Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיכום נושא הקליאו דיזל!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8153 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אכן ההשתהות קשורה אך ורק לטורבו ... אך המומנט קיים בכל זאת ועדיין עדיף על המומנט זבוב של הראלי.

שורה תחתונה ובקשר לויכוחי אוטו טוטו גלידה ואחרים ... זה פרופר קשור לנהג. :)

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם
שלום לכולם!!

דבר ראשון אני רוצה להודות לכולם על כל התגובות ועל כל ההערות :mm_yeah: אבל בכל זאת יש לי כמה שאלות והבהרות:

לכל המעונינים שרוצים לדעת אני בחור בן 26 לאחר שירות קרבי מסעיר ביותר באחת ביחידות צה"ל המובחרות :snipersm: שבה גם הייתי במשך שנה בקבע וגם עברנו בה קורסי נהיגה לסוגיהם. אי לכך ובהתאם לזאת אני לא מקבל את העובדה שמי שהוא קטן בגיל ועוד לא עשה צבא הוא לא בר סמכא בענין מכוניות. יש לי בן דוד בגרמניה בן 16 וחצי שיודע יותר ממני ויותר מהרבה אנשים פה בארץ על מכוניות ועל שיפורים. דבר שני גם לי היו בעברי מכוניות ספורטיביות כגון פונטו gt וכגון איביזה טורבו כאשר שתיהם היו משופרות גם במנוע אבל יותר בהתנהגות, אבל, ופה יש אבל גדול, בשנה האחרונה (עד שקניתי את הקליאו) נהגתי על סיאט טולדו TDI כאשר הנ"ל פונקה גם בצ'יפ וגם בסט של בולמי קוני צהובים וצמיגים מתאימים, ותרשו לי לומר לכם שבטולדו נהנתי הכי הרבה. אז אומנם יש לה פי 2 כוח מהקליאו אבל היא גם כבדה בכמה מאות קילוגרמים מהקליאו והשלדה שלה היא לא ברמה של הקליאו מבחינת תגובה ונכונות לשעשועים. עם הרכבים הנ"ל יצא לי לנסוע הרבה בכביש סדום,בירידות לים המלח ובכבישים נוספים פה באזור (אני מבאר שבע) שהם כבישים מפותלים ומהנים עד מאוד :D:D:D . הרשו לי לומר לכם שבכול הכבישים הנ"ל הטולדו היתה המהירה ביותר :twisted: !!!! בכביש סדום אף יצא לי לנסוע בחברותא עם בעלים של 106 ראלי והטולדו פשוט נעלמה לו!!! ולהזכירכם הטולדו היא משפחתית גדולה ולא הוט האצ' חמה!!! בגלל הטולדו שהיתה לי אני לא מקבל את העובדה שרכב דיזל לא כדי לשפר (אני רוצה לראות מישהו שיעיז לעלות למסלול מפותל מול האודי של צחי מערכות אם היו לו בולמים כמו שצריך).

לסיכום: נוצרת פה בפורום תחושה שמי שאין לא איזה הוט האצ' אין לו זכות קיום וכול מי שעוד לא סיים צבא לא מבין במכוניות. זה לא נכון :evil::evil::evil: !!!!!!!!!!!! אני לא מדבר על כל חברי הפורום אלא על חלק קטן שלהם כאשר אני באופן כללי מאוד נהנה פה בפורום ולומד המון

תודה רבה לכולם ומצטער על דברי התוכחה ועל אורך התגובה.

לילה טוב ושקט לכולם. :wave:

עושה רושם שלמישהו פה יש קצת רגשי נחיתות....

רון.

-רנו חמש 1250, פחות מ54 כ"ס, ומדבר נוהג ומזיין בדיוק כמו כל אחד עם 106XSI_RALLY_5_TURBO_RSI_WRX_S2000_GTI קבריו....-

נ.ב. - טוב נו, בקשר למזיין אז לא... אבל מה זה משנה עכשיו :)

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

לבעל הקליאו - תודה על הה"פ - אשמח לעזור בכל פרט נוסף.

לFBI - תודה על הה"פ גם לך. אני מרשה לצטט חלקים:

אני לא מבין מה נפלת עלי ככה אתה נכנס בכל מה שאני אומר אם אני יגיד שבבוקר יש אור אתה תגיד שלא מה הקטע הזה?

מי אתה שתקרא לי בכל מיני שמות ותגדיר אותי בכל מיני הגדרות זה לא במקום ותינוקי.

בשרשור ההוא לא נתת אפילו סיבה אחת למה לא לשפר נתת כל מיני סיבות למה "הזין שלך גדול יותר"

אז FUCK YOU ורד ממני כי אתה לא מכיר אותי

להבא אבקש להקפיד יותר על תחביר.

מי גאון של אימא?

גברים ממאדים ונשים מפגרות על כל השכל.

פורסם

רגע, אז למי שמפספס פה,

ובכל זאת רוצה ללמוד משהו מהשרשור הטעון רגשות הזה:

יש הבדל כלשהו בין מכוניות דיזל למכוניות מונעות בנזין,

מבחינת התנהגות קפיצים בולמים וכו', חוץ ממשקל המנוע?

למה קיים ההבדל הזה?

אי אפשר פשוט לקחת את אוטו רכב מונע בנזין,

לשים בו מנוע דיזל, והוא יסע כמו שצריך?

תודה.

כל חור בלילה שחור, אבל של ג'ינג'יות זוהר בחושך

• תוכן חדש...