Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6138 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום! אני גר בקרית אונו ולאחרונה תופעת החנייה מחמירה עקב אנשים שחונים אצלנו בחנייה(לא רוצים לחנות בחנייה התת קרקעית בקניון).החניה של הבניין ציבורית,ולכן אין למי לפנות.מה שהעירייה כן עשתה, זה לסמן בצמוד לבניינים הגבוהים(דירתנו שם)בכחול לבן וכמו כן שמו שלט שעד השעה 16:00 מותר לחנות שם למי שיש תו חניה עירוני.אבי חוזר כל יום בסביבות 15:00 מהעבודה ולכן נאלץ לחנות בסוף החניה.לפני פתיחת הקניון לכל דיירי הבניין הייתה חנייה באיזורים שמסומנים כיום בכחול,אך כיום נדחפנו החוצה.שער לא יהיה אפשרי מכיוון שהחנייה סגורה לתנועה בסופה.כמובן שלדיירי הבלוקים שבקצוות זה לא מפריע כי להם תמיד יש חניה בקצות החנייה,אנשים חונים רק במרכז החנייה,מכיוון שמעבר החציה והכניסה לקניון היא ממול הבניינים הגבוהים.דיברתי עם ועד הבית והוא אומר שהוא שובר את הראש.חוץ מלרכוש חניה,מה עוד אפשר לעשות? בנוסף ישנם אנשים שחונים עקום ותופסים 2 חניות בעוד בין השכנים (כבר 21 שנים שקיימים הבניינים הגבוהים)אף פעם לא היו בעיות-יש חברותה נחמדה.מצורף שרטוט של ילד בן 5.

חניה.jpg

!

פורסם

Welcome to the club.

אני גר לא רחוק ממך וחניית הבניין שלי צמודה למרכז מסחרי ולחברת הייטק שרכבי הליסינג שלה מקשטים לנו את החנייה עד שעות הערב המאוחרות.

המצב אצלכם עוד בסדר, סימנו חלק מהחנייה בכחול לבן, אבל לצערך וצערי אני ממש בספק אם אפשר לעשות עוד משהו בנידון. נסו לברר עם העירייה אם תוכלו לסגור את הכניסה הראשית לחנייה, אבל אני בספק אם תקבלו אישור, כחול לבן זה נתח בשר עסיסי לקופת העירייה.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

לסגור את החניה אי אפשר כי בקצה שלה אין יציאה,וגרים שם אנשים בבניינים הנמוכים שעניין החניה לא פוגע בהם.

כנראה שאין ברירה אלא להמשיך להתקשר אל המוקד העירוני כל יומיים-שלושה ולהזמין פקח,מי שחונה כחוק-סבבה ,מי שלא....

בכל מקרה אני מקווה שימאס להם ממני ואולי אולי יקרה משהו.דרך אגב,חשבתי להוריד את השלט אבל אני לא כזה.

!

פורסם

כל ההודעה שלך ילדותית. "אכלו לי שתו לי" בעוד אתה בעצמך יודע את התשובות במדויק- החניה ציבורית. באותה צורה תושבים שאינם דיירי הבניין והינם תושבי הקרייה שהחניה הציבורית שייכת להם כמו שהיא שייכת לך היו יכולים להתלונן שבשל קרבת שטח ציבורי זה לבניין שבו בעלי מכוניות רבים, השטח הציבורי תפוס רוב הזמן.

נראה כי אתה יודע גם את הפיתרון ובצורה מאוד "בוגרת" מזמין פקחים "לדפוק אותם".

פורסם
כל ההודעה שלך ילדותית. "אכלו לי שתו לי" בעוד אתה בעצמך יודע את התשובות במדויק- החניה ציבורית. באותה צורה תושבים שאינם דיירי הבניין והינם תושבי הקרייה שהחניה הציבורית שייכת להם כמו שהיא שייכת לך היו יכולים להתלונן שבשל קרבת שטח ציבורי זה לבניין שבו בעלי מכוניות רבים, השטח הציבורי תפוס רוב הזמן.

נראה כי אתה יודע גם את הפיתרון ובצורה מאוד "בוגרת" מזמין פקחים "לדפוק אותם".

קודם כל נעים להכיר!

אני מזמין פקח בצורה לא בוגרת מכיוון שכל מיני אמהות שמנות שלא יודעות להזהר משאירות מכות על הרכבים(יש לנו על הרכב לפחות 5-8 שריטות בכל דלת),אנשים חונים שלא בין הקווים -אלא עליהם.כמובן שאני מבין ויודע שזוהי חנייה ציבורית,אבל פרסמתי את הודעתי בכדי שחברי הפורום יחשבו על פיתרון כלשהו,מכיוון שבשיחות הועד לא נמצאו פתרונות.תגובות ציניות כמו שלך לא ממש עוזרות.

