Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

דיון | GPS האם כדאי או לא?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6153 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הGPS של הנוקיה E66 שלי הטעה אותי ולקח אותי בדרך ארוכה יותר פעם אחת ככה שהתברברתי באיזה מקום חצי שעה עד שחילצתי את עצמי בזכות שלטים,

GPS מאוד יעיל בחול על כבישים שמונחים כבר שנים, בארץ יש שינויי תנועה רבים ולכן הGPS יכול לטעות לעיתים קרובות כי המפות שלו לא מעודכנות.

שאלה: האם GPS ייעודי ( לא דרך סלולר ) מתעדכן, אמין יותר בניווטים שלו?

• תגובות 48
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

תראה אני GPS משהו כמו שנה-שנה וחצי ועד לא מזמן הייתי עם התוכנה "דסטינייטור" שהיא תוכנה ממש טובה אבל המפות קצת ישנות ולא מעודכנות. עם התוכנה הזו פעם אחת הGPS לא הטעה אותי ותמיד הוביל אותי לאן שרציתי בלי סיבוכים מיותרים, מה גם שהיא מאוד קלה לשימוש ונוחה. לאחרונה עברתי לIGO8 התלת מימד, וחוץ מפעם אחת שהייתי בירושלים ורציתי לנסוע לבאר שבע הוא הוביל אותי דרך גוש עציון וכל המנהרות(דרך מפחידה מאוד אני חייב להגיד) אבל בסוף משום מקום עליתי לקטע החדש של כביש 6 בבית קמה שיכולתי לנסוע דרך הדרך הרגילה אבל בסוף הגעתי, לא נורא.

פורסם

אם כבר GPS אני מציע לך לקנות GPS עם לווין מובנה ככה שלא תצטרך לשלם לאחת מחברות הסלולר בעבור השימוש בלווינים שלהם.

אני משתמש במכשיר טלפון מסוג HTC DIAMOND ובתוכנה IGO 8.

עד עכשיו זה שימש אותי מעולה ולא עשה שום טעויות, למרות שתמיד עדיף להשתמש בראש ולהתמצא קצת.

volkswagen Golf, 1.6 TRENDLINE FSI 2007, 115HP

פורסם
אם כבר GPS אני מציע לך לקנות GPS עם לווין מובנה ככה שלא תצטרך לשלם לאחת מחברות הסלולר בעבור השימוש בלווינים שלהם.

א) חברות סלולאר לא מחזיקות לוויינים. אין להם כסף לזה.

ב) הכוונה כנראה למקלט מובנה

ג) GPS הוא חינמי, ומתקיים במימון ממשלת ארה"ב. חברות סלולאר לוקחות כסף בעבור השימוש בתוכנה, מפות ושירותי עדכונים.

בקיצור, גם אם יש לך סלולארי עם מקלט GPS מובנה, אתה לא חייב לשלם על שירות GPS, יש הכל ברשת, ובחלק מהמקרים אפילו בחינם (WAZE).

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

עוד דבר, אם כבר החלטת לקנות GPS אל תקנה מכשיר שהוא ייעודי רק לGPS, תקנה גם מחשב כף יד שכולל אנטנה של GPS. אם כבר, אז כבר.

פורסם

צר לי לאכזב את כל אלו שלא יודעים להשתמש בGPS , אבל הדבר הזה גאוני נכון שיש פה ושם טעויות קטנות אבל זה כלום מאשר לחפש את הדרך מהזיכרון של איזה מפה שראיתה באינטרנט.

אני חרשתי אם ה GPS את המרכז את הצפון ואף דרומה ותמיד הגעתי ליעד ללא בעיות.

כמו שכתבו זהו מכשיר אלקטרוני שצריך לכוון אותו להגדרות הרצויות ואז הוא יכוון קודם כל ניתן לחסום את האפשרות להגיעה לשטחים ואז לא תיכנסו לשום כפר ערבי, ניתן לחסום שימוש בכבישי אגרה וכך לא תשלם על הנסיעה בו, כמו כן ניתן להגדיר את סוג המסלול: מהיר, חסכוני ,קל וכדומה . והכי חשוב זה אחרי שהוא בונה מסלול פשוט לראות שבאמת המסלל נראה תקין לא סיבובים מוזרים וניתן לראות גם דרך איפה הוא עובר. אם לא מתאים ניתן להכניס שינוי או להגדיר סוג מסלול אחר והמכשיר ישנה את המסלול לבד.

בסה"כ אני גם לא חושב שצריך מכשיר עם צג ענק לי אישית יש מכשיר עם 3וחצי אינץ שעושה את העבודה מעולה, ואין שום בעיות כל מה שאתה צריך לראות במכשיר זה את הכביש הקיים ואת הפניה המתקרבת ואת זה כל מכשיר יראה לך.

