Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Automatic Gear Fault, Peugeot 206 XRS - להתחיל לדאוג?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6147 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני מחזיק Peugeot 206 XRS, שנת 2002, מנוע 1600 גיר אוטומטי

האוטו עשהבסך הכל כ75,000 ק"מ, והוא אצלי משהו כמו 3 חודשים ללא תקלות כלל

היום תוך כדי נסיעה בעיר (במהירות של בערך 30-40 קמ"ש) הרגשתי מן "קליק" בגיר ומיד לאחר מכן קיבלתי הודעה על צג המחשב של האוטו" Automatic Gear Fault "

המשכתי בנסיעה כרגיל וההודעה לא חזרה לאחר מכן, וגם לא נדלקו לי כל נורות אזהרה אחרות

השאלה שלי היא האם זו אינדיקציה לבעיה שקיימת באוטו? האם עלי לנקוט בפעולה כלשהי? או להמשיך לנסוע כרגיל?

תודה מראש למי שמכיר את הנושא ויכול לייעץ

פורסם

הגירים האלה רגישים מאוד לשינוי בלחץ השמן. אם מעולם לא נעשה שום טיפול בגיר הייתי ממליץ לבצע מספר פעולות:

דבר ראשון לבדוק בדחיפות מפלס תקין של נוזל גיר אוטומטי ולהוסיף במקרה הצורך.

אם הוא תקין אז כדאי לבצע החלפת הנוזל, אם מעולם לא הוחלף.

אם זה לא יעזור אז ישנו שלל של תקלות שיכולות להיות, להתחיל מבלוק הפיקוד (הכי "זול") ועד לשיפוץ כללי.

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

פורסם

BURZUM תודה על תגובתך

שכחתי לציין שהרכב עבר טיפול 15,000 לפני כחודש

הטיפול בוצע בחולון, לא במוסך מורשה פיז'ו אך מוסך שנחשב טוב ומומחה בפיז'ו וסיטרואן

האם במסגרת כזה טיפול היו אמורים להחליף לי שמן גיר?

ובכלל, האם עלי לבצע הפעולות שהצעת גם אם התקלה היתה חד פעמית ולא ממשיכה להופיע?

פורסם

גיר ה AL4 של פיגו סיטרואן אמור להיות סגור לכל החיים ולא דורש החלפת שמן וכל עוד לא רואים נזילת שמן מתחת לרכב אין מה להתעסק איתו.

למרות זאת, מומלץ אחת לתקופה (של כמה שנים הייתי אומר) לבדוק את גובה השמן, מדובר בתהליך שמבוצע במוסך במהלכו מוסיפים שמן ומרוקנים שמן דרך פתח מדידיה מיוחד. וכדאי שהמוסך שיבצע את הבדיקה יכיר היטב את התהליך אחרת יהיה יותר מדי או פחות מדי שמן בסיום הבדיקה.

אני מציע לך לגשת למוסך שיש לו ציוד דיאגנוסטיקה שיקרא את התקלה שנרשמה במחשב הרכב ומכאן נמשיך הלאה בלי ספקולציות.

• תוכן חדש...