Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

GPS של נוקיה 5800 לא תמיד עובד.


dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6153 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן. גם כשאני מחוץ לבית ומנסה לקבל נתוני מיקום הוא אומר לי שאי אפשר לקבל נתוני מיקום במקומות סגורים (למרות שאני בבית). לפעמים הוא עובד.

 

בנוסף, האם ה-GPS יעבוד בתוך רכב, כשהוא לא מוצמד לשמשה הקדמית? (נניח במושב האחורי).

 

מה דעתכם?

פורסם

תכנס לנתוני GPS ואז להגדרות מיקום ותבדוק שבשיטת מיקום מסומן V על "עם סיוע GPS" ," משולב GPS" ו "מבוססת רשת".

מבוססת רשת זה בעצם A-GPS , הוא עוזר לGPS למצוא לווינים על פי המיקום שלך לפי הרשת הסלולרית (זה משתמש בחיבור לאינטרנט אבל קילובייטים בודדים).

 

בN85 שלי הייתה אותה בעיה בדיוק , עד שהפעלתי את הA-GPS.

Seat Leon cupra R

פורסם

האפשרויות האלו דלוקות כברירת מחדל.

אצלי בבית קולט רק במרפסת , ברכב אין בעיה.

אודי A4

דימה.

פורסם

מהנסיון שלי עם 5800 עד שהוא משיג נעילה אתה כבר מגיע ליעד, יותר מפעם אחת לקח לו כמעט 10 דקות להשיג נעילה כשבדרך הוא צעק עלי כל הזמן שאין קליטה בתוך הבית (ולא, לא הייתי בבית, היתי במקום עם קליטה טובה), ה MIO 168 הזקן שלי משיג נעילה מהר יותר כבר.

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

פורסם

בבקשה אנשים לכתוב גרסאות תוכנה , אני על גרסה 21 ויש לי נעילה תוך 5-10 שניות.

מה שידוע שבגרסאות ממש מוקדמות אכן היו הרבה מעוד בעיות עם GPS.

 

טיפ קטן בשביל להינעל מהר תשים את המכשיר על כף היד לכ10 שניות בזמן הפעלת היישום.

אודי A4

דימה.

×
×
  • תוכן חדש...