Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6144 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

באמת שקשה לי להאמין שהפלסטיקים השבורים עם מלאכת ידו של יוסי , עשית התקנה בעבר אצל מתקין אחר?

Audison Bit 10 | Dynaudio Esotar E650 + Scanspeak D3004| Arc Audio 4200SE | Dynaudio Esotar 1200 | JL Audio HD 750/1

• תגובות 47
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
באמת שקשה לי להאמין שהפלסטיקים השבורים עם מלאכת ידו של יוסי , עשית התקנה בעבר אצל מתקין אחר?

אויש תפסיקו להתערב חלאס זה מעצבן אותי.

האוטו מקורי היה לפני שיוסי נגע בוא חלאס לחפור על זה אוקיי?

נתחיל בזה שהיו גם דברים שנראו לעיין שהיו שבורים ודברים שהוא ניסה גם "לתקן" הוא שבר את ההברגה של הידית או משהו והוא שם שמה דבק כלשהו עם ספייסר עלוב הוא שבר משהו בסקונסולה שניסה להבריג משהו לא זוכר בידיוק מה.

אז תפסיקו בבקשה כי זה מעצבן. תודה.

מבקש שלא תגיבו יותר ותחזרו לנושא המקורי תודה.

למכירה מסך Dell 2007WFP, למעוניינים בה"פ.

פורסם

אויש??!? :-P

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

דווקא אני ראיתי את יוסי עובד על הפיאט המדוברת.

ואני זוכר עבודה מאוד מאוד עדינה מקצועית ומסודרת.

לא זכור לי שום פלסטיקה שנשברה

וגם זכור לי שאתה היית מבסוט עד השמיים אחרי זה (אם אני לא טועה באת לקחת את הרכב עם אבא שלך, וגם הוא היה מבסוט עד השמיים)

פורסם
לא חושב בידיוק כמוך.

עשיתי אצלו התקנה בפיאט מריאה לפני כמה זמן וככל שיצא לי לחקור יותר ויותר את ההתקנה מצאתי פלסטיקים רבים שבורים.

אמנם מבחוץ נראה מצוין הפלטה שהוא בנה, אך פלסטיקים רבים מצאתי שבורים.

אולי אני הראשון שאומר את זה אבל זה כך.

נתחיל בזה שהיו גם דברים שנראו לעיין שהיו שבורים ודברים שהוא ניסה גם "לתקן" הוא שבר את ההברגה של הידית או משהו והוא שם שמה דבק כלשהו עם ספייסר עלוב הוא שבר משהו בסקונסולה שניסה להבריג משהו לא זוכר בידיוק מה.

חוצפה כזאת לא ראיתי מזמן,כל כמה זמן קם לו משמיץ חדש ומשמיץ בלי כל בושה ומשמתברר מאוחר יותר שטעה לא טורח אפילו להתנצל. כמה שאלות לי אליך ניקו:

האם מדובר ברכב חדש? ממש לא!!! מקורי? הצחקת אותי.

האם הותקן ברכב משהו בעבר? ממש כן, איך הגיעו הרמקולים והאזעקה וכ"ו, שהיו ברכב והותקנו בצורה פרטינזית?

אם גילית את הדברים שנשברו כהגדרתך על ידי מדוע לא פנית אלי? מדוע אתה בוחר להשמיץ כאן אנשים מבלי שפנית אליהם או ביקשת את תגובתם אתה פשוט חצוף!!!

מעניין כיצד "פתאום" גילית פלסטיקה שבורה. האם הרכב התפרק במהלך הנסיעה ואז נאלצת לראות מה מקור הבעיה(לפי התאור שלך ניראה שהרכב התפורר אחרי ההתקנה)? או שמא גילה זאת איזה מתקין "מקצועי"?

הניסיון לתאר אותי כמי שמתעלל ושובר פלסטיקה הוא עלוב ביותר.

אתה מטיל רפש ומבקש לחזור לנושא המקורי? אין גבול לחוצפה?

נ"ב אין מילים לתאר את התיסכול הרב לאחר שבן אדם משקיע את כל כולו בהתקנה(או כל עבודה אחרת)ומגיע איזה חצוף ומנסה לתאר תמונה הפוכה לגמרי, משהו שאפילו לא קרוב למציאות.

פורסם
***אין צורך לצטט את ההודעה שמעליך, קרא את כללי הפורום***

בחיאת יוסי, רק תגיד שלא שברת כלום טוב? ואגב כן, התפרק חלק מהקונסולה שנסעתי החלק העליון עם האירור על השמשה הקדמית התפרק וגיליתי מתחת לזה ששברת את ההברגה של החלק הזה וניסית לתקן באמצעות הברגה כלשהי.

לא היה מותקן באוטו דבר חוץ מהרמקולים. שלא נדבר על הצורה שחתך את הפח בדלת ושלא הודעת ביכלל שלא נדבר על זה שהשארת שפיצים מגעילים בפח במקום לשייף את זה.

למכירה מסך Dell 2007WFP, למעוניינים בה"פ.

