Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצה לפני רכישה -B4 SPORT

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6121 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב לכולם , רציתי להתייעץ איתכם לגבי קנייה של הB4 החדשה.

הדגם שאנחנו מתכננים לקנות הוא ה2.5 SPORT , שמגיע עם רשימת אבזור ארוכה -

התנעה עם כפתור , מושבים חשמליים, העברת הילוכים מההגה , קסנון, ג'אנט 18" ציפוי

עור בדלתות וכו'. המנוע הוא מנוע 167 כ"ס עם הגיר הרציף החדש 6 היל'.

עכשיו עשינו נסיעת מבחן על ה2.0 טופ והרושם הכללי מצויין, הרכב מאוד מפאור ומרווח ,

נוסע מצויין והגיר פשוט מעולה . עכשיו הבעיה היחידה שאבא שלי טען שהרכב מרגיש לו קצת חלש לעומת

הB4 שלנו שיש לנו עכשיו (2.5 2007) , ולכן כנראה נקנה גם הפעם את ה2.5.

עכשיו רציתי לשתף אתכם בכל זה ולשאול האם כבר יצא לכם לראות את הרכב / לנהוג/לשמוע עליו דעות שונות

והייתי רוצה לשמוע את דעותכם.

שבוע מצויין! 

HONDA CIVIC hatchback-RED

פורסם

לא נהגתי עדיין אבל בכל זאת המלצתי לכם היא לבדוק את שאר מובילות הסגמנט - סופרב 1.8TSI ופורד מונדיאו 2.3. אחרי זה חזרו לכאן עם התרשמויות ואפשר יהיה לכוון אתכם טוב יותר.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

קודם כל תודה על התגובה המהירה וההמלצה , אבל אני לא חושב שיצא לנו כי מחר אבא שלי כבר נוסע

לעשות הזמנה כנראה .

ולגבי הסופרב היא לא ממש רלוונטית כי היא ענקית ואבא שלי ההפך לא רוצה מכונית מאוד ארוכה , במיוחד

שמבחינת מרווח הB4 החדשה מאוד מאוד מרווחת ואני לא חושב שאבא שלי צריך יותר מזה .

HONDA CIVIC hatchback-RED

פורסם

אם הוא נוסע לעשות הזמנה - בשביל מה פתחת הודעה?

ההפרש בין ה-B4 לסופרב מבחינת האורך הוא 11 ס"מ, או 2% בערך. בטח לא משהו משמעותי. והסופרב לא טובה רק בגלל המרווח האחורי, אתה יודע...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

רכב מרשים מאוד,ראיתי אותו באולם תצוגה,אכן שיפור ניכר לדגם הקודם. כמה בעיות שאני רואה:

א. מחר מתחיל שבוע ההשקה לרכב,משמע אבא שלך רוצה להזמין את הרכב ביום הראשון להשקה הרשמית

קצת בעייתי כי עדיין לא מכירים את הרכב,לא נעשו עליו מבחני דרך ולכן קשה לדעת יתרונות וחסרונות שלו.

ב. לקוח של סובארו שעוד לפני ההשקה מבצע נסיעת מבחן,ומחזיק רכב שנת 2007 של היצרן הוא לקוח "מועדף" של המותג.

לכן קשה לי לראות את אבא שלך רוכש רכב אחר גם אם אני אביא לו לצורך הדוגמא הרבה יותר רכב באותו כסף.

לכן,נראה לי שאין כאן דילמה,פשוט ללמוד את היתרונות והחסרונות של הרכב ולחיות עימם. בסה"כ על פניו נראה שהB4 החדשה תמכור במספרים יפים ביחס למתחרות בסגמנט.

שיהיה בהצלחה ותתחדשו.

"that is petrolhead heaven,

and as we've always maintained,the only way you can get there,is in an alfa romeo"

jeremy clarkson - top gear

פורסם
רכב מרשים מאוד,ראיתי אותו באולם תצוגה,אכן שיפור ניכר לדגם הקודם. כמה בעיות שאני רואה:

א. מחר מתחיל שבוע ההשקה לרכב,משמע אבא שלך רוצה להזמין את הרכב ביום הראשון להשקה הרשמית

קצת בעייתי כי עדיין לא מכירים את הרכב,לא נעשו עליו מבחני דרך ולכן קשה לדעת יתרונות וחסרונות שלו.

ב. לקוח של סובארו שעוד לפני ההשקה מבצע נסיעת מבחן,ומחזיק רכב שנת 2007 של היצרן הוא לקוח "מועדף" של המותג.

לכן קשה לי לראות את אבא שלך רוכש רכב אחר גם אם אני אביא לו לצורך הדוגמא הרבה יותר רכב באותו כסף.

לכן,נראה לי שאין כאן דילמה,פשוט ללמוד את היתרונות והחסרונות של הרכב ולחיות עימם. בסה"כ על פניו נראה שהB4 החדשה תמכור במספרים יפים ביחס למתחרות בסגמנט.

שיהיה בהצלחה ותתחדשו.

אני זוכר שבשנת 06 או 07 היה השקה ל-B4 שעברה את מתיחת הפנים ונערך לרכב הזה השקה, כמו שצריך מי שמכיר את אולם האירועים AVENUE ובאירוע עצמו בוצעו מכירות נאות וחבל שלדגם החדש!!! לא עושים אירוע השקה כמו שצריך אלא "השקה באולם התצוגה".

" מי שמאמין לא מפחד..... :mm_cool:

פורסם
אני זוכר שבשנת 06 או 07 היה השקה ל-B4 שעברה את מתיחת הפנים ונערך לרכב הזה השקה, כמו שצריך מי שמכיר את אולם האירועים AVENUE ובאירוע עצמו בוצעו מכירות נאות וחבל שלדגם החדש!!! לא עושים אירוע השקה כמו שצריך אלא "השקה באולם התצוגה".

אני הוזמנתי לאירוע הזה... בתור בעלים של B4 ישנה שנרכשה חודשיים לפני כן. חוש הומור יש להם.

• תוכן חדש...