה את הסל"ד בסרק, כפי שתארת, נסה לנענע את הקונקטור והצמה החשמלית, המחוברים לדוושת התאוצה.

אם יחול שינוי כלשהו - סיכוי גבוה ששם מקור התקלה.

משם הייתי ממשיך בבדיקת הקונקטור החשמלי, הנמצא בסמוך לדוושה (סיכוי למגע רופף עקב אבק/לכלוך, או תזוזה).

אפשר לפרקו, לנקותו ולהחזירו ולראות כיצד העסק משפיע, אם בכלל.

כמובן שאת כל הפעולות יש לבצע כאשר המנוע והרכב כבויים לחלוטין.

בברכת גמר חתימה טובה לכולם,

אפרים

תנו חיוך, הכל לטובה.

פורסם

בפעם השנייה אובחנה תקלה בבית מצערת.

המוסך מחליף לי את מחשב ניהול המנוע יש אופציה להחליף רק צמה? או שהם מנסים לדחוף לי משהו שאני בכלל לא צריך?

פורסם

כפי שאפי ציין כבר, הבעייה לרוב היא בצמה ובמיוחד בקונקטורים באזור הדוושה. עם הזמן המגע שם מתרופף וגורם לתקלה המדוברת. היה לי את זה בעבר בקליאו והאשם היחידי היה הקונקטור.

Veni Vidi Vici

פורסם

החליפו לי במוסך מחשב ניהול מנוע על סמך השערה שזה אמור לפתור לי את התקלה.

התקלה טורים גבוהים לעיתים ממש גבוהים כולל נורה בקרה של המחשב על תקלה .

הוחלף סט הנעה שלם

ECU מחשב ונועל להגה שאלתי היא אם למישהו יש מושג אם יש צורך בכלל בכל זה?

מישהו מכיר את התקלה?

בנוסף לכל זה הגיע רק מפתח אחד מה שזה אומר שאני יצטרך להוציא עוד סכום של אלף חמש מאות על מפתח.

שזה לא בא בחשבון.

בינתיים אני עם בתקופת ניסיון לראות האם המחשב פתר את הבעיה.

ההשערה השניה שזה הבית מצערת.

פורסם

מהיכן אתה בארץ? ואיזה מוסך ביצע זאת?.

דרך המסך והמקלדת לא ניתן לראות ולדעת מה הראו הבדיקות במוסך ולמה החליטו שזה הפתרון שלפי דבריך הנו רק לנסיון כרגע.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם

שלום לפני כשבועיים לערך שמו לי מחשב ניהול מנוע חליפי (סט הנעה שלם) במחשבה שזה יפתור לי בעיה של טורים גבוהיים

ונורת אזהרה check injection. בצורה מאוד לא מפתיעה הבעיה חזרה שאני בערך שבוע וחצי עם המחשב החליפי.

כאשר הנורה נדלקת הטורים נשארים קבוע על 2800 סל"ד במצב מנוחה והדוושה לא מגיבה כלל.

מי שיוכל לעזור ולייעץ .

במוסך חושבים שאם זה לא המשחב זה המצערת, אבל אמרו לי שם שזה 99 אחוז המחשב כנראה האחוז הנוסף ניצח.

פורסם

מה זה רולטה רוסית?

תבקש מהמוסך להחזיר את הסט ההנעה שלך.

יש להיתחבר למכשיר איבחון מקורי (קליפ)ןלאבחן את התקלה.

יש לגשת למוסך מורשה יבואן או מוסך מורשה שמכיר את סוג הרכב( רנו).

פורסם

בכל מוסך מורשה יבואן עובדים על תקלה לפי נוהל תקלה.

מוסך שעבד לפי נוהל תקלה ולא הגיע לפתרון התקלה המוסך נדרש לערב את המחלקה הטכנית .

המחלקה הטכנית ברנו היא ברמה גבוהה .

• תוכן חדש...