Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קרוסאובר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8596 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

ניתקלתי באינטרנט בסט קומפוננט שבא בלי קרוסאובר :mad:

מישהו יודע איפה אפשר לקנות קרוסאובר נורמלי וכמה הוא אמור לעלות?

:p

פורסם

קודם כל NEO אני חייב להגיד שהפרצוף הזה שאתה שם הוא פרצוץ של LOL וזה מביא לי את הסעיף שאתה שם אותו כל פעם :mad: (אבל לא קריטי :wink: )

שנית, לא ראיתי אף פעם את הסט ,באתר כתוב שיש קרוסאובר. זה יכול להיות ברמת העקרון בלי קרוס ואז יהיה ROLLOFF טבעי של התדרים, אבל בכל זאת רשום שם שיש קרוס.

פורסם

בקשר לפרצוף אני אשתדל לגוון אם זה כל כך מפריע

בקשר לסט רק רציתי לדעת אם דרוש להם קרוס שצריך לקנות בנפרד או שניתן להפריד את התדרים בדרך אחרת :?:

:wink:

פורסם

בקשר לפרוצוף שמע גיוון זה תמיד טוב :lol: לא יודע למה הפרצוף המגחך הזה מביא לי את הסעיף :evil:

בכל מקרה אמרתי לך שאני לא מכיר את הסט, אבל באתר שלו כתוב על קרוסאובר. מקסימום תנסה למצוא על האריזה שלו ולראות אם רשום משהו. או לשלוח אי מייל לחברה. בכל אופן לא הגיוני שאין לו חיתוך, אבל שום דבר בחיים לא בטוח ב100%

פורסם

ממש לא נראה לי הגיוני של Cerwin מוכרים סט בלי קרוס פסיבי, בטח לא באוטו דיפו.

זאת בטח טעות שלך או של המוכר.

Leon Cupra 2009

• תוכן חדש...