Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב דיזל 200K ק"מ

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6121 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני במהלך חיפוש אחרי סיטרואן ג'מפי דיזל.

שנתונים 2003 -2002.

שני רכבים בעלי קילומטרז' סביב 200K אמרו שעברו שיפוץ ראש מנוע. זה לא מוקדם קצת?

יכול להיות שזה מעיד על טיפול גרוע ברכב?

לי כיום יש סוברו לגאסי 92 בנזין ואנני מורגל בטיפולים/שגעונות של דיזל. אנא האירו את עיני.

כמו כן, אף אחד לא ממש מוכר במחיר מחירון אלא כ-20% פחות.

האם כדאי לפנות לחברות השכרה/ליסינג, הרי בעצם אני מקבל אותו מחיר אבל עם אחריות לתקופה מסוימת? מה אתם אומרים

פורסם

אינני בטוח שתמצא רכבים כאילו בחברות ליסינג, מבחינת השנתונים שציינת, משום שרכבים יוצאים למכירה מהליסינג לאחר 3 שנים לערך.

כעיקרון, מנועי דיזל עמידים יותר למס' ק"מ רב. 200000 ק"מ למנוע דיזל - לא הרבה במיוחד, לכן יכול מאוד להיות שברכבים הנ"ל, היתה הזנחה/נזילת מים שלא אותרו במועד, ולכן נדרשה פתיחת ראש מנוע ושיפוצו.

"הוצאות" נוספות (על רכבי בנזין) ברכבי דיזל (אני בטוח שיש שיוסיפו עוד על דבריי) - שיפוץ משאבת הזרקה (יכול להגיע לסכום של 4-3 אלפי ש"ח).בנוסף - החלפת "נרות"/מצתי להט המסייעים בהתנעת המנוע כשהוא קר.

לגבי המחירים - הרבה רכבי דיזל שרתו בליסינגים/חברות ,לכן מחיריהם נמוכים ממחיר המחירון כבר בתור ההתחלה. למצוא דיזל במצב טוב מפרטי - קצת קשה (בדר"כ הפרטי יקנה כיד שניה מחברה, ע"מ למזער הוצאות).

alfa 156 2.5.

פורסם

לאבא שלי הייתה סיאט טולדו (TDI) ידנית שטופלה היטב וצלחה את קו ה400 אלף קילומטר (שצברה תוך 4 שנים-מורה נהיגה) הרכב נוסע עד רגעים אלו ממש (נמכר למורה נהיגה אחר) וכרגע עם לא פחות מ540 אלף קילומטר- לא יודע איזה טיפולים הרכב עבר מאז שהוא נמכר מידנו אבל זה רק כדי להראות ש200 אלף למנוע דיזל זה בתחום הסביר לחלוטין בשנתונים הללו, לא יודע לגבי הראש מנוע, בסיאט אני חושב שעשינו בסביבות ה300 אלף, והוא לא "הלך" אלא זה נעשה כטיפול עצום, הקדמנו תרופה למכה

• תוכן חדש...