תקנה משהו פשוט אבל מיצרן מוכר ותהנה

פורסם

לדעתי רוב האנשים שטועים בדרך/הדרך מתארכת להם פשוט לא יודעים להשתמש בGPS.

לי יש מכשיר נוקיה N73 פשוט עם GPS מסלקום והשירות עובד מצויין פשוט צריך לדעת איך להשתמש!

לדעתי (ככה לפחות אצלי יש) ברוב התוכנות ניווט קיימת אפשרות להגדיר באיזה כבישים יהיה אפשר לעבור (קו ירוק/כבישי אגרה/דרכי עפר וכו') וכן אפשרות גורלית לדעתי היא:

קביעה בין מסלול קצר ל מסלול מהיר - שמאפשרת בחירה בין המסלול הקצר ביותר לבין המסלול עם הדרכים המהירות ביותר.

פה לדעתי רוב האנשים בוחרים במסלול המהיר מה שגורם למכשיר לקחת אותם דרך כמה שיותר כבישים מהירים ולאו דווקא בדרך שהם יגיעו בה יותר מהר. שימו לב - לבחור כמעט תמיד באפשרות של המסלול הקצר.

אימפרזה 4*4 04 נמכרה :|

סובארו בי4 08 לימיטד ז"ל :cry:

סובארו בי4 09 גפ"מ :-)

BMW E92 8)

פורסם

נראה לי שהתבלבלת :brickwall: הפכת בין שניהם - המסלול המהיר הוא העדיף מכיוון שכשאתה בוחר במסלול הקצר,הוא בוחר את הדרך הקצרה ביותר מבחינת הק"מ ולא מבחינת זמן ההגעה (ככה שהוא יכול לקחת אותך בין כל מיני רחובות צדדיים וצרים במקום דרך כביש ארוך שנוסעים בו מהר).

פורסם

יש לי מכשיר GPS MIO MOOV 200 מכשיר טוב, 99% דיוק תוכנה מיתעדכנת אחת לחצי שנה ע"י סנכרון למחשב . ה 1% טעויות זה ביגלל שינוים של כבישים , מחלפים וכו' עד העידכון בסנכרון המכשיר , ניתן להגדיר לו לא לצאת מתחום הקו הירוק .

אני לא מישתמש במכשיר באופן קבוע אבל מידי פעם . לדעתי עדיף על GPS בפלאפון (מה קורה כשניכנסת שיחה במהלך השימוש?)

מחירו היה 800 ש"ח לפני כחצי שנה . יש לציין שיש לו אופציות שונות , מיכמונות מהירות , תחנות דלק , בתי חולים , תחנות משטרה וכו'

יהיה טוב, רק לא ידוע למי ומתי .

פורסם

לא התבלבלתי, התוכנה אצלי תמיד על מצב מסלול קצר.

כשניסיתי פעם את המסלול המהיר הדרך מהעיר התחתית לכרמל בחיפה (משהו כמו רבע שעה עם רמזורים) מעולם לא נראתה מוזרה יותר וארוכה יותר. המכשיר פשוט לקח אותי דרך כבישים ראשיים מיותרים והאריך את הדרך בכעמט כפול זמן וקילומטרים.

במסלול הקצר הוא פשוט מכניס אותי דרך כמה רחובות יחסית קטנים שחוסכים דקות ארוכות וקילומטרים רבים ומיותרים של נסיעה בכבישים ראשיים.

BMW E92 8)

פורסם

אוקי, תודה רבה על התשובות.

כרגע אני מסתכל יותר לכיוון של מכשיר סלולרי משולב עם GPS. ראיתי פה שלא כ"כ המליצו על זה, האם אפשר לקבל קצת יותר פרטים?

אם אקנה GPS נפרד אני פשוט רואה שהוא יזרק באוטו ולא יהיה בשימוש הרבה זמן.

כמו שציינתי בהודעה הראשית, אני צריך GPS לנסיעה \ 2 בשבוע.

פורסם

לדעתי, עדיף לך ללכת על כיוון הסלולרי. מספק את העבודה וגם יהיה לך בו שימוש יום יומי ותהנה ממכשיר מתקדם.

BMW E92 8)

פורסם
לדעתי, עדיף לך ללכת על כיוון הסלולרי. מספק את העבודה וגם יהיה לך בו שימוש יום יומי ותהנה ממכשיר מתקדם.

כן, אני חושב לכיוון הזה.

יש לי כרגע K800I, המכשיר הזה אצלי כ3 שנים והוא עושה עבודה יוצאת מן הכלל. אני לא יודע אם אני ירוץ לבזבז 3 אלף שקל על מכשיר אחר. אז בנתיים העניין ידחה קצת.

תודה רבה לכולם

• תוכן חדש...