סליחה אם התרגלנו לחנות קרוב לבניין,סבבה שתושבי אור יהודה,יהוד,רמת גן ואני לא יודע מה חונים בכחול לבן שבכל זאת העירייה סימנה לתושבי קרית אונו כמוני.

תודה בכל זאת לאנשים הנחמדים שענו ברצינות.ולא לך יא חתיכת לא נחמד שכמותך.

!

פורסם

בשורה התחתונה, לא רואה מה יש לך לעשות.

חנייה ציבורית כשמה כן היא - שייכת לציבור.

זה שדופקים לכם את האוטו זה מבאס ולא בסדר,

אבל מי שהרכב שלו חשוב לו, פשוט משלם כסף ושוכר חנייה,

או מחנה בחניה "בטוחה" יחסית (פינתית או משהו בסגנון),

והולך קצת ברגל. אלו החיים, חביבי.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם
קודם כל נעים להכיר!

אני מזמין פקח בצורה לא בוגרת מכיוון שכל מיני אמהות שמנות שלא יודעות להזהר משאירות מכות על הרכבים(יש לנו על הרכב לפחות 5-8 שריטות בכל דלת),אנשים חונים שלא בין הקווים -אלא עליהם.כמובן שאני מבין ויודע שזוהי חנייה ציבורית,אבל פרסמתי את הודעתי בכדי שחברי הפורום יחשבו על פיתרון כלשהו,מכיוון שבשיחות הועד לא נמצאו פתרונות.תגובות ציניות כמו שלך לא ממש עוזרות.

סליחה אם התרגלנו לחנות קרוב לבניין,סבבה שתושבי אור יהודה,יהוד,רמת גן ואני לא יודע מה חונים בכחול לבן שבכל זאת העירייה סימנה לתושבי קרית אונו כמוני.

תודה בכל זאת לאנשים הנחמדים שענו ברצינות.ולא לך יא חתיכת לא נחמד שכמותך.

זה שהמכונית נדפקת מדלתות של אחרים זה לא קשור לטענותיך, זה יכול לקרות שרכב מהבניין יחנה לידך- אין לך בבנין אמהות שמנות?

אם אתה לא רוצה דפיקות תמצא פתרונות יצירתיים כמו שאני עושה- חניה במקום המיועד לרכב אחד והליכה של קילומטרים ברגל. אין חניה כזאת גם במרחק של 2000000 קילומטר? כמו שנאמר, אלה החיים. עבור דירה. אין מספיק חניות לדיירי הבניין? משלם המיסים לא צריך לפצות אותך ואת דיירי הבניין האחרים על עסקה גרועה שהם ביצעו מול הקבלן שמכר לך דירה ללא חניה\לא דאג לשריין משטחו לחניית דיירי הבניין המיועדים.

מבקש פתרונות מהפורום? את הפתרון היחידי אתה יודע- לרכוש חניות, אם ניתן. לבקש פיתרון לדבר כזה זה כמו לבקש פיתרון ל"בעיית" העולים.

נב- שאל בכמה בתי ספר בפתח תקווה, יש להם פתרונות מהסוג שאתה מחפש.

פורסם

אלא אם יש יותר מקניון אחד בקריית אונו ואני מפספס משהו, למה אנשים לא חונים בחנייה התת קרקעית של החניון? יש צל והיא בחינם. הם מחכים שהחניון יעלה כסף בשביל להתחיל להחנות שם?

פורסם
... יש לנו על הרכב לפחות 5-8 שריטות בכל דלת .... שחברי הפורום יחשבו על פיתרון כלשהו....

אין פתרון מוחלט נגד הוונדליזם. אך ישנו פתרון חלקי: כיסוי, שכבת ווקס עבה ובחירת מיקום חנייה מתאים.

במדינת ישראל יש כמה מכות שמהן סובל הרכב החונה:

המכה הראשונה: זריקות הדלות מרכבים סמוכים. הכיסוי מציל את צבע הרכב בלא מעט מקרים, כמובן תלוי בזווית ובעוצמת זריקת

הדלת. רכבי סבל מעשרות עם לא מאות זריקות דלת, אך הודות לכיסוי ולשכוות ווקס עבה במיוחד לא ניתן למצוא זכר לאף אחת מהן.

