Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6142 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לילה טוב. (טוב לכם, פחות טוב לי. אני ער כי יש מבחן על הראש).

יכול להיות שתחשבו ששתיתי משהו, אבל הנושא עלה בראשי אחרי שניהלתי דיון עם מכר על נסיעה במהירות מעבר לזו המותרת בחוק. יש לציין שמדובר בבחור אינטליגנט ולא מתלהם, היה דיון פורה, הוא העלה טענות יפות והנושא של מפגש לא רצוני עם בע"ח הייתה אחת מהן, כתגובה לטענה שלי שמי שמסתכל כמה שיותר רחוק ולא 'מטר קדימה' יצמצמם משמעותית את הסיכוי לתאונה. (באופן כללי, את דעתי בנושא אתם יודעים, או לפחות יכולים לנחש לפי הרכב בתמונה).

אשמח לדעת למי יש ניסיון במפגש עם בע"ח במהירויות גבוהות. (בינעירוניות חוקיות, וחוקיות פחות בעיקר).

גם לפני כן חשבתי על ההשפעה של מפגש עם בע"ח במהירות גבוהה ועד כמה זה מסוכן. ומה יותר מסוכן - מפגש עם בע"ח קטן (שכנראה וייפגש עם הגלגלים ואולי יוביל לפיצוצם?) או גדול (שאולי ייעצר בפגוש, אבל עדיין עלול להוציא את הרכב מיצבותו), ובעיקר - עד כמה מפגש כזה יוביל לאיבוד שליטה?

בארץ ככל שידוע לי לא מיישמים מעברים מיוחדים לבע"ח (או שאני טועה?).

וסתם לידע כללי - באוטובאנים בגרמניה יש מעברים כאלה? כלומר, האם זה שיקול שנלקח בחשבון בעת שהסירו שם את הגבלת המהירות?

עד כאן ציפורי לילה עם אביעד :-D

פורסם

הכביש לכיוון רמת הגולן (מכיוון מגדל),יום שבת ,06:30 בבוקר אני נוסע בכביש ומגלה מולי פרה.

ממש באמצע הכביש ,היא יצאה מהמרעה והסתובבה על 2 נתיבים של הכביש הדו סטרי ניסיתי לראות אם יש רועה בסביבה ובסוף התקשרתי למשטרה לדווח על הפרה ,אני לא יודע עם מעבר תת קרקעי היה עוזר לה. אבל אני שמח שלא פגשתי אותה.

פורסם

קודם כל לא משנה כמה רחוק תסתכל , בדרך כלל המפגש קורה בגלל שהחיה מסתמוורת ורצה לתוך הכביש מתוך בהלה.

פגעתי לצערי בכמה חיות , חלקן במהירות גבוה יחסית בשטח .

ציפורים כמובן אתה לא מרגיש ( תנועה מבצעית בלילה עם האמר מובילה לא פעם לכך השכננת נראת כמו מנגל ).

חיה בסדר גודל של תן , זה מכה חזקה וצריך לתקן היגוי , כמובן שבמהירות מאוד גבוה זה הרבה יותר מסוכן , אני פגעתי באחד במהירות ההגיונית של כביש החוף ( רמז זה מתחת 130) תיקון קטן וועצירה כדי לבדוק אם יש למה לקרוא לפקח שמורות הטבע.

חיות גדולות יותר כבר הרבה יותר מסוכנות, אבל גם יותר נדיר לפגוע בהם , חזירים כמעט רק בצפון גמלים בדרום, וסוסים מידי פעם במרכז כשלמישהו בורח ....

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

כביש 70 בין זכרון לבת-שלמה, בזמן השריפות הגדולות ביערות הכרמל - במהירות סבירה של כ-105 קמ"ש ראיתי משהו חי שנכנס לי לתוך השטח המואר ל ידי הפנסים מהצד (הלכה למעשה, לתוך זמן התגובה). מן הסתם עליתי עליו ועצרתי. הסתבר שהיה זה שועל מסכן וכבר לא היה מה לעשות אתו שכן הוא פשוט נחתך על ידי תושבת הגיר ב-146 שהייתה לי. הפגיעה לא הזיקה כמעט לרכב, רק העיפה כיסוי של פנס ערפל שחזרתי לחפש (ומצאתי) בבוקר שלמחרת. חבל על השועל, אבל באמת שלא יכולתי לעשות דבר.

