Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6125 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום בבוקר,אבי הסיע את אחי הקטן לביה"ס ובצומת ביאליק (היציאה מקרית אתא לכיוון כללי שפרעם),נכנס ברכב ההונדה של אבי נהג בעל פיאט אונו לבנה.

הוא עבר את הצומת המרומזרת באדום,משמאל לימין (משפרעם לכיוון מרכז ק.אתא כאשר מהצד אנחנו עברנו בירוק (נסענו ישר).

לאחר שאבי ירד מהרכב כמעט הגיעו למצב של מכות (ד"א הנהג בן מיעוטים משפרעם) ובסופו של דבר השרץ החליט לברוח מהמקום וכמובן לא השאיר פרטים אלא סימני מזכרת לרכב ההונדה 2005 שלנו (נפגעו רדיאטור,שני פנסי חזית,טמבון קדמי)

ובטח עוד כמה שטויות.

כמובן שהמשטרה לא יכולה לעזור כיוון שאין את מס' הרכב המדוייק.

הספרות של מס' הרישוי של הפיאט הן 445705 חסרה ספרה אחת במקום לא ידוע ומי מביניכם, שמכיר את הרכב או הבחור ויכול לעזור תבוא עליו הברכה ובמיוחד אם ראה את הרכב או במקרה נכח במקום התאונה,נהיה אסירי תודה כלפיו.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

הלוואי והיתה מצלמה,לפי הידוע לי לא קיימת כזו בצומת הזו.

המזל היחיד הוא שאף אחד מהם לא נפגע כי שני הגאונים (אבי הנהג ואחי הנוסע במושב הקדמי לא היו חגורים בחגורת בטיחות) ולפחות לי ברור,שתאונה במהירות גבוהה יותר היתה עלולה לגרום לקורבנות בנפש ולאחד מחברי הפורום כאן להחסיר פעימה לפני החג.:cry:

פורסם

חבל על הזמן והעצבים. תפעילו את הפוליסה שלכם.

אני פשוט מתקשה להבין: אביך יצא מהרכב, התעמת עם הבחור, גילה שהוא תושב שפרעם, כמעט והגיעו לתגרת ידיים, ובתוך כל זה לא חשב לרשום את מס' הרכב? לצלם תמונה או שתיים?

לקח להבא: לשמור על קור רוח, גם אם מדובר בטיפוס שלילי, ובמצב מרגיז מאד, מלחיץ ומבהיל מאד. לצלם מיד כמה תמונות במצלמת הסלולר, אפילו לפני שיוצאים מהרכב. לצלם גם את המספר ואת המסמכים של הנהג. במקביל לרישום הפרטים ידנית.

ולפי מוקד הנזק, אביך נכנס בו חזית-צד ,הונדה חדשה מול פיאט אונו בת לפחות 15. אצלכם הפגיעה כוללת גשר קדמי ורדיאטור איך יכול להיות שהאונו פשוט המשיך לנסוע כאילו כלום?

(אגב, 05 הן בטוח הספרות האחרונות. 44 הן כנראה הראשונות. חסר לכם משהו באמצע)

קיצור-אין הרבה מה לעשות כרגע (חוץ מלחפש במוסכי שפרעם אונו עם צד מעוך ומס' רישוי כנ"ל ,להקים מארב,ולהתעמת עם הבעלים כשיבוא לאספה:? ) יעלה לכם בהשתתפות עצמית+תוספת לפוליסה בשנה הבאה. מזל שלא בנפגעי גוף חו"ח.חבל לקלקל את החג.

חגשמח

נתקו

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם

שמע רגע, אם אומרים שזו אחת מהספרות באמצע, הרי שיש רק 30 מכוניות כאלו, לא?

הרי הצירופים יכולים להיות כש

44X5705

445X705

4457X05

כשX מספר בין 0-9 לכן יש רק שלושים מכוניות כאלו

מכאן מה הבעיה לברר איזה בעלים הוא בן מיעוטים משפרעם? עם פונטו לבנה וגם אתם תוכלו לזהותו,לא?

