Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6155 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ישבתי לפני יומיים עם ידידה מסנט-פטרבורג שברוסיה הרחוקה.

היא אמרה לי שיש לה מיני קופר S. עד כאן הגיוני.

אחרי זה היא אמרה שלרכב יש דוושת קלאץ', אבל יש אפשרות לנהוג כאוט' רגיל לחלוטין! פה הרמתי גבה...

אחרי זה היא חפרה לי שלרכב יש מערכת 4X4 שמכניסה לפעולה את הגלגלים האחוריים בהחלקה של הקדמיים, בדיוק כמו האלדקס של VW GOLF V6. פה הרמתי גבה שניה...

אחרי זה היא הראתה לי תמונה של הרכב, זאת הייתה מיני קופר ללא כונס כמו שיש ל-S. אז היא אמרה שייצרו גם בלי כונס לסופר-צ'ארג'ר. פה כבר לא ידעתי אם היא מחרטטת אותי או שאין לה מושג מהחיים שלה :-o.

היא אמרה שאלו דגמים שיצאו בהזמנה לחלקים מסויימים ברוסיה והמזרח הרחוק.

אתם שמעתם על דברים כאלה!?

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

דגם כזה יש רק בדמיונה הקודח של הידידה שלך.

נכון לעכשיו אין שום דגם של מיני עם הנעה כפולה.

בשנה הבאה כנראה יהיה - כשתוצג המיני קרוסאובר.

פורסם

זאת אישה שיודעת כונס למגדש מהו וכנראה גם איך לחרטט ישראלים?

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

כן, באמת יצא דגם כזה.

מוזר שהיא לא שמה לב לכפתור הצהוב ששולף את הכנפיים ולזה שהפנסים הקדמיים יכולים להתקפל פנימה

ובמקומם יוצאים צמד תותחי וולקן :lol:

קיצר, נראה לי שהיא קצת התבלבלה או שמישהו מרח אותה והיא פשוט מעבירה את זה הלאה...

יקירתי, לפני שאת מדברת סרה באלפא שלי, בואי נזכור שגם לך יש כמה ימים בחודש שאת דולפת ומושבתת.

טל שביט (1955-2011), האיש הטוב והנפלא שרכב היישר אל גן העדן.

פורסם

בדיוק הייתי בOIL SERVICE במוסך והייתה שם מיני מוזרה\מכוערת. הבחור הזמין את הרכב (קופר S) אוטומטי ועם גגון מקורי על הגג שזה אומר שהוא מתכוון לשאת משקל. עקב כך הגביהו את הרכב מאחורה ושהוא "לא עמוס" רואים לו את זרועות המתלים שנראים יותר כמו של אופניים מאשר של רכב. בנוסף הצמיגים ממש צרים יחסית. הבחור במסוך אמר שהצמיגים דקים כי ככה מגיע האוטומט. בקיצור, לא לכך התכוון המשורר שבנה את הקופר S ("קארט" נמוך ואגרסיבי)

פורסם

בקיצור היא הוזה...

תודה על המידע חברים.

:-D

להיכנס לי לתחתונים? :lol:. אהבתי!

איך התחיל הדיון הזה בכלל... היא אמרה שיש לרכב שלי סאונד בס יפה ולרכב שלה יש מן שריקה (מהסופר-צארג'ר),

אז שאלתי על מה היא נוהגת ואת ההמשך אתם יודעים.

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

יכול להיות שבמקום מושבים אחוריים יש מנוע שמשודך לאוטומט. כאשר רוצים אוטומט נוסעים על מנוע הזה, כאשר רוצים ידני אז על המנוע הקדמי וכאשר 4X4 מנעים את שניהם. :lol:

כמו מיצובישי גלנט שיש בארץ עם גיר ידני ואומומטי, היא גם 4X4.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

יש שלוש אפשרויות:

1 - הרכב שלה ידני. מה שהיא קוראת "אוטומט" זה פשוט לנסוע כל הזמן על הילוך ראשון (ואז השריקה שהיא שומעת זה לא הסופרצ'רג'ר זה המנוע שלה שמתבשל)...

2 - הרכב שלה אוטומטי. מה שהיא קוראת "קלאצ'" זה פחית בירה שמי שנהג ברכב לפניה זרק והיא נשארה תקועה משמאל לדוושת הבלם.

3 - הלילות הלבנים בסנט פטרבורג, אנשים לא ישנים מספיק, זה גורם להזיות...

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6155 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...