Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6170 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הקונדס קצת "מזייף" פה בפומבי ויכול ליהיות משהו לא מובן מדבריו.

ציטוט שלו בנושא יהיה יותר בכיוון שהוא מוכן להפסיק ליהיות צמחוני(ת קטנה) אם מדובר על להכין סטייק מהג'אקו :)

שלא לדבר על הפדיחות שהוא עושה להם עם העוזרת :)

בכ"א - אני מקווה שהעניין נשקל ברצינות כולל מי "יורש" את התוכי אם הוא מגיע לגילאים מפחידים כאלו.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני מוכן להוריש את הג'קו לכל מי שיש לו מחבת חמה ושמן בכמות המספקת :twisted:

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

יש לי בית טוב אם אתה רוצה להוריש אותו ולהיות בטוח שהוא מסודר.

אם אתה רוצה לעשות עליו כמה שקלים, לצערי יש המון כאלה ביד 2, תצטרף לחגיגה

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

פורסם
אני מוכן להוריש את הג'קו לכל מי שיש לו מחבת חמה ושמן בכמות המספקת :twisted:

כמה בעיות תקצביות אתה יכול לפתור לי :roll:, רק שמן אני לא בטוח שיש לי אני יבדוק:wink:.

רובר 214 SI למכירה אלפא 75 טורבו למכירה

"הפחד הוא רק תחושה, האומץ לנסות - זאת המעלה" (א.איינשטיין).

פורסם

בנוגע לארה, למגדלים מאוד מנוסים בלבד וגם אז, בעדיפות גבוהה לכאלה שאין להם שכנים או שאין להם בעיה לריב עם השכנים כי הציפור הזאת צורחת הרבה ובווליום שמעיר חצי שכונה (ומי שחושב שאני צוחק או מגזים, לא גר מעולם בשכנות לארה).

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אישית מה שמפחיד אותי בארה זה המקור שלו, חטפתי כמה ביסים מג'קואים, חלקם די כואבים וכאלה שהשאירו סימן יפה, לא משהו שלא עבר אבל עדין לא משהו נעים במיוחד, אני לא רוצה לדעת איזה נשיכה ארה יכול להביא, זה לבדו מרתיע אותי.

לגבי הרעש, מה שאמרו נכון, אני מכיר אנשים שהסתבכו עם שכנים בגלל ג'קו רעשן, לא רוצה לדעת איך זה היה נגמר אם זה היה ארה...

כמסורת השרשור, תמונה

רק מה, ארות לא צילמתי מעולם, אז הנה זוג קקדו קצת מיוחדים, הרוב מכירים את הקקדו כלבן עם כרבולת צהובה, אלה לבנים לגמרי (או שמה וורודים :p)

001 ani_155.jpg

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

• תוכן חדש...