Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6173 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי רכב הונדה אקורד שנת 95 מנוע 2.2 ex בזמן האחרון היא מתחילה לקרטע אני נוסע בא ואז היא מקרטעת ואז היא חוזרת ליסוע רגיל כאילו משהוא סתום שהיא משתחררת מימנו ואז עוד פעם הוא סותם אותה(הרכב יש לו גם מערת של גז והוא מקרטע גם במערכת של הגז )בבנזין היא מקרטעת קצת פחות ,החלפתי פילטרים של הגז אז ככה שזה לא אמור להיות הבעיה! תודה לעוזרים.

פורסם

ברכב שלי הייתה בעיה דומה לאחר התקנת מערכת הגז.

בהתקנה הרי מוספים מזרקים לגז, חותכים את חוטי המזרקים המקוריים ומחברים למערכת הגז.

אחד החיבורים של המזרקים היה רופף, תבדוק עם המתקינים אם יש לך עדיין אחריות

:-D אוטו זה כמו חומוס. קונים אותו מאהבה או לא קונים בכלל :-D

פורסם

מצתים אתה מתכוון לפלגים! החלפתי לפני 4 חודשים הרכב בנסיעה רק מקרטע הוא עושה קאע שהוא נוסע יפה ואז פתאום מתחיל לקרטע ואז הוא משתחרר ונוסע רגיל וככה כל הנסיעה מה זה יכול להיות עוד חוץ מהמזרקים של המערכת גז?

פורסם

קודם כל תנטרל את מערכת הגז ותבדוק אם הרכב מקרטע.

בנוסף תבדוק גם את חוטי ההצתה, לפי דעתי חוטי הצתה צריך להחליף כל 80K, הם עובדים במתח גבוהה וכל סדק קטן בהם יכול לפרוץ ניצוץ.

• תוכן חדש...