Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6148 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אפשר גם בהרבה פחות אם מכירים את האנשים הנכונים..

למי שרוצה - חדש - קולר, אינלט, פילטר, דאון-פייפ, צ'יפ מותאם כולל הכל והתקנה. משהו כמו 7K.. (ל 235 כח סוס +-)

...CASKA for life

• תגובות 98
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אפשר גם בהרבה פחות אם מכירים את האנשים הנכונים..

למי שרוצה - חדש - קולר, אינלט, פילטר, דאון-פייפ, צ'יפ מותאם כולל הכל והתקנה. משהו כמו 7K.. (ל 235 כח סוס +-)

כבר שירשור שני שאתה רושם את השטויות האלו של "מי שמכיר את האנשים הנכונים".

אז לך יש ביותר זול, ממש יצאת גבר גבר.

לי בזמנו היתה סדנת שיפורים מסויימת שנתנה לי הכל במחירי עלות או ללא עלות, זה אומר שאני ארשום שפורק פורג' עולה X כסף על גבי הפורום שזה מחיר שאני יודע שהרוב לא מקבלים?

ממש לא, אני ארשום מהו מחיר סביר ללקוח סטאנדרטי.

אתה יודע מה, אולי עקב זה שאתה מאוד מאוד רוצה שכולם יידעו שיש מישהו שמוכר מוצרים ברווח אפסי עד כדי גיחוך בוא ותפרסם את שמו פה על גבי הפורום (כי אני בטוח שהוא ישמח למכור לכולם באותו נתח רווחים שאתה כתבת פה.)

אם לא אז תפסיק לרשום שטויות.

אהה כן, אני לפחות יודע (או יכול לשער עקב ביסוסים רצינים) מי נתן לך את המחירים אלו, זה ממש לא המחירים שהם נותנים בדר"כ.

כמו כן מה שעשית עכשיו זה שכל מי שיודע מאיפה קנית יילך ויגיד להם "למה הוא קיבל מחיר טוב ואני לא?"

ובנוסף מי שלא יודע יילך לעשות סקר שוק ושיכנס אליהם הוא יחשוב שהם יקרנים כי הוא קרא בפורום שמישהו אמר שקנה ביותר זול.

דרך אגב, אי מכיר פה בחור נחמד מהפורום שאמנם מכרו לו אינלט במחיר זול יחסית אבל שחטו אותו על ההתקנה (וזה דווקא במקום שאתה מאוד ממליץ עליו) ולקחו ממנו מחיר גניבה.

פורסם

מר דג היקר:

1. למה לצטט הודעה שמעליך ? זה מנוגד לחוקי הפורום - לפחות שלא יהיו אפליות..

2. למה לצאת עליי, ככה ? אני לא מקושר לשום סדנה ואת כל השידרוגים שיש לי ברכב הזמנתי לבד מספקים בחו"ל (לא EBAY..) ודברים שמותאמים ספציפית לרכב שלי !!

3. אם מישהו היה פונה אליי ושואל (חוץ מפותח הת'רד..) הייתי בשמחה עוזר לו ועל כך יעידו כל העשרות שביקשו את עזרתי בקניית רכיבים מחו"ל ולפעמים אפילו יזמתי שיחה איתם והמלצתי להם על רכיבים ומאיפה - אם זה ככה, לא צריך !! אני לא יעזור לאף אחד, תסתדרו לבד כמו שאני הסתדרתי ותשלמו כפול.

אני משוייך לסדנא אני ? אף פעם לא.. --> אני חובב VALUE FOR MONEY ואוהב מציאות אבל תמיד איכותיות ואף פעם לא זבל. ואם אני הגעתי למסקנה שסדנת GI-DUB, היחסית יקרה, שווה את הכסף - זה באמת לא סתם. העבודה שלהם פשוט טובה יותר !! נכון, יש יוצאים מן הכלל אבל במרבית המקרים הם המקום הטוב ביותר להרכיב שיפורים ברכב !! (במיוחד כאלה שדורשים קצת יותר כניסה לקרביים של הרכב..)

נו אז מה ? אני גם חושב ש TOP SERVICE ביהוד זה המוסך הכי טוב ואמין שיש באזור בקעת אונו ושמוסך RON הוא ה"תותח" ב VAGיות, אז מה ? אז אני מקושר אליהם ? איך בדיוק ?

גילוי נאות: את הקולר, הפרטי שלי (הבאתי שניים מאוסטרליה), אני מוכר בפורום (ראה מכירה) כולל הרכבה ב GI-DUB במחיר סוף הדרך. המכירה פתוחה לכווולללםםם !! גם אתה יותר מוזמן..

אז אני מבקש בלי יציאות התקפיות חסרות טעם !!

חגי

...CASKA for life

פורסם

אני חושב שבדוגמתו האחרונה של אופק על האינלט,הוא התכוון אליי,אכן כך היה,בסדנה אחת[ראוי לציין שזה דרך מכר מאד חשוב שם] נימכר לי אינלט חדש בסכום של 550 ,ובסדנה אחרת על הדרך שבוצע טיימינג,על התקנת האינלט נידרש ממני לשלם 300 שח.

ביגלל שעדין יש לי קצת כבוד לסדנה ולנפשות הפועלות,לא אפרסם שמות.

אבל אדע להבא [בהתקנת האינטרקולר חזית בעתיד הקרוב]לא לרוץ ישר אליהם.:evil:

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

ביגלל שעדין יש לי קצת כבוד לסדנה ולנפשות הפועלות,לא אפרסם שמות.

.:evil:

1234..

שרון זה לא בדיוק המחיר המחיר הכי מופקע הוא 200 שח עבור התקנה כזו שלוקחת חצי שעה תמימה.

