Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אני מיואש מאיביי גרמניה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6136 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש כל כך הרבה חלקים שאני מחפש לרכב שלי ומוצא רק באיביי גרמניה. כל מיני חלקי פנים נדירים במיוחד שלא מייצרים שנים ואין לימצוא לא בארץ ולא באיביי ארצות הברית. חלקים שעולים שם יחסית לא הרבה בכלל.

אני מוכן לשלם פי 2 ממה שהם נמכרים שם אבל אף אחד לא שולח לארץ:cry::cry::cry:.

כבר מוכר חמישי כותב לי שלא שולח לארץ וזה ממש מתסקל אותי. זה כמו שתראו לילד שמן עוגה ואז לא תתנו לו ממנה ביס.:evil:

אני שלחתי כבר חבילות לחו"ל ולא מבין מה הביג דיל לשלוח את החבילה לכאן! למה המוכרים שם לא חושבים כלכלי אלא חושבים שבגלל שאני מישראל אז לא מגיע לי לקנות מהם את החלקים האלה...ממש מתסקל!

אני חייב לציין שיש לי מעל 20 פידבקים כקונה וכמוכר וכולם חיובים. אני משלם דקה אחרי שאני קונה את המוצרים ואף פעם לא קרה שהצקתי למוכר או משהו בסגנון. :cry:

פורסם

מה בדיוק יותר קל? הם הולכים לדואר בכל מקרה. שירשום רק את הכתובת שלי על החבילה ולא כתובת של איזה בחור מספרד ונגמר. על המשלוח אני משלם הרי אז מה איכפת לו? אפילו שיקח עוד 10-15 דולר מעל המשלוח ושיהנה. רק שישלח לי את המוצר.:-(

ובקשר לקונים...הרבה מוצרים שמצאתי בגרמניה עולים באיביי ארצות הברית פי 2 או פי 3 רק כי הם הרבה יותר נדירים שם. אז לקוחות לא חסר אולי אבל אני מוכן לשלם יותר.

שלחתי כמה חבילות לחול ואני יודע מה טווח המחירים שמשלוח אמור לעלות וזה עדיין לא מפריע אפילו למוכרים בארצות הברית לבקש 60-70 דולר על משלוח שהיה עולה לי בוודאות לא יותר מ80 שקל לשלוח מכאן לשם.

פורסם

יש הרבה מוכרים שלא אוהבים כשמתכתבים איתם יותר מדי וסתם יתלוננו עלי לאיביי.

בהודעות ששלחתי להם אני רשמתי לכולם שאני מאוד מעוניין במוצר רק שיאשר שהוא ישלח לי אותו לישראל ומה תהיה העלות. אם המילים "מאוד מעוניין" לא אומרות להם כלום (באנגלית כמובן:lol:) אז אין לי מה להוסיף יותר מזה.

חלקם הגדול לא טורח לענות בכלל...וחלקם שמים באופציה של משלוח לישראל עלות של 8 אלף יורו למשלוח.

פורסם

הרבה לא מבינים אנגלית.

הרבה אין להם פאיפאל.

הרבה שולחים דרך DHL וזה לוקח שנה.

אבל יש כאלה שלא. מנסיון. גם לי יש גרמניה.

משכנתא זה קל

פורסם

אגב, הקטע הזה של לא מבינים אנגלית הוא רציני לגמרי.

יש מיליוני גרמנים שלא יודעים אנגלית בכלל, אף מילה.

ככה זה, ארץ גדולה.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
שלחתי כמה חבילות לחול ואני יודע מה טווח המחירים שמשלוח אמור לעלות וזה עדיין לא מפריע אפילו למוכרים בארצות הברית לבקש 60-70 דולר על משלוח שהיה עולה לי בוודאות לא יותר מ80 שקל לשלוח מכאן לשם.

המשלוח בארץ, יחסית לארה"ב וחלק ממדינות אירופה, זול בעשרות מונים.

הזמנתי כמה חבילות מארה"ב ושלחתי חבילות בגודל זהה מהארץ לארה"ב.

מארה"ב זה הגיע בדואר אוויר רגיל המשלוח עלה ~30 דולר ולקח לו שבועיים.

מהארץ זה נשלח בEMS (דואר שליחים תוך 3 ימי עסקים) ועלה משהו כמו 70-80 שקל ולקח לו, כאמור, שלושה ימים.

למה? ככה.

זה המחירים.

ארה"ב מדינה גדולה ויש הרבה אנשים לשלם להם משכורות על הדרך..

בגרמניה זה לא שונה (אותה חבילה כמו שנשלחה מארה"ב לארץ עולה מגרמניה לארץ בין 25 ל30 אירו).

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

אכן

M TECH מקורי הרבה יותר יפה.

רייסר - אם אתה כל כך חם על הגה RAID - יש לי אחד של MOMO, זהה עד כדי קבוע להגה של RAID שאתה כל כך רוצה.

הגיע [במקור?] על E21 BAUER, קוטר 330 מ"מ.

ויש גם הגה מקורי של E30 [ארבע זרועות, גודל של אוטובוס]

ו20 פידבקים זה לא הרבה.

באי ביי יש לי מעל 300 ועדיין - כמות המוכרים שלא מוכנים לשלוח מחוץ לגבולות ארצם היא גדולה.

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

זה ישמע מצחיק אולי אבל אני מחפש הגה קטן כי הרגליים שלי נוגעות בהגה המקורי. אני 1.92 וחוסר כיוונון ההגה ברכב הזה גורם לזה. ההגה של מ טכניק כימעט בגודל של ההגה שלי לדעתי בגלל זה לא יעזור.

את ההגה הספציפי הזה שהזמנתי אני מכיר אישית כי חבר הרכיב לי אותו בזמנו ברכב לנסיעת מבחן ונורא אהבתי אותו + הרגליים שלי סוף סוף לא נגעו בהגה. מה לעשות שהוא מכר את האוטו עם ההגה הזה ואני במקרה מצאתי אחד כזה בגרמניה עכשיו.

הנסיך-אני אשמח לקבל בפרטי תמונה של ההגה שיש לך +הצעת מחיר. האם הוא מתאים לe30 או שצריך גם מתאם?

• תוכן חדש...