Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6146 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב לכולם.

יושב אצלי כרגע על האוטו ( מזדה 323F 1.6 ידנית)

דוד זרימה חופשית (בלי חברה)

התקנתי אותו לפני חודש + , היום אני מצטער על כך שעשיתי את הטעות הזאת.

אי אפשר לסוע רגוע ושקט במצבים הבאים: עליות ארוכות , ירידות בהילוך (3000-4000 סל''ד) והכי סיוט זה שיושבים 5 אנשים באוטו בעליה פשוט אי אפשר לדבר! רעש של באס חזק ועמוק שבקושי שומעים את המוזיקה באוטו.

מצד שני שאתה לבד באוטו בשעות הקטנות של הלילה עם אתה תרצה אדרנלין והנאה אתה תקבל רעש מאוד יפה במשיכה של הילוכים.

ברצוני להחזיר לאגזוז האורגינלי של האוטו ( הוא עדיין אצלי ) האם יהיה אפשר לעשות משהו עם האגזוז הזה?

בכמה יהיה אפשר למכור דוד כזה? המצב שלו חדש לחלוטין ישב רק חודש אצלי הוא גם מאוד יפה , יציאה כפולה מניקל.

פורסם

לא ציינת חברה ולכן אי אפשר לענות על שאלתך.

אם זאת חברה איכותית, ניתן לקבל כ 1000 ש"ח.

אם החברה היא פשוטה ולא מוכרת (ובגלל שהוא כ"כ רועש לך אני מניח שהוא מהסוג הזה) מוכרים אותם סביב ה 500 ש"ח.

נסה אולי לחזור לאיפה שקנית אותו ולהחליפו (בתוספת תשלום) בדוד אחורי יותר איכותי ויותר שקט.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

גם שכחתי לציין שאחד הדברים שהתחילו להציק לי גם בקשר לדוד

הבנתי שכל הזמן אתה ברמת סיכון של כנס + הורדה מהכביש + טסט מחדש.

ולא משנה איזה דוד , חברה , גודל יש לך.

Bagira

תודה על דעתך אבל אני יחזיר כבר לסטנדרתי.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6146 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...