וממש לא המחיר למי שבזה הרגע ביום התקנת האינלט גם ביצע טיימינג מלא באותה סדנה.

פורסם

כניראה באותו היום גבי ואיציק היו במצב רוח טוב.[כן שם "נעקצתי"..]

בכל אופן אין לי חוץ מכך לומר שום דבר רע על הסדנה,לפעמים כסף זה לא הכל בחיים.סה"כ יצאתי מרוצה,פחות מרוצה מהסכום שניתבקשתי לשלם על התקנת האינלט בעיקר שחצי שעה לפני גם עשיתי טיימינג.

שכל אחד יעשה את החישובים שלו.

פורסם

גם אני קיבלתי את הצעת המחיר הזו בסדנא האמורה.

בסוף התקנתי אצל קרלוס מהצפון במחצית.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

אכן ,מסכים איתך ,התקנה די קלה,גישה חרא וכמובן שבלי ליפט זה סרט טורקי,ולכן ביגלל שאין לי ולך ליפט בבית אנחנו נידפקים,.

פורסם

חגי אתה צודק, לא שמתי לב שזו ההודעה האחרונה ובגלל זה ציטטתי אותך (נו נו נו לי!)

1800 ש"ח להתקנה של קולר שהכניסה והיציאה באותו צד ובלי חיתוכים והתאמות קריטיות זה המון כסף!

אסף, שים לב שאני לא אמרתי שמות וכשהבאתי דוגמא ספציפית לא רשמתי לא שם של סדנא ולא את שם הלקוח.

זהו ממש לא המקום להיתווכח האם סדנא\מוסך מסויים יקר או לא, על רמת המקצועיות של מקום מסויים אין וויכוח.

הבעייה מתחילה בכך שעושים הבדלים בין לקוח ללקוח וההבדלים מגיעים למאות אחוזים!

בואו לא נגרור את השירשור הזה לנושאים לא קשורים ואני מקווה שבכך נסגור את הנושא הנ"ל בשירשור הזה!

אבי\פולו\16V (שהגיע הזמן כבר שתשנה את השם הזה, אתה לא עובד עלי :wink:) לא יפה לקרוא להם גנבים, זכותם המלאה לדרוש איזה מחיר שהם רוצים רק שלא ייתפלאו אחר כך שבקהילת הרכב הגדולה באינטרנט יורדים חזק על רמת המחירים שלהם.

בטח ובטח שממני בתור לקוח דורשים מחיר X שאני יודע שמכל מי שאני מכיר דורשים 50% פחות.

בעיכבות השירשורים האחרונים בפורום (צ'יפים, השירשור שפתחתי "מי מכיר את נועם" וכו') הסדנאות התחילו להיכנס לפה חזק מאוד ופתאום כל החרא שעד לא מזמן היה בשקט מתחיל לצוף ולהראות את פרצופו המכוער.

מי ייתן ובעכבות המצב הקיים כולם ייתפסו את עצמם ביידים ויתאפסו על עצמם, רמת המחירים והשירות שלא בכל מקום טובה.

לשוק בארץ יש המון לאן להיתפתח והיחידים שעוצרים את זה אלו הסדנאות בעצמן שירות לעצמן ברגל. (כבר ממזמן הוכח שהמדינה והמשטרה לא מהוות פונקציה בנושא)

חבל!

פורסם

פיש-

קודם כל, המון כסף זה עניין סובייקטיבי, לא ?

מבדיקה שאני ערכתי, החומרים בלבד עולים משהו כמו 800 ש"ח (8 זוויות, צנרת אלומיניום, בנדים איכותיים, סיליקונים) זאת מבלי להתייחס לריתוכי אראגון (שבהם הסדנה מפורסמת) ויומיים על הליפט, התאמה של הטמבון שישב בול..וגימור מקורי.

זה לא מחיר רצפה, אבל בשביל הסדנה הכי מקצועית ב VAG זה גם לא כל כך בשמיים.. לידיעתך, לפני שנה קיבלתי הצעה להתקנת קולר סטנדרטי (שני צדדים) ב 3000 ש"ח רק להתקנה !!

אני לא מחפש להרוויח על אף אחד כסף, אלא, רק לעזור לעצמי ולרוכש מאושר וחבל שאתה רואה את זה ככה - אין ספק, גם לדעת המתקינים בעלי הסדנאות, שמדובר בקולר ברמה הגבוהה ביותר !!

אם למישהו פה יש רעיון או דרך להתקין קולר ברמה שכזו בסדנה רצינית במחיר נמוך יותר, אני מוכן לשמוע..

...CASKA for life

פורסם

לא טענתי לרגע שהקולר לא איכותי, אין לי מושג מאיפה הבאת את זה! לפי התמונות הוא נראה פצצה!

שים לב שהיתייחסתי רק למחיר ההתקנה ולא למחיר הקולר!

800 ש"ח לחומרים זה ממש לא המחיר, המחיר הריאלי אולי חצי מזה.

גם לא טענתי לרגע שאתה זה שמחפש לעשות מזה כסף (וגם אם כן זה בסדר).

בזאת אני מודיע רישמית שנטשתי את השירשור, אם אתה לוקח אותו למקומות כגון זה שאתה חושב שרמזתי שהקולר שלך לא איכותי או שכל מה שמעניין אותך זה לעשות כסף אז צר לי אבל זה ממש לא הייתה כוונת המשורר ושוב השירשור יוסט למקומות לא נכונים.

אשמח לקרוא ולהחכים מה עדיף אינלט או דאון פייפ בטווח המחירים לתפרן המצוי. (ולא, אני לא מגיב יותר בשירשור.)

• תוכן חדש...