Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6064 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

שאלתי בבוקר שאני מניע יוצא לי עשן לבן סמיך לכמה שניות ןלאחר נהיה מפסיק מה לדעתכם הסיבה יש לציין שהחלפתי פילטר שמן ושמן לפני שבועיים .כי לפני הטיפול היה חסר לי שמן ושמתי שמן לא נכון.

הרכב מאזדה לאנטיס 323 שנת 98.עברה טסט לפני שבועיים

האם זה שאריות של השמן הישן או שצריך החלפת גומיות שסתומים הטיפול נעשה במוסך מורשה

והאם יש תוסף לשמן שפותר את הבעייה.

תודה

פורסם

בעקרון עשן לבן מראה על שחיקה של הרינגים, ואז יש צורך להחליפם.

במקרה שלך, במיוחד אם אתה גר באיזור שבו הלילות מתחילים להיות קרים, ייתכן מאוד והעשן שאתה רואה אינו אלא אדים שיוצאים מהמנוע הקר. מה שמסביר למה התופעה נפסקת. אם זה אכן אדים, אין לזה שום קשר לטעות בשמן, אלא לשינויי המזג אוויר כמו שכתבתי.

יום נעים

פורסם

שלום , איזהו חכם ?........הלומד מנסיונם של אחרים :

הבעייה היא מובילי שסתומים שחוקים !. אל תתקן !!! , עדיף לך להחליף מנוע מושלם ושלא תסתבך עם התיקון של מובילי השסתומים כי גומיות לבד לא ישפרו את המצב..

איש באר שבע שמאוד אוהב אותכם

פורסם

בדוק שלא מילאת עודף שמן. את הבדיקה יש לבצע כשהרכב עומד במישור וכשהרכב כבוי לפחות 15 דקות (כל השמן ירד לאגן). אסור שגובה השמן יעבור את קו הסימון העליון.

פורסם

שמתי לב שמיכל הדלק היה ברבע ומטה לא קרתה התופעה של עשן הלבן ואתמול תדלקתי לחצי מיכל והיום שוב זה חזר בבוקר . אולי זה קשור למערכת הדלק?יש לציין שמאז שמן אצלי ברכב תקין לחלוטין אני בודק כל יום .ולא שמתי עדיין שום תוסף .ודורשים ממני על החלפת גומיות שסתומים 2000ש"ח במוסך מורשה האם זה סביר ובמוסך לא מורשה 1200ש"ח

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

רציתי לדעת אם שסתום pcv קשור לעשן הלבן לפי הבנתי הוא נמצא הצינורית שמוחברת בין סעפת היניקה לבין מכסה השסתומים .

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

נגשתי למוסך מורשה וצריך להחליף גומיות שסתומים עלות 1700ש"ח+בוכנות אם צריך מה שנקרא חצי אוברול?האם כדאי לעשות חצי אוברול או החלפת מנוע הרכב 192000ק"מ.

יש לציין שבעל המוסך אמר שזה לא דחוף הטיפול רק שהתופעה תחמיר לגשת אליו .ושמתי לב שהרכב אוכל יותר דלק מאז התופעת העשן הלבן.

פורסם

אם אתה עושה חצי אוברול וזה בעלות כזו נמוכה במוסך מורשה, אין צורך להחליף מנוע (שבטח יעלה לך יותר) מאחר ושיפוץ המנוע מחזיר אותו למצבו כמו שהיה חדש (כמעט...) ולכן לא משנה כמה ק"מ עשית על המנוע במחינת השחיקה בו. מה גם שתאמין לי שלא תדע כמה עשה המנוע המשומש שתרכוש...

בעל המוסך, אני מניח, יוצא מנקודת הנחה שמאחר ותעשה שיפוץ בכל מקרה, לא משנה עד כמה יינזקו הרכיבים שיוחלפו בו. אולם קח בחשבון שאם המנוע צורך יותר דלק, כנראה שהוא לא שורף את כל הדלק בתא הבערה וייתכן שזה ייצור נזק לממיר ולפלגים.

לא הייתי ממליץ למשוך את המצב יותר מדי... זה עלול לעלות יותר בסוף.

1972 Mustang converyible 351c

1977 Corvette T-top 350

פורסם

לא בטוח שזה יחזיר את המנוע למצב שהיה אלא רק תעלם תופעת העשן וגם זה לא ודאי. (גם המנוע שלך עבר המון ק"מ)

מניסיון..אפילו במוסך המרכזי אמרו לי שלא כדאי לפתוח את המנוע, כי רוב הסיכויים שלא יוכלו לסדר אותו.

זו בעיה ידועה במנועים של מאזדה.

תמיר.

פורסם

לגבי השסתומים עלות ההחלפה 1500 ש"ח וזה נעשה ללא פתיחת ראש מנוע עם מכשור מיוחד .

לעומת 3000ש"ח ללא המכשור.לשאלתי אם זה יפתור את הבעייה לפי מה שתארתי לו זה כן אמור לפתור את הבעייה.אם לא ממשיכים הלאה עד אפשרות החלפת מנוע.

במוסך אחר שהייתי לא מורשה אבל שם חלקים מקוריים .טען שזה יכול להיות שיפתור את הבעייה.הוא הציע לשים תוסף שפותר את הבעייה מנסיונו.התוסף של bg 110.מה לעשות?

תודה על העזרה.http://www.alexsander.co.il/product.aspx?p_id=9646

• תוכן חדש...