Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6000 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שמי אריה , ואני מנהל השרות בקרסו מוטורס.

כתוב לנו ל [email protected] את פרטיך .

בהמשך , מציע שתיכנס לאחד ממרכזי השרות שלנו ובאמצעות סיוע של המחלקה הטכנית שלנו אני מניח שנוכל לאתר את הסיבות לתופעה.

להשתמע ,

אריה לייב.

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

למהל השירות אני בדיוק מכין מכתב פניה לתשמות ליבך הטיפול נעשה במוסך מורשה רנו. דני אמויל ירושלים והכל נעשה ביעוץ עם המחלקה הטכנית.

פורסם

ניר שלום,

על סמך תאור התקלה הזו, מומלץ לבצע בדיקה תחילה לקונקטור החשמלי של דוושת התאוצה ולצמה עצמה (כפי שהומלץ לך אז).

החלפת מחשב מנוע הייתה כנסיון "להרוג נמלה עם תותח" (כצפוי וכפי שחברי הפורם ייעצו לך) - בדיעבד לא פתר את התקלה.

כאשר הסל"ד עולה כפי שתיארת ונשאר יציב על כ-2800, מדובר במוד חרום אליו מחשב הניהול נכנס, כאשר מתגלה כשל הקשור לדוושת התאוצה האלקטרונית.

אפרים

תנו חיוך, הכל לטובה.

פורסם

יש לעבור על החיבורים עצמם של הקונקטור של החיישן ושל המחשב. אם לא מוצאים בעייה, מחליפים בית מצערת, הרי מחשב כבר ניסו וזה לא פתר.

פורסם

טוב אז ככה הבית מצערת הוחלף והתגלה לא כגורם הבעיה.

כרגע הם חושבים שהבעיה הינה בקוילים של ההצתה.

מסתבר שיש שם רק אחד מקורי של רנו שניים של ולאו ואחד סיני.

הם חושבים שככל הנראה הוא קלקל את שני בתי המצערת.

האם זה הגיוני? האם אכן זה הגורם לדבר?

האם יש צורך גם בהחלפת פלאגים?

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

שלום לכולם , בארבעת החודשים האחרונים סבלתי מהרכב שלי רנו מגאן 2, עיקר הבעיה מתחלקת לשניים.טורים במצב מנוחה עמידה ברמזור, ומצב קיצוני יותר בו נדלקת נורה check injection.,.

במהלך החודשים האחרונים הלכת הלוך ושוב למוסך מורשה רנו בירושלים,

בתחילה אופס המחשב ונוקו המזרקים, בשנית אותו הדבר התופעות חזרו לאחר תקופה קצרה של כמה שבועות,

לאחר מכן הוחלף מחשב ניהול מנוע (סט הנעה) שגם לא פתר את הבעיה, ואז הוחלפה גם מצערת שהבאתי מפירוק,(גם כן לא פתר) לבסוף הוחלט כי הבעיה בכוילים של ההצתה שהם היו מסתבר לא מקוריים, הוחלפו ארבעתם,כולל 4 פלאגים חדשים.

(הדבר היחיד שהיה קצת הגיוני) במצב זה הוחלפה שוב המצערת למצערת נוספת ועוד מצערת,(הם טוענים שצריך לשים רק חדש), עכשיו לאחר כשלושה שבועות, נתקלתי בטורים גבוהים במצב מנוחה.

אני כבר על סף יאוש מה הסיכוי ש-4 בתי מצערת דפוקים?,

למישהו יש באמת מושג על הרכב הזה ?? ויכול לתת רעיון נוסף .? הותשתי מניסוי וטעיה של המוסך.

פורסם

ערב רב

באחד ההודעות הקודמות הגיב אריה לייב

מנהל השרות הארצי של קרסו.

פנה אליו בה"פ או בטלפון, כבר אז הוא הציע עזרה

מהכרות אישית איתו, הוא יעזור לך

שא ברכה

אמר אחד מחכמי הפורום: המשותף לזול, זוגלובק, וזבל

הוא: הנקניקיה

MARIN MOUNT VISION 5.8

"אם לא תיתן לזה למות זה לא יתן לך לחיות"

פורסם

לא להחליף 4 בתי מצערת, פשוט להחליף פעם אחת למוסך מקצועי ולא למוסך שעובד בשיטת ניסוי וטעיה ע"ח הלקוח כמובן.

Never drive faster than your guardian angel can fly

פורסם

מעבר לכך, כבר הוצע לך יותר מפעם אחת לבדוק את הקונקטור החשמלי של המצערת, הנמצא בסמוך לפדל המצערת, ואת החיווט ממנו למחשב המנוע.

התקלה, כפי העולה מתאורך, אינה בבית המצערת.

אפרים

תנו חיוך, הכל לטובה.

פורסם

תגיד, בדקו לך בכלל את הרכב במחשב לפני כל ההחלפות האלו? מה התוצאה? כשנדלקת נורה זה אומר שיש למחשב מה להגיד... אז מה הוא אומר?

פורסם

הרכב הוכנס למוסך מורשה , כל מוסך מורשה של רנו עובד עם התמיכה הטכנית הארצית שלהם ומחוייב לפעול לפי ההנחיות שלהם,לכן ברגע שאני שם זה ממש לא משנה אצל מי, הבעיה היא אצל המחלקה הארצית.

מצאתי פורום בחו"ל שמסביר על תקלה זהה כמעט לתקלה שלי אשמח ל חוות דעת שלכם תודה.

מופיע בלינק הבא:

http://www.renaultforums.co.uk/showthread.php?t=4949

• תוכן חדש...