המכה השנייה: הנוער המשועמם. יש נוער רע שפוגע ברכבים בזדון. הכיסוי ברוב המקרים מצניע את הרכב והזעם מופנה כלפי רכבים אחרים שבצעם הנוצץ מזמין וונדליזם. יש גם ילדים "טובים" שפוגעים ברכבים ללא כוונת זדון. למשל מתיישבים על מכסה המנוע ומעקמים אותו. כך למשל בשבוע שעבר היינו עדים לחגיגת הילדים על מכסה המנוע כל מאזדת הליסינג של אישתי. המכסה צעק ואנחנו שתקנו בגלל הפחד לייצר זעם וזדון כלפי הפרייבט שלנו. ילדים יכולים גם סתם להשען על הרכב ואז הקליפסים של בגדוהם יחרשו על הצבע. כאשר הרכב מכוסה בכיסוי מלוכלך ומטונף - פחות נעים להשען עליו וגם להתיישב על מכסה המנוע. אני בכוונה לא מכבס אות הכיסוי והוא נראה ממש זוועה, כולו מלא בצוע של ציפורים. ככול שכיסוי מטונף יותר, כך בריא יותר לרכב. וטיף אחרון - לחנות לא רחוק מצפרדיית הזבל (אבל לא קרוב מדי). הסירחון של הזבל מבריח את המתיישבים והנשענים בפוטנציה.

המכה השלישית: הנהגים שלא יודעים לחנות. הכיסוי לא יכול להציל נגד פגיעות הטמבון אך בהחלט מפחית את עוצמת התוצאות. חשוב כאן להתרחק מחונים מסוכנים. אם למשל מדובר בחצר בו נוהגים לחנות אורחים - רצוי לבחור במקום הכי רחוק ומוצנע. וכמובן שוב פעם כיסוי - נגד זריקות הדלת.

אלה הם טיפים קטנים לשמירת הרכב בארץ הקודש.

פורסם

הוונדליזם בארץ חוגג,לאנשים אין שום כבוד לרכוש של אחרים.

הייתי בארץ השבוע וראיתי לראשונה את הרכב החדש של אבא שלי (הונדה סיוויק שעלתה לכביש בנובמבר 2008).

מ-2 צידי הרכב שקעים רבים של פתיחות דלת של רכבים שחנו במקביל לרכב של אבא שלי ובמקרה יצא לי שלשום לקבל את ה-דובדבן שבקצפת:

מישהו כנראה הניח איזשהו ארגז או משהו אחר על מכסה המנוע של אבא שלי וכשהוא בא להרים אותו הוא דאג להשאיר על מכסה המנוע שפשוף מכוער באורך של כ-20 סנטימטר (!!!) ורוחב של 2-3 סנטימטר,פשוט כאילו לקחו נייר שיוף והעבירו על המכסה מנוע.

כשראיתי איך נפלו לאבא שלי הפנים כשהוא ראה את השפשוף אמרתי לו שלא יתעסק עם זה ושלא יעשה פוליש או משהו (כי הוא כבר עשה פוליש וקס לפני חודש) והבטחתי לו שעוד כמה חודשים אני אשלח אותו לעשות טיפול דיטיילינג יסודי לרכב בתקווה שזה יטשטש מאוד את השפשוף המכוער.

בקיצור,גועל נפש.

ולפותח השרשור,

כמו שכתבתו לך,אמרת חנייה ציבורית אמרת הכל.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

פותח השרשור:

לפי השרטוט שלך אני מבין שאנחנו שכנים, ואני אף חונה את מכוניתי באותו מגרש חניה שעליו אתה מדבר.

אין לי מושג על איזו מצוקת חניה אתה מתלונן - המגרש מרווח למדי וכמעט בכל שעה של היום ניתן למצוא בו מקום חניה.

בנוסף, אני חושב שהסימון הכחול-לבן שהעיריה עשתה שם לפני שבוע הוא מטופש, מיותר וחמדני.

הייתי מציע לך דרכים לפתרון הבעיה, רק העניין הוא שאני באמת לא מבין על איזו בעיה אתה מדבר.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם
מישהו כנראה הניח איזשהו ארגז או משהו אחר על מכסה המנוע.

אני נזכר בטיפ לנסיעה בטוחה ברכבת חשמלית בפרברי מוסקווה: לא לשבת ליד הדלתות. כאשר חבורה שתוייה ואלימה נכנסת לקרון - הם תוקפים את אלה שיושבים קרוב, ואלה שיושבים רחוק מספיקים להימלט על נפשם. כלל מאוד דומה לחנייה בחצרות של ארץ הקדוש. טרם החנייה יש להעריך סיכונים ולבחור מקום הכי בטוח. כך למשל לא מומלץ לעמוד חשוף ליד המעבר. זורקי הזבל יכולים לבעות ברכב, עוברי אורך יתנו לו מין הסתם פנדלים וכמובן שמניחי החפצים גם לא יפסחו עליו. אגב, אילו מכסה המנוע היה מכוסה, ככול היותר הנזק היה מזערי.

• תוכן חדש...