Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סנכרון WM 6.1 לשרת EXCHANGE 2007‬

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6139 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

ברשותי מכשיר HTC TYTN 2 עם חלונות 6.1. כאשר אני מנסה לסנכרן את המכשיר מול

שרת ה Exchange בעזרת ה active sync אני מקבל את הודעת השגיאה הבאה:

"אישור האבטחה בשרת אינו חוקי. פנה אל מנהל Exchange Server או אל ה - ISP שלך

כדי להתקין אישור חוקי בשרת."

ביררתי את העניין מול מנהל הרשת של הארגון שלנו (כאמור בכותרת מתוקן אצלנו שרת

Exchange 2007). נאמר לי שבגלל ש ה certificate של הארגון שלנו לא נקנה אצל חברת

צד שלישי מכשיר הטלפון אינו מכיר בו ולכן לא מוכן להמשיך בתהליך הסנכרון.

ידוע לי שבעיה דומה נפתרה בגרסת WM 2003 באמצעות תוכנה שהפיצה מיקרוסופט שהורתה

למכשיר להמשיך בהליך הסנכרון במצב שתואר בכל זאת:

(http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?Fa...

תוכנה זו אינה עובדת בגרסת WM 6.1

כיצד ניתן בגרסת WM 6.1 לאלץ את המכשיר לבצע סנכרון עם אישור האבטחה הנוכחי?

תודה רבה.

zx וולקן

פורסם

בערך.

ה WM מאפשר להתקין את קובץ ה CER שהגיע מהשרת, ואפילו מוסיף אותו לרשימת האישורים תחת לשונית "בסיס". אבל, בעת הסנכרון הוא מפסיק אחרי שהוא מגלה שהאישור הזה לא אומת.

zx וולקן

פורסם
בערך.

ה WM מאפשר להתקין את קובץ ה CER שהגיע מהשרת, ואפילו מוסיף אותו לרשימת האישורים תחת לשונית "בסיס". אבל, בעת הסנכרון הוא מפסיק אחרי שהוא מגלה שהאישור הזה לא אומת.

אחרי שאתה מתקין את ה Certitificate נסה להכנס להגדרת החשבון - יש שם Server Settings

(כמדומני אפשר להגיע גם דרך ActiveSync) ותעמוד על ה E-mail (זה איפה שבחורים מה לסנכרן: אנשי קשר/לוח שנה/אימייל/...)

כנס להגדרות ה Email ושם אמור להיות כפתור Advanced

אחרי אמור להיות Choose Certitificate ...

נסה לבחור את ה Certitificate שהתקנת..

בהצלחה!

פורסם

תודה.

עשיתי בדיוק את מה שאמרת, אבל כשהגעתי לתפריט ה Choose Certitificate, ("בחירת אישור" בגרסה העברית) המסך היה ריק ולא היה אף אישור לבחור ממנו.(אני מזכיר שהאישור הרלוונטי מופיע ברשימת האישורים תחת תפריט ההגדרות במכשיר)

zx וולקן

פורסם

לשאלתך מנהל הרשת אמר שהאישור הוסף או נוצר ב ISS ו ה AD לא רלוונטי לצורך זה.

איך שלא יהיה, האם יש לכם רעיונות איך אפשר להכריח את המכשיר לוותר על אימות ה certificate?

zx וולקן

פורסם

מוכן לבדוק אם אפשרי אבל מה קורה אם המכשיר נגנב?

מישהו יכול לבטל את הצורך ב Certitificate? (במידה והסיסמא לא שונתה עדיין)

יתרון נוסף הוא שאפשר לבטל את ה Certitificate וככה הוא יכול לנסות לנחש סיסמאות עד מחר

הייתי פותר את הבעיה ולא מחפש פתרון עקיף (רק עצתי...)

פורסם

אני לא שולט בחומר על מנת לענות לך תשובה מוסמכת, אבל רק אציין שלעובדים בארגון שלנו עם מכשירי נוקיה, אין שום בעיה להסתנכרן עם הטלפונים שלהם מול השרת מאחר ובתוכנה של נוקיה אתה יכול להגדיר למכשיר במפורש לא לבדוק את חוקיות אישור האבטחה המותקן.

אשמח אם תוכל לבדוק את שאלתי המקורית.

תודה!

zx וולקן

פורסם

אוי סליחה!! חשבתי שאתה מנסה לסנכרן מרחוק...

האם מדובר בסנכרון מול המחשב דרך כבל? אם כן.. צריך שינוי הגדרות / או שתמחק את הגדרות הסנכרון הקודם וצור חדשות...

כנס במכשיר ל ActiveSync ל Options וראה אם כבר מוגדר לך סינכרון מול שרת Exchange... מחק אותו ונסה לסנכרן מחדש

(כל המידע במכשיר שקשור לסנכרון ימחק)

:)

פה באמת לא צריך Certificate...

SORRY

פורסם

לא טעית.

מדובר בסנכרון מרחוק דרך האינטרנט וללא כבל. כפי שציינתי מכשירי הנוקיה מצליחים להסתנכרן מרחוק עם אישור האבטחה הנוכחי (וכפי שאמרתי בגלל האפשרות שלא לבדוק את חוקיות אישור האבטחה).

zx וולקן

• תוכן חדש...