Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6148 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אולי צנרת מההתחלה עד הסוף כן,אולי הדאון פייפ נותן הרגשה של ספול אפ קצת יותר מהיר אבל חוץ מזה כח על הכביש זה לא נותן שום דבר מבדיקות שערכתי לפניי ההתקנה ואחרי :nono:

• תגובות 98
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

על מה אתה מדבר תגיד לי ??

דאון פייפ נותן 75 אחוז מצנרת מלאה !! חצי מ VWVORTEX נוסעים רק על דאון-פייפ..

אינטרקולר מוגדל נותן תוספת קטנה בלחיצה ראשונה (נגיד בהילוך ראשון..) ותוספת משמעותית בהלחיצות הבאות (נגיד בהילוך השני-שלישי..) הקולר המקורי מאבד (שוב, לפי ה VORTEX) בערך 80% !! מהאפקטיביות שלו אחרי הלחיצה הראשונה (כשהרכב משופר וגודש 1.2 BAR)

מי שלא עושה קולר באיביזות FR עושה להן עוול ומפספס הזדמנות לתת לקופרות בראש !! (אם רק מישהו פה היה מבין את זה ומרכיב איתי קולר ב FR כבר.. !!)

אינלט כמעט ולא מורגש לעומת דאון-פייפ ואם כבר הייתי שוקל אותו כשיפור אחרון ברכב..

...CASKA for life

פורסם
השעון הישן שלי Autogauge smoke גם קניתי בEBAY והתקנתי אותו אצל E&A ב130 שקל.

אני מאמין שהם יתקינו אותו בשבילך.

השעון מגיע עם חיישן אלקטרוני שיושב קרוב לווסת לחץ דלק וככה הצינור ווקום קצר (ייתרון)

מהחיישן יוצא כבל שמתחבר לשעון. ולשעון מתחבר עוד כבל חשמל שמחובר לפיוז של המערכת סטריאו.

איכותי או לא איכותי כמו גריידי אני לא יודע , אני רק יודע שהוא מדוייק מאוד וזה מה ששעונים צריכים להיות.

מה היה רע בשעון הישן?, כי יש פה מישהו שמוכר שעון של Autogauge רקע לבן ב 100 ש"ח

פורסם

סליחה שאני מתעלק על הדיון אבל,יש לי קופרה עם צ'יפ ופילטר עם נשם מה עכשיו כדאי לשפר באוטו.

הבנתי מהשרשור שאינלט עושה רעש גדישה יותר חזק אבל לא הבנתי מה זה דאון פייפ ומה הוא עושה.

וכמובן כמה הם עולים ואם יש למישהו משומש מה טוב. בלי שום קשר אם מישהו יוכל להגיד לי כמה עולה צנרת אבל שיהיה חוקי.

כמובן אני רוצה לשפר כוח.

פורסם

טוב בואו נעשה קצת סדר.

דאון פייפ זה הצינור שיוצא מהטורבו לכיוון הצנרת, דאון פייפ מוגדל = פחות התנגדות לאויר שנפלט ומאפשר לטורבו להסתובב קצת יותר טוב, מה שמורגש לאחר התקנה זה בעיקר זמינות הטורבו שמשתפרת.

במנועים מוגדשים מומלץ להתקין צנרת פתוחה לכל האורך אבל חלק גדול מהכוח תרוויחו כמו שנימי הקיפוד אמר בעיקר בדאון פייפ מוגדל.

אינלט זה צינור היניקה מהבית של ה-MAF (מייד אחרי הפילטר) עד היניקה של הטורבו, מאפשר לטורבו לשאוף מעט יותר טוב אבל ב-K03 למיניהם השיפור כמעט בלתי מורגש.

אם אתם לוקחים את הK03S לקצה (1.6 באר) יש סיכוי שהאינלט המקורי פשוט יתכווץ ביניקה ויגרום לנפילת גדישה ואז מומלץ להחליף.

נשם זה בסך הכל מכסה יפה.

אינטרקולר גדול תורם בכמה דברים:

1. אוויר קר יותר נכנס למנוע, גדישה משתפרת.

2. אוויר קר יותר יוצא מהמנוע, EGT נמוך יותר.

3. יניקה קרה ופליטה קרה = פחות תיקוני הצתה = יותר כוח

ההבדל בין שעון גדישה של גריידי לשעון גדישה סיני (מעבר לעובדה שהוא עולה פי 3) זה הדיוק והאמינות.

אלדור, אם אתה רוצה לשפר את הרכב שלך מעבר לצ'יפ ופילטר מבלי להחליף טורבו אתה יכול להוסיף את הנ"ל:

1. צנרת פתוחה

2. משאבת דלק מחוזקת

3. סעפת פליטה טובולרית

4. הזרקת מטאנול

5. אינטרקולר חזית גדול

7. פורק לחץ (לא משפר בכלום אבל הפורק המקורי לא יחזיק מעמד אם תעשה את כל אלו)

8. צ'יפ קאסטום (חובה אם אתה רוצה להוציא את המקסימום מהשיפורים הללו)

כל זה יתן לך בערך 265 כ"ס ותוכל לתת ל-STI Prodrive בראש.

