Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6114 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם !

אבי היקר טס לו לארה"ב ביום ד' הקרוב , לתקופה ארוכה אך לכשיחזור , הייתי רוצה לקבל ביחד איתו גם איזה PlayStation 3 נחמד - לשבירת השיעמום .

מכיון שאני לא כל כך מבין בכל הנוגע לפליסטיישן , הייתי רוצה לדעת מכם כמה דברים :

1. אילו גירסאות קיימות ל PS3 ? הבנתי שיש 20 או 40 גיגה , יש גם 80 גיגה ויש גם יותר .

מה ההבדל ביניהם , מבחינת ביצועים , אמינות (אם יש לזה ערך כאן) ומחיר (מעל לכל) ?

2. במידה והוא אכן ירצה לרכוש את ה PS3 מארה"ב - מה היא הגירסא המותאמת לארץ ? למיטב ידיעתי מדובר בגירסאת PAL , אכן כך הדבר ? הוא פשוט צריך להיכנס לחנות ולבקש PS3 PAL או שיש לזה שם מסויים ?

3. כיצד ניתן לזהות בארה"ב שאכן מדובר בגירסאת PAL (שלא יעבדו עליו) ושהחיבורים מתאימים לטלוויזיות בארצנו ?

תודה לעוונים !

ליאור .

HU: Pioneer 4900IB Front Speakers: JBL GT06508C Rear Speakers : none

Amp: Infinity 475A Sub: JBL GT5-12

פורסם

ההבדלים ביניהם הם בעיקר בנפח של הדיסק הקשיח. הקטן ביותר הוא גם הזול ביותר אני כמעט ולא משתמש בדיסק הקשיח לכן לי הנפח לא משנה אבל אולי יש כאלה שזה חשוב להם.בארצות הברית אין גרסת PAL וזה גם לא משנה לא מבחינת החיבור ולא מבחינת המשחקים. הכל מתאים -אנחנו בעידן הדיגיטלי.. תדאג לקנות גם כבל HDMI כי אחרת אתה לא מנצל את היכולות של PS3. בהצלחה

הדבר היחיד שזה יכול להשפיע קצת זה מבחינת סרטיי בלו ריי שלרובם יש איזורים (לא לכולם)

...Our necessities are few but our wants are endless

פורסם

יש את ה ps3 slim הוא עולה 300 דולר ומגיע עם דיסק של 120 ג'יגה כמדומני.

זה הפליסטיישן העדכני ביותר.

תתחדש :)

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם

בארה"ב לא תמצא PAL בחנויות עם אחריות של סוני. ומאחר והמחיר מעל לכל, אני מזכיר לך שכל משחק עולה מאות שקלים.

כל קרב הוא קרב אוכל כשאתה קניבל

פורסם

אז את םבעצם אומרים לי , שלא משנה איזה PS3 אני אקנה - הוא יתאים לארץ ?

אין לי כל כך מושג יותר לעומק מה זה PAL , אני רק הבנתי שזו שיטת חיבור מסויימת , תקנו אותי אם אני טועה .

בכל מקרה , אני מודע לעובדה שכל משחק עולה כמה מאות שקלים , אך את המשחקים לדעתי אפשר להזמין מ EBAY או לקנות משחק או שניים במעמד רכישת ה PS3 , הלא כך הדבר ?

זה רק עניין של זמן עד ש PS3 ייפרץ כמו ש PS2 נפרץ וגם קודמו .

HU: Pioneer 4900IB Front Speakers: JBL GT06508C Rear Speakers : none

Amp: Infinity 475A Sub: JBL GT5-12

פורסם

עזוב שטויות, XBOX 360 ELITE, יש יותר כותרים, הלייב עדיף על זה של הPS3. בכל מקרה תקנה בארץ עדיף בארץ, הבדלי מחיר של 100 ש"ח ואתה מקבל אופציה לפרוץ עם אחריו, או פשוט לקנות משחקים אירפואיים.

בכל מקרה. ניתן להביא PS3 מארה"ב. לקנות משחקים ניתן gameasia או ריך שלא קוראים להם, באיזור 70-100 דולר לכותר, ושכח מפריצה, כי אין אחת אמינה.

Mazda diesel rat in the making

Stay tuned

פורסם

המחיר של PS3 בארה"ב במיוחד עכשיו עם הדולר הנמוך בהחלט משתלם וכדאי לקנות שם.המשחקים ממש לא עולים 70-100 דולר יותר בכיוון 30-40. וכן אל תבנה על פריצה.

...Our necessities are few but our wants are endless

פורסם

טוב חבר שמתעסק בתחום אמר לי כרגע שהבלו ריי (הכונן של סוני) הוא ללא איזורים. אתה יכול לקנות בחו"ל את המכשיר ומשחקים בארץ, או לחלופין להזמין גם מחו"לולקנות מכשיר בארץ. הדבר היחידי שאין בו תמיכה כמו שצריך זה פריצה.

המחיר של PS3 בארה"ב במיוחד עכשיו עם הדולר הנמוך בהחלט משתלם וכדאי לקנות שם.המשחקים ממש לא עולים 70-100 דולר יותר בכיוון 30-40. וכן אל תבנה על פריצה.

כולל משלוח ומכס, כן הם כן.

Mazda diesel rat in the making

Stay tuned

• תוכן חדש...