Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6163 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

יש ברשותי רכב מסוג יונדאי לנטרה אוטמטית שנת 96 כמעט 200,000 קילומטר.

לאחר תדלוק מיכל מלא ולאחר נסיעה של כ 100 קילומטר ישנו ריח חזק מאוד של דלק שמיף את תא הנוסעים הנמשך לאורך כ 200 קילומטר של נסיעה.

התופעה הזו חוזרת על עצמה בכל תידלוק.

רק אם אני ממלא דלק בכמות שהיא פחות מצי מיכל אין זכר לריח הנ"ל...

אני ממש לא יודע ממה זה יכול לנבוע, הייתי במוסך ואמרו לי שהם לא יודעים גם למה.

אשמח אם למישהו יש מושג או רעיון למה יכו לגרום לתופעה זו.

תודה רבה..

פורסם

תרים מושב אחורי ותראה מה מצב אטם משאבת דלק שנמצאת מתחת לכסא.

יתכן שזו התשובה.

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם

קרה גם לאחי,,,,

רק אחרי שהוא מכר את הרכב והוציא את המערכת הבין שהבורג של המגבר פגע במכיל דלק בגובה מסוים כך שתמיד שהוא מילא פול טנק היה ריח מטורף באוטו...

BMW E36 M40 year of 1992

Autobianchi A112 year of 1979

פורסם

גם לאשתי יש לנטרה 1996 והייתה לה אותה הבעיה ...

כעבור שנה , פתרתי את הבעיה ...

בעבר היה דלקן ברכב .. , ליד מכסה ההברגה של התידלוק ישנו חור קטן ודרכו היה עו8בר ריח חריף לאיזור הפגג' וכשהפגג' היה עמוס ולאחר נסיעות ארוכות ובמיוחד שהטנק היה מלא היה נכנס ריח חריף לתא הנוסעים ..

הפתרון שלי היה זה , לרכוש מחנות קנה ובנה סיליקון אקרילי בלתי דליק ופשוט אטמתי את החור.

• תוכן חדש...