שני שכנים שלי, עם זאת, פגשו פרות כל אחד בתורו. אין לי מושג כיצד, אבל הרכבים הוחזרו לכביש (זה היה באמצע שנות ה-90). באחד המקרים, אגב, הפרה לא רק ששרדה את המכה, אלא אף הלכה ממקום התאונה בכוחות עצמה.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

ארנב - בתאבון

חתול - אולי אם תצליח לעלות עליו בדיוק עם הגלגל תאבד אחיזה באחד מהם. אם זה לא בסיבוב, לא נראה לי שיצא מזה משהו מורכב מדי.

כלב - אם הוא בינוני ומעלה, כבר לא נעים בכלל. יש כלבים של 60-70 ק"ג. אני מניח שבמצב כזה תדרש לתיקון של סטיה.

חזיר בר? גרר.

מה חתימה? תתפשטי!

פורסם

מישהי שלמדה איתי בתיכון התנגשה בחמור ששכב מת על הכביש בין כוכב יאיר לכפר סבא. הבחורה נהרגה במקום.

במהלך השירות הצבאי, התנגשנו עם פיאט פונטו בחזיר בר ברמה"ג. הפונטו סיימה את חייה.

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם

מפגש גמל-זחל"ד ליד דימונה נחשב?

היה בום אדיר והגמל די התפרק. השריון של הזחל"ד עמד יפה במשימה גם בזכות הגלגל שהיה מקדימה (הכוונה לתוף שנועד לשפר זוית גישה). הנהג טען שנסע בסביבות ה 70 קמ"ש.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

חברים, ברור לי שמפגש עם חמור/גמל יהיה קטלני גם ב-100 קמ"ש.

נראה לי שהטיעון שהציג המכר במקרה של חיות קטנות יותר דווקא נכון.

פורסם

בכביש החוף פגעתי בענן של יבחושים. ליבחושים שלום. הסובארו/מאזדה/טויוטה/ניסאן (מחק המכונית המיותרת מביניהן) התפרקה ואפילו הכריות לא נפתחו!

נ.ב. - כולן מיותרות. הן פשוט מהיבשת הלא-נכונה... :)

אינפיניטי M37X. יחידה בארץ. ו-BMW X1. לא יחידה בארץ. ו-MERCEDES SLC350 משנת 1973 כמובן. והיו עוד המון...

פורסם

התנגשתי פעם ביונה שפגעה לי בקסדה (הייתי על CBR600) במהירות שאסור לפרסם. במפתיע, שנינו המשכנו בדרכנו (אני עם כאב צוואר). המחיש לי פיזית למה מפגש מטוס - ציפור עלול להסתיים רע.

:turn-l:
פורסם

התמונות של התאונה עם הסוס מזעזעות. ולצערי הרב אני מכיר סיפור של מישהו שהיה בדרך לאילת עם טויוטה האייס, גמל קפץ לו לכביש ואותו אחד נהרג במקום. זה היה בעיתון גם לפני פחות משנה. הרכב נמעך מקדימה לגמרי והגמל לא השאיר לו סיכוי.

ואם כבר מדברים על זה, לפני שבועיים בערך נסעתי בעיר כשראיתי שיש חתולה שרוצה לקפוץ לכביש אבל לא הייתה בטוחה מעצמה, עצרתי וברחתי ממנה עם הגלגלים הקידמיים, אבל היא קפצה לאחוריים והרגשתי מכה קטנה. כשהסתכלתי במראה ראיתי את אותה חתולה קופצת ואחרי כמה שניות הפסיקה.

פורסם

בגרמניה יש גדרות לכל אורך האוטובאנים שמונעות מחיות גדולות להגיע לכביש.

כנ"ל בצרפת, ספרד ואיטליה.

בארץ יש גידור כזה רק בכביש שש.

בצרפת ראיתי גשרים מעל הכביש המהיר שמיועדים לחיות.

ייתכן שגם יש מעברים מתחת לכביש - אותם לא ראיתי.

It's only a sport if you use a ball

It's a real sport if you use two

• תוכן חדש...