אם כל החישוב שלי שגוי, תקנו אותי...

פורסם

ראשית פנה למשטרה והגש תלונה על פגע וברח, מסור את מספר הרכב החלקי שברשותך , אני מניח שיש אולי 10-20 אונו במצב נסיעה בשפרעם , לא צריכה להיות למשטרה בעיה באיתור הרכב במידה ויתחשק להם לעשות זאת..

כיוון שאני תושב האיזור אני יכול להציע לך לנסות ולהתאזר בסבלנות, הרכבים הללו נוסעים באופן תדיר באיזור עם קצת סבלנות ניתן יהיה לאתר את הרכב.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

יתכן ועוד איך, בסיויק 2005 יש איזורים סופגי אנרגיה שמיועדים לספוג את המכה, בפיאט אונו יש פגוש פלסטיק שחור פשוט.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

אולי תנסה לדבר עם סמל"ת (יבואן פיאט)

במחשב בטוח יש להם תיעוד של כל מכוניות שקיימות ובעזרת הנתונים שיש לך בקלות תצמצם את הרשימה למס' בודד של רכבים

לדעתי קיים סיכוי סביר שתמצא אפילו רק אחת כזאת (בשילוב עם הידע שצבע הרכב לבן)

שששששששששירוקו אדומה

פורסם

כבר אמרתי לאחי הקטן-16 שהוא לא יוצלח כי כמו שהוא יודע לצלם ולהקליט את המורות שלו בשיעורים :lol: כך היה צריך לצאת מהרכב ,להשתמש בשכל הישר ובמצלמת הפלאפון ולצלם מיד את מס' לוחית הרישוי של החולירה.

ולאחרון שכתב שזה לא ייתכן עובדה שזה קרה עם כל הצער שבדבר והפעלנו ביטוח,ניגשנו למוסך הסדר והצלחנו להוריד את סכום ההשתתפות בחצי ל-750 במקום 1500 ש"ח.

לגבי אבי,בוודאי שאני מאוכזב כי לא ציפיתי מאדם בן 50 שראה הרבה יותר תאונות ממני להגיב בצורה שוקיסטית כזו ובמקום לריב היה צריך פשוט לעכב את הבן אדם כמה שניות עד לרישום מס' הרכב.

ד"א :למי שדיבר על המשטרה- הנכונות שלהם לעזור זה כמו הנכונות שלי לעבוד בהתנדבות,הדבר הטוב והיעיל ביותר שהם עושים לשיטתם זה לתת דוחות לאנשים על מהירות בעזרת אקדח לייזר.

פורסם

התפתחות מפתיעה בפרשה הסבוכה:

אחי היה חולה היום וחברו, שגר צמוד אלינו הלך לביה"ס ברגל והבחין ברכב.

בניגוד לשוקיסטים, הוא כתב מיד בזיכרון הפלאפון את מס' הרכב ושלח אותו לאבי בהודעת S.M.S מיידית.

אבי נסע למשטרה כדי להתלונן רשמית ושימו לב למה שאמר לו הבחור שרשם בפניו את התלונה :

"מכיוון שאין עדויות אנחנו צריכים לחקור את העניין ואם אתה דורש חקירה עליך להפקיד את רישיון הנהיגה של ל-30 יום או עד להשלמת החקירה".

אבי כמובן לא הסכים ולצערנו נפרדנו מ-750 ש"ח תיקון הרכב בפחחות.

מה שתוקן:

הוחלפו רדיאטור קירור מנוע+רדיאטור גיר (או משהו כזה),טמבון קדמי תוקן+הוחלפו שני פנסים.

כל החלקים תחליפיים של הונדה,כאשר הנזק לרכב כולו הוערך בסביבות 5000 ש"ח וד"א אין פגיעת שילדה.

• תוכן חדש...