Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6148 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, לאחר התקנת צ'יפ אפסולוט ברצוני להחליף אינלט לסיליקון 5 שכבות טוב.

מצאתי באיביי את הדבר הבא:

http://cgi.ebay.com/ebaymotors/Audi-TT-S3-225-Leon-Seat-Silicone-Induction-Intake-Pipe_W0QQcmdZViewItemQQ_trksidZp3286Q2ec0Q2em14QQhashZitem4cea4ded3cQQitemZ330348490044QQptZMotorsQ5fCarQ5fTruckQ5fPartsQ5fAccessories

קודם כל האם הוא יתאים ל FR 2007 שלי?

זהו אינלט בלי מותג, האם הוא טוב? או שזה מוצר מדבקה וצריך לחפש מותג ידוע כמו REVO וכד'...?

אני רואה שבאיביי אין למכירה אינלטים למנוע 1.8T של איזושהי חברה ידועה, רק כאלו.

כמה בכלל עולה אינלט סיליקון טוב בארץ?

תודה מראש.

• תגובות 98
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
קודם כל האם הוא יתאים ל FR 2007 שלי?

לא. קודם כל קרא את כללי כתיבה נכונה בקארזפורום.

(ובמילים אחרות, אל תשמש בנקודות כתחליף לסימני פיסוק. תיקנתי את ההודעה שלך)

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

פורסם

בבקשה אינלט סיליקון של פרוג' מתאים לך מחיר 159 פאונד, אחרי חישוב עדין בסביבות 1Kש"ח כולל משלוח לא כולל מכס.

לפי דעתי תבדוק קודם את המחיר בארץ, תתחיל פה אני מאמין שזה אותו מחיר.

או פה יד שניה בחצי מחיר.

רובר 214 SI למכירה אלפא 75 טורבו למכירה

"הפחד הוא רק תחושה, האומץ לנסות - זאת המעלה" (א.איינשטיין).

פורסם

תודה על התגובה קודם כל

בדיוק בשביל זה אני מתיעץ פה :-D

לגבי אינלט חדש, אז אין לי כוונה לקנות חדש ב 1000 ש"ח, בשביל זה פניתי לאיביי.

לגבי אינלט יד 2 שפורסם פה ע"י GIDI, אז הטלפון שמצוין במודעה מנותק כבר מזמן ואין דרך ליצור קשר עם הבחור.

פורסם

תנסה את זה הוא מפורסם גם בפורום של VAG ב-650ש"ח, לא יודע אם הוא יד שניה או חדש.

רובר 214 SI למכירה אלפא 75 טורבו למכירה

"הפחד הוא רק תחושה, האומץ לנסות - זאת המעלה" (א.איינשטיין).

פורסם

דיברנו כבר, האינלט לא עושה כלום !! וגם אם כן, לא מורגש בכלל !!

בתקציב הזה תרכיב דאון פייפ - ייתן קצת יותר כח ו SPOOL יותר מהיר..

...CASKA for life

פורסם
דיברנו כבר, האינלט לא עושה כלום !! וגם אם כן, לא מורגש בכלל !!

בתקציב הזה תרכיב דאון פייפ - ייתן קצת יותר כח ו SPOOL יותר מהיר..

תרשה לי לחלוק עליך,

הרעש שונה לחלוטין ומשתפר לטובה, כמו כן יש רעש פריקה מצויין בצירוף פילטר.

בנוסף ויותר חשוב, הנשימה משתפרת ועולה בכמה מאות סלד"ים.

בשביל המחיר שהוא עולה הוא שווה את התמורה.

אין ספק שבסעיף הכח, דאון פייפ ייתן יותר.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

הכל שאלה של כמה כסף אתה משקיע תמורת כמה כח אתה מצפה לקבל.

מעט כסף = מעט כח, זו עסקה משתלמת סך הכל (אם הציפיות מתואמות).

אם כבר אתה מחליף אינלט, תקנה אחד איכותי.

בשביל העוד-כמה-מאות-שקלים זה שווה את זה שהוא לא יתפרק לך אחרי שנה.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

עכשיו שאלה קטנה לכל בעלי ה FR / קופרות פה:

יש לי כאמור צ'יפ של אפסולוט עם פילטר אויר ונשם, ונפגשתי עם חברינו היקר פה מהפורום (חגי- NIMIKIPOD ) שיש לו גם אותה FR 2007 רק עם צ'יפ של REVO ודאון פייפ.

נסענו על האוטו שלי והוא שם לב שכאשר אני מאיץ בשני מ 2500 סל"ד אז יש תאוצה רגילה ואז בערך ב 3200 סל"ד מקבלים את ה PUNCH החזק עד 5500 סל"ד בערך.

אז חגי אמר שאצלו המכה כבר מתחילה ב 2500 סל"ד. עולי זה בגלל צ'יפ של REVO או הדאון פייפ שפותח ככה את הטורבו, אני לא יודע כבר.

האם אצל אנשים אחרים בעלי האיביזות עם צ'יפ של אפסולוט התופעה כמו אצלי דומה? או שיש לי איזושהי בעיה במנוע?

תודה לכל העונים

פורסם

בתוך הדאון פייפ המקורי יש ממיר קטליטי כלשהו ?

אם כן, תוסיף לרשימת השיקולים שתיתכן בעייה

עם זיהום האויר בטסט לעומת אינלט שלא יתרום להיווצרות הבעייה הזו.

לא יודע אם זה שיקול חשוב מבחינתך, אבל זו עוד נקודה למחשבה.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

הדאון פייפ לפי מה שראיתי בא לפני הממיר הקטליטי, ולכן לא נראה לי שהוא יוסיף זיהום אוויר, מה שכן ראיתי שהדאון פייפ המקורי של איביזה יוצר צוואר בקבוק ויש שם פניה חדה בצינור מה שיוצר כנראה בעיה בזרימה.

בכל המקרה איך אצל אנשים אחרים עם איביזות+אפסולוט? האם הכל תקין אצלי?

• תוכן חדש...