Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6189 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

ברשותי אופל קורסה JOY 94 ידני, דגם מנוע C14SE וקילומטראז' של 155K

יש ניזלה ממשאבת המים ומעוד 2 צינורות, המשאבה מחוברת לרצועה של הטימינג לכן צריך לעשות גם טימינג. האוטו אצלי כשנה וחצי, ואני לא יודע בוודאות מתי נעשה טימינג לאחרונה.

האם יש עוד חלקים שמומלץ להחליף בזמן שעושים את הטימינג חוץ מהרצועה והמשאבה? (כדי להימנע מתקלות בעתיד)

האם להקפיד על סוג מסויים של חלפים?

מה בערך המחיר המקובל במוסך רגיל על החלקים והעבודה?

(לי נאמר שזה בערך 250 ש"ח על המשאבה , 120 ש"ח על החגורה ו-450 ש"ח על העבודה, ככל הנראה ללא מע"מ)

האם הטימינג בקורסה מסובך? האם לשים לב לדברים מסויימים אחרי הטיפול כדי לבדוק שהאוטו עובד בצורה תקינה?

אשמח לקבל עצות בנושא

קובי

פורסם

למרות שמאוד מעניין אותי לדעת איך עושים את זה, אני לא יעשה את התיקון בעצמי מכיוון שאין לי מספיק ידע וניסיון בתחום. אני מתכוון לשים את הרכב במוסך.

פורסם

לפני שקניתי את האוטו, בעל הרכב אמר לי שהוא עשה טימינג בזמן - אבל אני לא יודע מתי ואיך זה נעשה.

האם אפשר בזמן הטיפול עצמו לראות את המצב של מערכת התיזמון או שכדאי בכל מקרה להחליף את הכל?

האם העלות של להחליף את כל מה שנע במערכת התיזמון גבוהה משמעותית?

פורסם

שלום, ברשותי רכב בדיוק כמו שלך מאותה שנה.

אם אתה מגיע לירושלים אני יכול להמליץ לך על מוסך שמתמחה בדגמי קורסה ויתן לך עבודה מקצועית במחירים סבירים.

DOMO2

WELLCOME TO THE END OF THE WORLD

• תוכן חדש...