Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6165 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אצלי אין תאורה דולקת, וזה מאוד מסקרן אותי אם זה רק אצלי בגלל נורה שרופה או שזה ככה בC5?!?

ואם כן זה מפליא אותי שלא חשבו על זה ברכב כל כך משוכלל.

פורסם
אצלי גם אין, ואני גם חשבתי שהנורה שרופה! 2002 SX

אצלי גם כן שנת 2002 דגם PK, ומוזר מאוד! כאילו חשבו שם כמעט על הכל, אפילו על קירור בקבוקי 1.5 ליטר בתא הכפפות, ועל תאורה במאפרה לא חשבו?!?

בוא נחכה לתגובות נוספות, אולי בכל מקרה הנורות שלנו שרופות.

פורסם

לנו הייתה קסארה שנת 2000 (SX 1.8 ) והייתה תאורה במאפרה שנדלקה רק עם הדלקת אורות ושלאחר כמה זמן גם נשפרה שם הנורה.

בכל אופן, אם בקסארה זה היה אז קשה לי מאוד להאמין שבC5 זה לא קיים

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

ב C5 קיימת תאורה למאפרה, תאורה שנדלקת עם אורות החניה.

במידה ואין תאורה, ייתכן והנורה שרופה או שבית הנורה המותקן מאחור פשוט לא הורכב במקומו חזרה לאחר פירוק הפאנל.

מסקנה: תפסיקו לעשן :p

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

אני עם SX 2002 (יד ראשונה) ויש ותמיד הייתה תאורה במאפרה

קיה סיד SW (ליסינג) וניסן נוט של האשה,

פיאט 127 903cc , 1979 (נמכרה...)

מחפש אספנות - איטלקית חמה - אלפא/לנצ'יה , או DS23/21

פורסם

ואללה לא יודע.... אבל התאורה היא מלמעלה מכיוון הפאנל ולא בתוך המאפה

חשוב לבדוק כאשר האורות דולקים והרכב מונע ובנוסף ניתוק כרית האוור של הנוסע הקדמי לא מופעלת (ז"א הכרית פעילה)

כאשר הכרית לא פעילה יש פונקציות שבכוונה לא עובדות - כמו כיבוי תאורת הפנל בלילה....

קיה סיד SW (ליסינג) וניסן נוט של האשה,

פיאט 127 903cc , 1979 (נמכרה...)

מחפש אספנות - איטלקית חמה - אלפא/לנצ'יה , או DS23/21

פורסם

אני כן מעשן ומדי פעם אני מפספס את המאפרה בלילה :(

בכל אופן תודה לכם על כך שהארתם את פני על כך שצריך להיות אור במאפרה :)

אני אגש למורשה שיחליפו לי נורה.

פורסם
ואללה לא יודע.... אבל התאורה היא מלמעלה מכיוון הפאנל ולא בתוך המאפה

חשוב לבדוק כאשר האורות דולקים והרכב מונע ובנוסף ניתוק כרית האוור של הנוסע הקדמי לא מופעלת (ז"א הכרית פעילה)

כאשר הכרית לא פעילה יש פונקציות שבכוונה לא עובדות - כמו כיבוי תאורת הפנל בלילה....

שי עוד יחשבו שאנחנו מתאמים כתיבת תגובות ביחד, זה האשכול השני שאתה מגיב איתי במקביל :)

• תוכן חדש...