Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6139 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מצטער להעלות את זה, אבל הבחור נשמע כאילו עושה דווקא. אני מתחיל לחשוב שמדובר בטרול... (עדיף לו שיהיה, אחרת הוא סתם טמבל).

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

שלום

מה שנשרף לך אלו שני הצינורות שמובילים את שמן הגיר לשם קירור ברדיאטור וחזרה.

לדעתי הסיבה שהרכב לא נוסע זה כי אין שמן בגיר.

בדוק את גובה שמן גיר בצד ימין למטה קרוב לרדיאטור.

כשהשמן קר הוא יהיה בקו התחתון וכשהוא חם בקו העליון

ניסים

פורסם

שלום רב!

הנה אתה רואה, כאשר אתה רוצה ,ניתן להתקדם איתך.

כן יש קשר לאורך חוטי ההצתה, ולכן יש להשתמש בהיגיון, שכל, מזל, והכי חשוב ידע:

ידע אני מניח אין לך אחרת לא היית שוגה , וטועה טעות פטאלית, ומפרק את כל חוט ההצתה בבת אחת, כאילו הם, סתם חוטי כביסה.

מזל אני מניח גם אין לך, אחרת היית בוודאי זוכה בלוטו וקונה פורשה.

לגבי שכל אני מנוע מלחוות דיעה.

מה שנשאר זה היגיון שכל ישר, וקצת תרומה מצידי:

ראשית בדוק, האם חוטי ההצתה ,מורכבים כאשר החוט הארוך ביותר , מורכב לפלג האחרון ביותר, וכן הלאה והלאה.

לאחר מכן, קח את החוט הראשון שהוא הקצר ביותר והקרוב ביותר למפלג, וסמן אותו , שהוא כביכול פלג מספר 1.

זהה את הקצה השני שלו על מכסה המפלג, ואת הלוט הבא אחריו עם כוון השעון, חבר את חוט של צילנדר מספר 3.

מיד אחריו, לפי כוון השעון הרכב את חוט מספר 4, הארוך ביותר והקצוני ביותר.

מה שנשאר לך, זה כמובן חוט של צילנדר מספר 2.

מה שנשאר לך זה להתפלל, להתניע את האוטו, ולתהות האם צדקתי, והאם יש לך מזל יותר משכל.

אם יתברר שצדקתי, שלח לי צק לכתובת שאציין לך בפרטי.

בהצלחה !

צביקה

נערך מחדש בגלל שגיאות כתיב מחפירות, וסימני פיסוק לא במקומם, ולטובת חברי הפורום, המעונינים להעזר במידע עכשו או בעתיד.

המידע לא מיועד לטרולים.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

• תוכן חדש...