פורסם

כמה כל אלה עולים?

1. צנרת פתוחה

2. משאבת דלק מחוזקת

3. סעפת פליטה טובולרית

4. הזרקת מטאנול

5. אינטרקולר חזית גדול

פורסם
טוב בואו נעשה קצת סדר.

דאון פייפ זה הצינור שיוצא מהטורבו לכיוון הצנרת, דאון פייפ מוגדל = פחות התנגדות לאויר שנפלט ומאפשר לטורבו להסתובב קצת יותר טוב, מה שמורגש לאחר התקנה זה בעיקר זמינות הטורבו שמשתפרת.

במנועים מוגדשים מומלץ להתקין צנרת פתוחה לכל האורך אבל חלק גדול מהכוח תרוויחו כמו שנימי הקיפוד אמר בעיקר בדאון פייפ מוגדל.

אינלט זה צינור היניקה מהבית של ה-MAF (מייד אחרי הפילטר) עד היניקה של הטורבו, מאפשר לטורבו לשאוף מעט יותר טוב אבל ב-K03 למיניהם השיפור כמעט בלתי מורגש.

אם אתם לוקחים את הK03S לקצה (1.6 באר) יש סיכוי שהאינלט המקורי פשוט יתכווץ ביניקה ויגרום לנפילת גדישה ואז מומלץ להחליף.

נשם זה בסך הכל מכסה יפה.

אינטרקולר גדול תורם בכמה דברים:

1. אוויר קר יותר נכנס למנוע, גדישה משתפרת.

2. אוויר קר יותר יוצא מהמנוע, EGT נמוך יותר.

3. יניקה קרה ופליטה קרה = פחות תיקוני הצתה = יותר כוח

ההבדל בין שעון גדישה של גריידי לשעון גדישה סיני (מעבר לעובדה שהוא עולה פי 3) זה הדיוק והאמינות.

אלדור, אם אתה רוצה לשפר את הרכב שלך מעבר לצ'יפ ופילטר מבלי להחליף טורבו אתה יכול להוסיף את הנ"ל:

1. צנרת פתוחה

2. משאבת דלק מחוזקת

3. סעפת פליטה טובולרית

4. הזרקת מטאנול

5. אינטרקולר חזית גדול

כל זה יתן לך בערך 265 כ"ס ותוכל לתת ל-STI Prodrive בראש.

מחזק מאוד...רק דבר אחד לא נכון 265 כוח סוס בחיים לאאא

הטורבו תומך 250 כוח סוס ולא יותר זה הגג שבגג 250

יש אנשים שאומרים שיש להם גם 256 כוח סוס זה סתם סיפורים

טורבו K03S יכול להוציא גג 250 כוח סוס וזה סוף הסיפור לK03S

פורסם

אני רוצה לשאול אותך מר קיפוד עשית אינדיקציה לפני הדאון פייפ ואחרי עם אותו מכונית ?

ואם כן בכמה ''מכוניות'' התקדמת?

ולגבי ה265 כ''ס עם כל השיפורים הנ''ל אין מצב להוציא כוח כזה מKO3'S מקסימום 240 כ''ס +-

פורסם

+1 --> מחזק את דבריו של CUPRA666 !!

ברור שעשיתי אינדיקציות ויש הבדל אבל כבר מהעובדה שהטורבו נכנס לעבודה ב 300-400 סל"ד קודם לכן אפשר להסיק זאת..

בינתיים, הכי רחוק שהגיעו עם ה K03S זה אצל E&A עם כל השיפורים שלהלן ותוכנת קאסטום זה ל 255 כ"ס שזה המון על טורבו זמין שכזה ! אם אני לא טועה, סעפת טובולארית לא הייתה בסטאפ ומשכך יש מצב שאפשר להגיע ל 265 כ"ס על הרכב הזה.

עוד דברים שנשכחו:

פלאגים קרים אירידיום - עולים כמו המקוריים בחברה, פשוט מחליפים בטיפול..

סט פולים קלים - לא "מוסיף" כוח באופן ישיר אבל מפחית בזבוז שלו על רצועות הנעה.

דבר נוסף- עוד יתרון בקולר מוגדל הוא שמחליפים את צנרת הגדישה המקורית שלא נועדה לגדישות של 1.5 BAR. המקורית מאבדת קצת גדישה.

...CASKA for life

פורסם

קופרה, הסעפת נותנת עוד 10-15 כ"ס.

נימי, באמת שכחתי פלאגים בדרגת קור אחת יותר, IK22 יעשו את העבודה.

לגבי פולי קל... אפשרי אבל באמת לא נחוץ...

פורסם

עם קיט של הזרקת מתאנול היה בקלות אפשרות לעבור 250כ"ס.

צניחת טמפרטורה ביניקה בלפחות 20 מעלות+אפשרות לקדם הצתה בעוד5-10 מעלות.,מוצר להיט!

• תוכן חדש...