Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6148 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אינלט בהחלט מוסיף ואני מדבר מניסיון,גם לא צריך להיות גאון כשתראה במו ענייך את האינלט המקורי בחלקו התחתון לעומת הסיליקות,תוסיף לזה את רמת הקשיחות שלו לעומת המקורי והכי חשוב תוסיף לזה שאנחנו לא מדברים על גדישת יצרן שעל פיה האינלט המקורי ניבנה [בצורתו ובקשיחותו]אלא על גדישה שהיא כימעט פי 2 מהמקורית ולכן במצב הזה אינלט מקורי שווה לתחת בתיפעול הגדישה החדשה!

כמובן עוד פלוסים שכבר ציינו פה זה רעש טורבו מורגש יותר ופריקה חזקה יותר,וכמובן בניה חדה יותר של הגדישה!

אני נוסע בין היתר עם אינלט אוטובאן פילטר K&N ציפ אפסולוט[צנרת +ללא ממיר] אצלי הבעיטה מורגשת החל מ2800 בערך,ניראה לי תקין אצלייך

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

• תגובות 98
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

גם אצלי בFR בזמנו הבעיטה היתה ב3K טור.

הכל נורמאלי.

מבסוט מהצ'יפ?

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

עכשיו זה אוטו שונה לגמרי, אפילו בהילוך חמישי במהירות 110 על כביש מהיר אם בא לי עקיפה אני מקבל מומנט ותאוצה סוף הדרך, ללא צ'יפ הייתי צריך להוריד לרביעי במצב כזה.

על הילוך שני ושלישי אין מה לדבר. תאוצת מטוס :-D

פורסם

יאלה תתחיל לחפור את הכביש בשני,תתחדש ותשדרג לאינלט[פורג'/ריבו/אוטובאן] חפש יד שניה סיפור של עד 650 שקל ושווה כל שקל.:-P

פורסם

מה שכן אין לי שעון גדישה, מענין אותי לדעת כמה אני גודש :twisted:

ב E&A אלי אמר שזה 450 ש"ח עם התקנה, נראה לי קצת יקר, ראיתי פה בפורום הודעות של אנשים שמוכרים שעון גדישה.

שווה ללכת על זה? או שההתקנה בעייתית? ובכלל של איזה חברה עדיף לקחת(כי אני בטוח שיש שעוני גדישה לא איכותיים)

מישהו יודע איפה אפשר למצוא יותר בזול?

פורסם

מחיר מעולה,וואלה לי יצא חדש בהיזדמנות חד פעמית מאלי ואביחי ב550 של אוטובאן [תודה זיו:-P!]בכ"א שווה לשלם על אחד משומש מחברה טובה עד 650 שח[חדש באיזור 1200 שח] התקנה של אינלט באיזור ה150 שקלים אולי קצת יותר .

קיצר מיד שניה עד 800 שקל אתה דואג לאינלט ופשוט נותן לשבלול שלך לגדוש בצורה הכי אופטימלית [עבור הגדישה החדשה].

בהצלחה.

נ.ב: איזה שעון גדישה הם הציעו לך ? זה לרוב הנתון הגדול שמשפיע על המחיר![אל תישכח שסביר להניח שהמחיר שהציעו לך כולל גם פוד לקורה מה שלא לקחת בחשבון לגבי שיכלול המחיר]

שעונים טובים הם שעונים של גריידי ,אמנם יקרים אבל אמינים ביותר,אני בכ"א נוסע עם שעון של שיפט-גלו,עושה את העבודה.

פורסם

99% שמדובר על GLOW SHIFT עם פוד קורה.

אם יש לך את האפשרות להזמין מאיביי אני ימליץ לך על מה שאני התקנתי.

מותקן כבר כמה חודשים טובים , אלקטרוני, מדוייק מאוד מאוד , עלה לי 140 שקל בEBAY של חברת RACETECH , מגיע עם פוד רגל יעודי.

http://www.youtube.com/watch?v=-QeqEaCQ2yc דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

וככה זה נראה, אני ממליץ לך לא להתקין פוד אוניברסטלי על הקורה , זה אף פעם לא נראה טוב , אם אתה מתעקש על הקורה תעשה פוד בהתאמה אישית(קצת יקר).

img5547g.jpg

פורסם

השעון הזה מתחבר לשמשה עם וואקום? הוא איכותי כמו גריידי?

אני יכול להזמין מאיביי, כבר עשיתי את זה בעבר.

ומי יתקין לי את זה? כמה עולה התקנה?

פורסם

השעון הישן שלי Autogauge smoke גם קניתי בEBAY והתקנתי אותו אצל E&A ב130 שקל.

אני מאמין שהם יתקינו אותו בשבילך.

השעון מגיע עם חיישן אלקטרוני שיושב קרוב לווסת לחץ דלק וככה הצינור ווקום קצר (ייתרון)

מהחיישן יוצא כבל שמתחבר לשעון. ולשעון מתחבר עוד כבל חשמל שמחובר לפיוז של המערכת סטריאו.

איכותי או לא איכותי כמו גריידי אני לא יודע , אני רק יודע שהוא מדוייק מאוד וזה מה ששעונים צריכים להיות.

פורסם

טוב, אני רואה שיש באיביי עכשיו רק אחד כזה ובמחיר של 100 דולר.

באמת יש כאלה למכירה ב 140 ש"ח=36 דולר ?

נחכה, עולי יצוץ משהו :-D

פורסם

האינלט אולי נותן ''הרגשה'' של נשימה יותר טובה אבל אם מתרגמים את זה לכוח על הכביש הוא לא נותן כלום,כנ''ל גם לגבי הדאון פייפ ואת כל זה אני אומר מנסיון אישי

השאלה עכשיו האם אינטרקולר מוגדל נותן תוספת כוח מורגשת (על הכביש) או שגם חבל על הכסף ?

• תוכן חדש...