Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6148 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פיש, אם הבנתי אותך לא נכון, אני מצטער. פשוט חבל שלא תגיב יותר..:-) מ

אין ספק שדאון-פייפ ! בזכות תוספת הכח בכל טווח הסל"ד ובזכות כניסה מוקדמת יותר של הטורבו (+- 400 סל"ד)

אינלט, גם אם הוא אכן מוסיף משהו, זה בוודאי בסל"ד גבוה וזה פחות שמיש ביום יום.

המחיר שלהם הוא די זהה, משמע, הדאון-פייפ מנצח בגדול !!

לעניין מחיר החלקים, תאמין לי שבדקתי מחירים לאלומיניום ולבנדים וזה לא זול (יש פה עניין של עובי דופן, MANDREL BEND וכאלה..) - לא שאני מנסה להצדיק את מחיר העבודה אבל בשביל 200-300 ש"ח הבדל אני מעדיף להרכיב אצל המקצוענים..

...CASKA for life

• תגובות 98
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אחרי בירור שלי באחת הסדנאות , אי אפשר להחליף את הדאון פייפ בלי להוציא את הממיר. זה נכון ?

וגם אם אפשר להחליף את הדאון פייפ בלי להוציא את הממיר , זה יתן משהו ? נראה לי שהממיר יוצר צאוור בקבוק גם ככה.

פורסם

אצלי הורכב הדאון-פייפ +ממיר ספורטיבי (כניסה-יציאה 3" 100 CELL) והכל עלה כולל הרכבה 1100 ש"ח (לא מדליק מנורת CHECK ENGINE ועובר טסט)

החלקים כולם יובאו מחו"ל..

...CASKA for life

פורסם

אם כבר מחליפים דאון פייפ אז עושים גם צנרת מלאה.

הדאון פייפ שלי זה 2.75 והצנרת ברכב המקורית זה 2.25 זה נשמע בסדר?:roll:

שאני החלפתי את הדאון פייפ אני החלפתי גם את כל הצנרת ל2.75 וגם את הדוד האחורי שלי שהוא 2.75

ממליץ מאוד לעשות צנרת הרכב נוסע ממש יפה אחרי הצנרת

פורסם

צודק. צנרת מלאה אכן תיתן שיפור טוב יותר אבל דע לך שחקרתי את הנושא טוב טוב ובסטאפ שלי מקבלים 75% מהתוצאה ב 50% מהכסף (בדוק ב VWVORTEX) מה גם שאני שומר על תצורת SLEEPER --> לא מושך תשומת לב ועובר טסטים כמו גדול. שווה.

...CASKA for life

פורסם

מה הצוואר בקבוק?

ככל שזכור לי הגזים מאטים ככל שהם מתקדמים במערכת הפליטה, דווקא הצרה לקראת הסוף מאיצה אותם.

ליום יום: מחפש את המיועדת.... כרגע הצעצוע VTR סקסו 1997

לאשה ולסופ"ש: פורסטר 2016 X ממוגן עם הגבהה

פורסם

יש צוואר בקבוק אבל ההשפעה שלו פחותה בהרבה מאחר ומרבית הבעיה בצנרת המקורית היא היציאה מהטורבו. אם אתה יכול, תביט בצנרת המקורית ותראה איזה קוטר של פלאנג' מתחבר לטורבו וואיזה צינור מסכן יוצא ממנו (זה צוואר בקבוק !!). החלפת שאר הצנרת מראה שיפור מסויים אבל שולי על טורבו מקורי. יש הרבה רכבים עם מנועים גדולים יותר ועם הספקים חזקים יותר שמסתדרים יופי עם צנרת 2.25.

...CASKA for life

פורסם

שלי 3", יותר גדול מהצינור המשופר שהצגת..

זכותך לדעתך אבל לא מדובר ב"חצי עבודה", אלא, פיתרון WIN WIN עם מינימום כאב ראש..

...CASKA for life

פורסם

אם כבר אתה משפר את הרכב אז למה לקבל רק 75 אחוז מהכוח ולא 100 אחוז כוח

או שמשפרים או שלא..אבל איך שכל אחד חושב נראה לי לא רציני לקבל רק 75 אחוז כוח

פורסם

אני מוכן להתפשר קצת על כוח בשביל שקט נפשי. בלי רעש מוגזם ובלי פחד ממשטרות וגם סוג של UNDERDOG כי חושבים שהיא סטנדרטית..

...CASKA for life

פורסם

מבדיקה שאני ערכתי, החומרים בלבד עולים משהו כמו 800 ש"ח (8 זוויות, צנרת אלומיניום, בנדים איכותיים, סיליקונים) זאת מבלי להתייחס לריתוכי אראגון

גם המחיר שרשמת מאוד זול , זוית אלומיניום עולה 100 ש"ח , סיליקונים בין 60-120 ש"ח תלוי ישר או זוית והקוטר , בנדים עולים 5-15 ש"ח(וצריך בערך 6-8 בנדים) והריתוכים בין 20-50 לריתוך תלוי איפה ומה איכות הריתוך.

ככה שבהצעה של 1800 ש"ח אין בכלל מה לחשוב(כמובן שכל המחירים שרשמתי זה בארץ).

S2K-T...R.I.P

• תוכן חדש...