Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6145 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום ב 22:15 פלוס מינוס מתחיל גמר ריצת ה 100 מטר.

אז נכון, למרות הצהרותיו של טייסון גיי קשה להאמין שהוא יוכל לקחת את האליפות הרצופה מאוסיין בולט.

אבל מה יהיו שווים חיינו ללא הימורים?

:shock:

אסאפה פאוול?

טייסון גיי?

או שמא ההוא שנראה כמו ילד מושפע מהשכונה שלי, רק שמתנשא לגובה של כמעט 2 מטר - העל אנושי אוסיין בולט?

מצד אחד, התנועות של בולט מזכירות לי ילד אדיוט עם טלפון מזמר ביד שגורמות לי לרצות לראות אותו נעלם מהנוף. מצד שני, לא לראות אותו מנצח ואולי שובר את שיאו זה חתיכת הפסד מבחינתנו לצפייה בהיסטוריה.

לדעתי:

1. ילד אדיוט עם מוזיקה בטלפון

2. אסאפה פאוול

3. טייסון גיי

(קחו בחשבון שימשיכו כאן בשרשור הימורים לגבי ריצות אחרות באליפות ואני אישי מכחיש את מעורבותי בהימורים ובכלל הרגע השתלטו לי על המחשב...)

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

פורסם

אני מהמר שלא יישברו שיאים מהותיים.

אליפות העולם היא בעיקר כבוד, לעומת ליגת הגולדן-ליג שיש בה כסף גדול.

הרצים עדין לא מרוויחים כמו כדורגלנים, כך שאולי לחלקם שווה לשמור את הכוח לאיפה שיש כסף.

אני לא יודע לגבי הקצרות, אבל אני די בטוח במה שאני כותב לגבי הריצות הארוכות.

פורסם
אני מהמר שלא יישברו שיאים מהותיים..

שמת כסף? כי אם כן... הפסדת!

דרך אגב, תקן אותי אם אני טועה אבל לשיאנים הגדולים מובטחים בונוסים גדולים מאוד (מיליוני דולרים) על כל שבירת שיא.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

הוא חתיכת בן זונה. ואני מדבר על בולט כמובן.

מה? הוא לא ראה כמה טייסון גיי השקיע? אפילו הביא תוצאה פסיכית של 9:71! לא יפה מצידו.

ואסאפה פאוול קצת התבאס למרות החזות השמחה לדעתי. מילא שלישי, אבל עכשיו גם טייסון גיי עם תוצאה מהירה ממנו בספרי ההיסטוריה...

ורגע של ניתוח,

שמתי לב שלקראת סיום הריצה בכל המקצים היתה עליונות לטייסון גיי (משום מה אני לא יכול לרשום רק 'גיי') שהצליח לסגור על כולם. מלבד על בולט שלא התמודד מולו.

ובמטרים האחרונים של מירוץ הגמר רואים בבירור שבולט הלא אנושי לא מצליח לברוח לטייסון גיי ואף לא לפאוול.

הבריחה שלו היתה בכוח הפריצה ומעט באמצע. ואילו טייסון גיי שההבדל בינו לבין השאר הוא שהוא לא מתעייף לקראת הסוף. כמו פאוול שנראה שכבר היה בלי כל הכח ב4 מטרים האחרונים, אך כוח הפריצה שלו בזינוק חזק משל טייסון גיי.

בקיצור אני זיין מוח.

נ.ב.

את הבום לגבי היכולת ריצה של החברה' האלה כשרצו סביב ה 10.20 שניות, היה כאשר היו חברה ממדינות שנותנים להם 'צאנס' להופיע ולהרגיש את התחרויות, חלקם שלחו אצנים שרצו סביב ה 11.4-12 שניות.

ולמה בום?

הייתי רץ פעם בפחות מ 12 שניות. בצבא סביר להניח שאפילו ירדתי לסביבות ה 11.5. ואני לא בא להגיד איזה נינג'ה אני, ממש לא. אני בא לומר שלא יאמן איזה פער (במטרים) יש בין תוצאה של 10 שניות ל 12 שניות. זה נראה כאילו הם רצים מהר אבל לא מתקדמים. מטורף. זה הגיע למצב שלא תופסים אותם בפריים בכלל. ואני מתכוון לצילום זוויתי!

רק ככה הצלחתי לעכל את הפסיכיות והיכולת של אותם אתלטים.

אה... ואוסיין בולט עדיין ילד מתלהב עם טלפון שמזמר לו בקולות צווחניים מוסיקת היפ הופ.

אל תשכחו,

פורסם

אני מצטער, אבל אין שום סיכוי שמישהו עם שם כמו גיי אי פעם ינצח מישהו עם שם כמו בולט. זה פשוט לא אפשרי פיזיולוגית.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

יאשה פיצפוצי

אם אצן מסיים 100 מטר ב 10 שניות ואצן אחר (אתה) מסיים ב 12

אז כדי להמחיש לך, כשהוא הגיע ל 100 מטר אתה היית ב 80~ :lol:

זה לא חצי אוטו מאחור זה מרחק בין 2 עמודי תאורה אם תשווה את זה לבדיקת יכולתינג

בכל אופן זה שיא שלא יאומן ואדם שעושה את השיא הזה מותר לו להיות הכי אידיוטי והכי שחצן והכי מה שבא לו כי אין כמוהו

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

מדהים, לדעתי הוא יכול לקזז עוד, הוא פשוט שומר כל פעם קצת כי הבונוס הכספי על כל שיא עולם הוא גבוה ביותר.

היתה לי תחושה שהולכת היום להיות ריצה היסטורית ולכן הקלטתי את השידור (באמצעים דיגיטליים).

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

הפרשן אמר שבולט טוען שאין לו שום בעיה לרדת ל 9.4 :shock:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אז כדי להמחיש לך, כשהוא הגיע ל 100 מטר אתה היית ב 80~

זה לא מדוייק, תיאורטית כמובן, יכול להיות שאני רק ב 10 מ' האחרונים לא מצליח לנשום ועושה אותם כל כך לאט שזה ההפרש של ה 2 שניות וזה רק עמוד תאורה אחד הבדל...

:-P

בכל אופן זה שיא שלא יאומן ואדם שעושה את השיא הזה מותר לו להיות הכי אידיוטי והכי שחצן והכי מה שבא לו כי אין כמוהו

גם לא מדויק.

תכלס, מותר לו להיות הכי אדיוטי והכי שחצן גם ללא שיאים.

מותר לו. אבל ההבדל בין 'צחוק' בריא על המסלול, כמו שראינו מאסאפה פאוול ברבע הגמר שכשהמצלמה מסתכלת עליו אז הוא פותח עיניים חזק חזק ודופק חיקוי של שימי תבורי לבין לדקלם טקסטים בצורה מגוחכת כזאת שרק חסר שיתפוס מיקרופון והוא יראה מטומטם יותר מ'פיפטי סנט' ושאר חבריו בקטגוריית הראפ או ההיפ הופ, תהרגו אותי, בחיים לא הבדלתי ביניהם.

אל תשכחו,

פורסם

יותר מ9.5 זה עדיין אטמוספרי :-D

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

• תוכן חדש...