Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6196 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני למעלה מחצי שנה קיבלתי דו"ח משטרה צבאית על מהירות.

השתחררתי בסוף פברואר 2009 ולא נשפטתי על הדו"ח.

לפני 3 ימים קיבלתי טלפון והפקידה אמרה לי להתייצב ביום חמישי (9 באב) ב10 בבוקר בבית הדין הצבאי לצורך משפט.

לא קיבלתי זימון בדף (צו) הביתה וההודעה היחידה שהיתה לי היא טלפון 3 ימים לפני שאני צריך להתייצב.

אני לא חייל, וגם לא חייל מילואים.

כשעצרו אותי, עצרו אותי עם רכב אזרחי, השוטר היה על מדי ב´ וטען שקלט אותי עם אקדח לייזר למרות שיש שם משהו מסריח לגבי הפרטים של איך הוא תפס אותי.

האם אפשר לזמן ככה אזרחים למשפט צבאי?

פורסם

אם לא שינו את זה, מותר לצה"ל לזמן אותך להשפט על עבירות שעשית במהלך השירות עד 180 ימים אחרי השחרור שלך.

תבדוק את הנושא עם הסנגוריה הצבאית.

I Ride Because I Really Like Dessert

פורסם

רכב אזרחי ששייך לצבא? השוטר הוא בכלל מ.צ.? אתה בכלל חייל? לא הבנתי את הסיפור, הוא קצת מסובך.

אבל לעניינינו - מ.צ. יכול לעצור אותך רק אם אתה עם רכב צבאי.

אפשר להשפט על עבירות שנעשו בזמן השירות גם לאחר השירות(אם המשטרה מטפלת באיטיות, תחשבו מה קורה כשיש משטר צבאית :wink:)

זה פחות או יותר מה שכן הצלחתי להבין ולענות. דרך אגב, ההגעה למשפט נחשבת ליום מילואים.אל תשכח לקחת מהם אישור ולקבל את הכסף המגיע לך.

פורסם

חח מזכיר לי סיפור נחמד, תפסו חבר שלי שנסענו 170 בצבא (אופל אסטרה) עצר אותנו שוטר רגיל, לא מ.צ, הראה על הממל''ז 151 קמ''ש, רשם פרטים וכו', חבר שלי סיפר למפקד שתפסו אותו (הורידו אותו מהתפקיד של נהג בוס) ומחכים למשפט, מחכים שנה וחצי חבר שלי כבר השתחרר ועדיין כלום, עבר כבר יותר משנתיים וחצי ו... כלום חחחח

הדו''ח כנראה הלך לאיבוד

פורסם

רוב הסיכויים שלשוטר ההוא לא היה ממש רצון להתעסק עם הניירת להעביר את הדו"ח למשטרה הצבאית.

מכיר כמה וכמה מקרים כאלה.

I Ride Because I Really Like Dessert

• תוכן חדש...