Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6099 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכל חברי הפורום

ברשותי פיאט אונו 1.4 שנת 95 ואני מחזיק בא שלוש שנים

בעבר השתמשתי בתוסף "גולד לייבל" והוא שיפר לי את הצריכת דלק בצורה משמעותית בערך 1:15 בממוצע

לאחר 40K ללא שימוש חוזר בתוסף הצריכה עלתה ל1:14 בממוצע

לפני שבוע החלפתי פילטר אויר ופילטר דלק ובמקביל החלטתי לשים שוב תוסף אך בחנות החלפים היה רק K44 של BG

קודם כל הוא לא נוח לשימוש אין בוא משפך כמו בגולד לייבל, ובנוסף להפתעתי צריכת הדלק עלתה ל1:12

חשוב לי לציין ששמתי את התוסף לאחר החלפת הפילטרים, ונסעתי מאז 650 ק"מ

האם להיות סבלני ולחכות עוד קצת או לשים שוב תוסף והפעם של גולד לייבל?

פורסם

אני השתמשתי בתוסף, מכיר הרבה שהשתמשו הוא נחשב לא רע בכלל ובטח לא הרגשתי עליה בצריכת הדלק.

-פולו 16V 6N שנת 2000, -סקודה אוקטביה  2015, גולף 2018,  סופרב 2020

-איוניק 5 עלית

פורסם

התוסף נחשב מעולה אבל המטרה שלו היא לא לשמור על מערכת דלק נקיה אלה לשמש כמעין תרופה - במידה ויש סתימה כלשהי, החומר יכול לשחרר אותה.

מכיוון שמדובר בחומר כימי חזק, כאשר משתמשים בו על מערכת תקינה, הוא עלול לשחרר לכלוך שדבוק לתחתית מיכל הדלק ולגרום לסתימות במערכת.

פורסם

אחת מהתכונות שלו הוא חיסכון בדלק,

תנסה להחליף פלאגים ואולי גם חוטי הצתה במידה וצריך.

אני אישית משתמש אך ורק בתוסף K44 לדעתי בעברו הוא היה הרבה יותר טוב,

יש מצב שיש כיום המון חיקויים כי באמת אני לא מרגיש בהבדל כמו פעם!

1983 & Opel Astra DTI 2003 , Citroen Visa Club 1982

פורסם

קודם כל תודה למגיבים

מבחינת נסיעה הרכב נוסע ללא שינוי. סחיבה בסדר גמור, וגם אין קירטועים או גימגומים.

חוטי הצתה החלפתי לפני 3 חודשים וגם פלאגים, אתמול פירקתי את המסנן דלק ורוקנתי את הדלק שבו לראות אם יצא דלק מלוכלך, הדלק שיצא נקי לגמרי בדקתי שהוא מורכב בכיוון הנכון והחזרתי אותו.

בכל מקרה לפני שנה גם הוחלפה משאבת דלק וגם חיישן למדה (חיישן חמצן) חדש ומקורי של בוש

מקווה שלא נפלתי על חיקוי אני אתן לזה עוד שבוע ואני מקווה שהצריכה לפחות תחזור למה שהיא הייתה

בכל מקרה מבטיח לעדכן

פורסם

יש עדכון הצריכה השתפרה ובתדלוק היום עמדה על 1:14.5 בנסיעה בתוך העיר רוב הזמן.

מקווה שזה ישאר ככה כי התוצאה ממש טובה ומקווה שגם את בדיקת הזיהום אני יעבור עוד שבועיים

צום קל וגמר חתימה טובה לכל חברי הפורום

• תוכן חדש...