פורסם

רק אם אפשר לדעת ברשותך איזה שנה הרכב ?

סתם לדעת אם יש קשר בין מה שעלה לי בראש לבין משהו אחר .

יעקב

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

פורסם

מדובר בפיאט מריאה שנת 98 נדמה לי

אוטו שפלסטיקה נופלת בו גם אם הוא היה חונה במחסן היבואן כל ה12 שנה שהוא על הכביש.

פורסם

אני ממש לא יכול להתחבר להכפשות האלה כלפי יוסי.

סיימתי אצלו התקנה בשבוע שעבר-יוסי עבד בצורה נקייה ומקצועית ובפעם הראשונה בחיי הבנתי מה החשיבות של התקנה ברמה גבוהה.(שימו לב בשרשור שלי על ההתקנה פה לא מזמן על התקנת ה HU והתא הנוסף-נראה כאילו מזדה החליטו להכניס HU של אקליפס לרכבים שלהם).

קשה לי מאוד מאוד להאמין במה שהבחור טוען-ליוסי יש ידי זהב וכשרון לא נורמאלי בפתרון בעיות.

לא היתי חושב פעמיים, ואם היתי רוצה לנצל את המערכת שלי במאת האחוזים היתי ללא כל ספק מתקין אצלו-כמו שכבר עשיתי.

מתקין עם ניסיון של שנים ואהבה אין סופית לתחום הנפלא הזה-וזה ניכר ועם הרבה הרבה קבלות לאורך הדרך!

יישר כח יוסק'ה ותמשיך עם העבודה יוצאת הדופן שלך.(תתחיל לחשוב כבר איך אתה בונה לי את הקורות! :)

גיל גופר.

ECLIPSE7200MKII, L6L1V2, GENESIS DUAL MONO EXTREME, ARSENAL 10, SUNDOWN SAE1000D

פורסם

יוסי הוא מתקין בעל ידי זהב ורזומה ארוך

אבל מצד שני יש את רוני וישראל שלא פחות ממצויינים,הן במחירים והן באיכות ההתקנה.

תברר מחירים ותראה מה המשתלם מבינהם.

Mazda 3 Integrated HU + JBL MS-8 | Audison Voce 3Way | Nakamichi PA-2100 | Helix B4 Precision | Hifonics 1206D | AA Arsenal 12

פורסם

ערב טוב לכולם!

א. תודה על הפירגון.

ב. ל nikoAV, אני בטוח שאם יוסי עשה משהו שלא היה תקין, אין לי ספק שמדובר במקצוען ושאתה יכול לפנות אליו ולקבל תשובות ואף לתקן את ההתקנה.

ג. לפותח התרד, לשאלתך אין כלל ספק שיוסי אלפיין בכמה רמות טוב יותר מאשר א.ד.י מערכות.

התקנותיו של יוסי הינן מקצועיות, היחס שתקבל אצל יוסי טוב בהרבה מכל בית התקנות מסחרי שלא יהיה.

יום טוב לכולם

רוני נ.

AUDI A3 2.0t FSI DSG

פורסם

תגיד, אם אתה מפרסם בפורום אתה לא יכול לצפות שלא יגיבו, במיוחד לנוכח האשמות כאלו חריפות.

קשה לי להאמין שפיאט מריאה שנת יצור 98 הינה מקורית, ללא שום התקנות קודמות ויותר מזה קשה

לי להאמין שהפלסטיקה היתה במצבה המקורי, ללא שום שברים.

כבעל כמה וכמה פיאטים בעברי (החל מ124 ועד טיפו) אני יכול להעיד שהפלסטיקה שלה מתחת לכל ביקורת, כמו שגורל רשם

הרכב יתפרק גם בעמידה. יותר מכך לצאת בהאשמה כזאת חריפה קבל עם ועדה, ללא שיחה עם הצד השני

מעידה עליך רבות.

אני ראיתי את יוסי בכמה וכמה התקנות, כולל התקנות ובניות אצלי ברכב, שהוא לא רכב קל ולי יש דרישות

מרובות, אני יכול להעיד בביטחון שהתקנות אצלי ברכב יבצע רק יוסי. אני מכיר הרבה מתקינים ולא את כולם לטובה

אבל רמת עבודה כמו של יוסי, הפדנטיות, הרצון לשלמות וההקפדה על כל הפרטים גדולים וקטנים, לא ראיתי אצל אף

מתקין.

רק על הטבעות שלי לרמקולים הקדמיים, עבודה פשוטה לכל הדעות, יוסי עמל כ5 שעות ועד שהכל לא ישב פיקס

הוא לא ויתר. אני יודע שכל התקנה בעתיד אני יבצע רק אצלו ובראש שקט שהתוצאה הסופית תהיה כמו שאני רוצה

ועל הצד הטוב ביותר.

חוץ מזה, עשרות הביקורת הנלהבות פה בפורום על ההתקנות של יוסי מדברות בעד עצמן.

מעצבן אותך? קח וואליום.

אלי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6144 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...