Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

איביזה 1.4 או 1.8?


dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6155 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני בעל מזדה 3 והאוטו די גדול עליי מבחינת גודלו של הרכב, אני נהג יחיד וזה די מיותר להחזיק רכב משפחתי, הגעתי למסקנה (בעזרת חברי הפורום הזה) כי אולי כדאי לעבור לאיביזה... עכשיו לפני שרכשתי את המזדה התעניינתי באיביזות היותר ישנות 95-97 והבנתי מניסיון של חברים בעלי הרכבים שיש הבדל משמעותי בין ה-1.4 ל-1.8 מבחינת איכות הרכב ותקלות. מבחינת המודלים הגבוהים 05-08 יש הבדל משמעותי בין הדגמים (למעט כוח הרכב וצריכת הדלק שהם די ברורים)???? אני מחפש דגם 2 דלתות

 

ועוד שאלה קטנה, לא מזמן פגשתי מישהו עם B3 ספורט 2.0, שאלתי אותו לגבי הרכב והוא אמר לי שהרכב פשוט מדהים, נוח והוא ההפך מעגלה (כפי שחלקכם ציינתם), לפני כן היה ברשותו B3 הסטנדרטית (1.5/1.6) וגם עליו הוא אמר שהוא היה אחלה אוטו. קיצר מה נסגר?? אוטו טוב או שהוא בעצם זבל??

אני אף פעם לא מחייך, אם זה תלוי בי. חשיפת שיניים היא סימן לכניעה אצל יונקים עילאיים, כשאדם מחייך לעברי כל מה שאני רואה הוא שימפנזה מתחנן על חייו..

פורסם

לגבי האיביזה אין לי ניסיון או ידע ברמה שאני יוכל להגיד מה כן ומה לא. אבל לגבי הB3 ספורט שראית, אני כן מכיר וכן יכול להגיד לך מה הרכב הזה. אפילו עם מנוע 2.0 הוא מרגיש עייף ולא ממהר לשום מקום. ומה אתה היית אומר אם היו שואלים אותך משהו על הרכב שלך?

×
×
  • תוכן חדש...