Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יונדאי אטוס - מי מכיר ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6122 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

אני מחפש רכב לבת זוגתי היקרה. זאת תהיה המכונית הראשונה שלה.

אמור להיות רכב עירוני קומפקטי, אמין, חסכוני, עם תיבה אוטומטית ותקצבי - 20K (פלוס-מינוס).

אני חושה בכיוון יונדאי אטוס. מעט האנשים שאני מכיר (למעשה רק אחד) שנוהגים ברכב כזה, מאוד מרוצים.

השאלה שלי היא בעיקר לגבי החסכון בדלק (אני יודע שיונדאים בכלל וגטס בפרט סובלים "מבעית גרגרנות") ואמינות.

אם מישהו מכיר את הרכב - אשמח מאוד לשמוע את דעתו/ה ולהשכיל.

אולי מישהו יכול להמליץ על רכב אחר מהקטגוריה ?

פורסם

דיי אמין, חוץ מזה רכב על הפנים. לא חסכוני מדי, לא נוח, תא נוסעים של שנות השמונים, ביצועים של חיפושית ועיצוב שקרוקס עדיף עליו.

מעבר לכך במחיר שלו זה רכב לא רע לסטודנטית חביבה :roll:

אגב, שמתי לב שעד לפני שנה היו דיי הרבה כאלו. כיום כבר מעל חודש שאני לא רואה אפילו אחת. או שהיא פשוט לא מצליחה למשוך תשומת לב :?:

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם

שלום משה וברוך הבא לפורום,

האטוס מתאימה לדרישות שלך ויכולה להיות אלטרנטיבה לא רעה כל עוד לא מדובר על רכב שיוצא מגבולות גדרה-חדרה כבדרך קבע.

אתה מוזמן להריץ חיפוש ולמצוא שפע של מידע נוסף על האטוס. דוגמא.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

תודה חברים!

אכן - אין הרבה מכוניות כאלה.

אישית, אני מעדיך דייהטסו קורה או סוזוקי ווגון, אבל לצערי ממש אין להשיג.

מאידך, יש היצע גדול של אופל קורסה, אבל אני קצת חושש מהם.

אודה מאוד אם תוכלו להמליץ לי על רכב חסכני, קטן ואמין.

פורסם

אולי זה רק לי קורה, אבל כבר מספר פעמים שמתי לב שהצמיגים של האטוס צרים עד כדי גיחוך - להערכתי לא יותר מ145, האם זה כך ברוב המכוניות בקבוצתה?

Insane things comes from insanely people.

פורסם

תבדקו את הסוזוקי סוויפט: פשוט, בלי יומרות, אבל נוסע ונוסע במינימום אחזקה.

חוצמזה - או שתקרא לה בת זוגי או שתקרא זוגתי. אולי היא תבין אותך טוב יותר...

ילה גבר בא נראה! מר +1
פורסם

קורסה מומלץ רק 1400 אוטומטי רגיל, בשום פנים ואופן לא 1200 עם גיר רובוטי "איזטרוניק" שעושה צרות צרורות.

פונטו אוטומטית תהיה אמינה בתנאי שטופלה כראוי ובזמן, והגיר הרציף שלה מאוד מוצלח לדעתי. הבעיה שהרכב בגירסה האוטומטית מאוד מבוקש ולא קל למצוא אחד עם נתונים סבירים.

• תוכן חדש...