Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6154 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני בוחן אופציה שללקנותרכב שדרוש לו תיקון מסויים, הרכב בקרית חיים, ועדיף לי לתקן שם מאשר לגרור למכונאי שאני סומך עליו.

אז אשמך לשמוע על מוסך טוב עם יחס טוב ומחיר סביר.

עמית.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם
עדיף לי לתקן שם מאשר לגרור למכונאי שאני סומך עליו.

אני במקומת הייתי כן גורר למוסך שאני סומך אליו. זה לוקח זמן כדי לבחנות אימון במוסך מסויים ולעובדים שלו להכיר את בעל הרכב.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

מה יש לאוטו?לא מניע? כי גם אז תצטרך גרירה כי אין מוסכים בקרית חיים

מקסימום תבוא ברכבת מוקדם בבוקר תיסע עם האוטו לאט ואולי תגיע איתו לאריאל אם אני זוכר נכון איפה שאתה גר.

פורסם

לירוי הרכב זקוק לראש מנוע ואינו מניע. יותר משתלםלי שיעשו לי שם את העבודה מאשר לגרור לאריאל ולתתלמישהו שאני סומך עליו.

גרירה בתוך קריתחיים\מוצקין תעלה כ 150 ש''ח ובסוף כנראה שהעבודה תעשה במקוםבו הרכב טופל כל הזמן.

רק מקווה שלא ישחטו אותי במחיר. כמובן שאםיהיה מוגזם אני אמצא פתרון אחר.

חוץ מזה הדרך משם לאט עד אריאל יכולה להמשך יממה :wink:.

תודה!

עמית.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

• תוכן חדש...