Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6191 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מזעזע לשמוע על שנאה ועל פגיעה באנשים שלא הזיקו במאומה לאף אחד.

כנראה שיש כאלה שלא יודעים להפנים יום מסוים שהיה רק בשבוע שעבר (תשעה באב).

פורסם

אהבתי את הכותרת.

"כמה טוב שיש אמונה שעוזרת לנו לשרוד את זה"

אני רק יתקן את הכותרת.

"כמה טוב שיש אמונה שגורמת לנו לעשות את זה"

לא יפתיע אותי שהוא לבוש שחורים

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

אל תמהרו לקבוע מאיפה יצא הרוצח הנתעב. יש מספיק קבוצות הומופובים בחברה שלנו ולא צריך הרבה כדי להוציא מהם איזה חמום מוח מטומטם.

מה שכן, הייתי רוצה לראות את הרבנים הראשיים יורדים מכסאם והולכים לבקר את הפצועים על מנת להראות לכלל הציבור שהאנשים האלה לא מצורעים ואין לנדות אותם.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
צריך לתלות את הרוצח בכיכר רבין לעיני כל המדינה בשידור חי בטלויזיה.

ובזמן התליה תהיה הודעה של עיברי לידר ודנה אינטרנשינל:roll:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

מה שכן, הייתי רוצה לראות את הרבנים הראשיים יורדים מכסאם והולכים לבקר את הפצועים על מנת להראות לכלל הציבור שהאנשים האלה לא מצורעים ואין לנדות אותם.

זה קצת בעייתי מכיוון שזה מה שהם חשים כלפי האוכלוסייה הזו...

Chevrolet Silverado 2500HD - 2015 - LTZ

TW: Morel Supremo Piccolo | MID: Morel CDM 880 | MIDBASS: ScanSpeak Silver

SUB-WOOFERS: 2X JL Audio 10TW3 - Original Under The Seat StealthBox

TW Amp: Genesis Stereo 100 | MID+MIDBASS Amp: JL Audio 450/4 | Monoblock: JL Audio 500/1 | DSP: Helix Pro MK2

פורסם

זה לא משנה מה הם מרגישים כלפיהם. אתה יכול שלא להסכים עם דרך של קבוצה מסויימת ועדיין לדאוג שלא יפגעו בה. הגיע הזמן שיפרידו בין האדם לנטיה המינית שלו כשגם אם אתה פוסל את הנטייה לא תפסול את האדם בדיוק כמו שאם לתפוז יש קליפה מרה לא זורקים גם את הפרי.

פורסם

ואולי זה מאהב של אחד מהם שבא להתנקם בחבר שבגד בו? נקמה של הומו, היא כמו נקמה של אישה, יכולה להיות מאוד אכזרית.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

מקרה קיצוני בהחלט, וכבר לא משנה ממש על איזה רקע ומאילו מניעים הוא נגרם.

יהי זכרם של הנפטרים ברוך.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

לא מדובר כאן רק על הנפגעים בגוף.

מדובר בבני נוער שרובם עדיין חיים בארון ומקרה כזה מוציא אותם ממנו. גם אלה שלא נחשפו בתמונות מהמקום צריכים להתמודד עם הזוועה ללא יכולת לשתף את הקרובים להם.

ממש לא משנה מי המפגע ומה הביא אותו לעשות את המעשה. כרגע מה שחשוב להראות לילדים האלה שחלקם עולמם חרב עליהם (ואני יודע לפחות על פצוע אחד שמשפחתו התנתקה ממנו) שלמישהו אכפת מהם כבני אדם ללא תלות בנטיותיהם.

• תוכן חדש...