Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6179 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב.

ברשותי ניסאן סאני 94.

לפני קצת פחות משנה עברתי תאונה חזיתית, כתוצאה מכך החלפתי את כל הפרונט של הרכב.

כרגע אין מזגן ברכב.

החלפתי את הרדיאטור של המזגן.

אני יודע שגם צריך להחליף מייבש, הבנתי שגם צריך להחליף גומיות, מישהו יכול להסביר לי על איזה גומיות?

החלפתי את הצינור המתכתי שמחובר למייבש , זה שממנו מוציאים את הגז.

מה עוד אני אמור להחליף? לבדוק?

אם זה רק גומיות והוספת גז כמה זה יעלה לי בערך?

תודה רבה.

פורסם

קיימת לך נזילה יכול להיות שגם היא לא קשורה בכלל לתאונה כל שעלייך לעשות לגשת למזגניסט, היותר מפותחים קיים אצלם חומר זרחני המעורבב עם השמן ויוצא ומסמן את מקור הנזילה.

פורסם

אשמח אם תפרט, איך ישר הבנת שיש לי נזילה?

הרי החלפתי את המייבש, הכבל המתכתי שמחובר למייבש והרדיאטור.

מן הסתם אחרי התאונה כבר לא היה גז במערכת, ומאז גם לא מילאתי גז.

מאיפה בדרך כלל יש נזילה במערכת?

תודה על התגובה המהירה.

פורסם

לפי תאור התקלה שלך ומניסיון אישי הסקתי כי קיימת בעיית חוסר גז במערכת, נזילה יכולה להיות בכל נקודה במערכת מיזוג האויר.

בעיקרון אתה אמור לגשת לבצע בדיקה אצל מזגניסט ולבצע תיקון בהתאם לאבחון שלו, אם אתה מעוניין לגשת לבעל מקצוע אמין וטוב פנה לרפי לין חבר הפורום והוא יפנה אותך למקום הנכון.

פורסם

ניסן אני ממש מתפלא עליך אם לא הייתי מכיר אותך הייתי חושב שאתה קשה הבנה.

החלפת גומיות + וואקום + גז יעלה לך לא יותר מ350 טיבין ותקילין.

[החתימה הוסרה כיוון שלא עמדה בכללי הפורום. אנא קרא את הכללים.]

פורסם
אשמח אם תפרט, איך ישר הבנת שיש לי נזילה?

הרי החלפתי את המייבש, הכבל המתכתי שמחובר למייבש והרדיאטור.

מן הסתם אחרי התאונה כבר לא היה גז במערכת, ומאז גם לא מילאתי גז.

מאיפה בדרך כלל יש נזילה במערכת?

תודה על התגובה המהירה.

ניסן תקרא טוב..

[החתימה הוסרה כיוון שלא עמדה בכללי הפורום. אנא קרא את הכללים.]

פורסם

קובי מה אתה רוצה?

אני לא הבנתי איך הוא ידע שיש לי נזילה אם אחרי התאונה מן הסתם כל האזור הפרונט הלך, התעקם, נתלש וכו' כתוצאה מכך כבר אין גז במערכת, לאחר התאונההחלפתי את החלקים וחיברתי כבר הכל ועדיין לא מלאתי גז אז איך ניצן אמר שיש שיש לי נזילה?

אולי אין לי?

אז מי קשה הבנה?

אתה?

פורסם

בואו נעשה סדר בדברים, אם מרגע התאונה ברח הגז ומאז לא מילאת גז אז כל שצריך לעשות זה לאתר את מקור הדליפה ולתקן.

גומיות אתה אמור להחליף אם הן מקור הנזילה הוא מהם, במידה ולא אין כל סיבה להתעסק בהם.

ולך קובי אם הוא בשרשור הראשוני מציין כי החליף את המעבה ואת צינור המתכת בחזית אז הבנתי לדעתי בדיוק מה שהייתי צריך להבין. וכנראה שיש עוד מקור דליפה ברכב שעליו למצוא אותו ולתקן, לגבי המייבש אם לא החלפת מדחס אז פשוט תקנו את הנזילה שתמצאו מלאו גז אם הלחצים במערכת יהיו תקינים אין כל צורך להחליף את המייבש.

פורסם

אם מערכת מיזוג אוויר נשארה זמן ממושך פתוחה חובה להחליף מייבש ,מעבר לזה רצוי כל ארבע,חמש שנים להחליפו,אם לא מילו גז למה אתה מחכה,גש למזגניסט רצוי לבדוק את המערכת בלחץ עם חנקן ואם אין דליפה מלא גז הקיץ תכף נגמר

פורסם

אני לא הבנתי איך הוא ידע שיש לי נזילה אם אחרי התאונה מן הסתם כל האזור הפרונט הלך, התעקם, נתלש וכו' כתוצאה מכך כבר אין גז במערכת, לאחר התאונההחלפתי את החלקים וחיברתי כבר הכל ועדיין לא מלאתי גז אז איך ניצן אמר שיש שיש לי נזילה?

קובי יש הבלטה באדום

פורסם
ערב טוב.

ברשותי ניסאן סאני 94.

לפני קצת פחות משנה עברתי תאונה חזיתית, כתוצאה מכך החלפתי את כל הפרונט של הרכב.

כרגע אין מזגן ברכב.

החלפתי את הרדיאטור של המזגן.

אני יודע שגם צריך להחליף מייבש, הבנתי שגם צריך להחליף גומיות, מישהו יכול להסביר לי על איזה גומיות?

החלפתי את הצינור המתכתי שמחובר למייבש , זה שממנו מוציאים את הגז.

מה עוד אני אמור להחליף? לבדוק?

אם זה רק גומיות והוספת גז כמה זה יעלה לי בערך?

תודה רבה.

משה תקרא את השרשור הראשוני ותבין שהבעיה לא טמונה בהבנת הנקרא שלנו אלא שהבחור הצליח לבלבל אותנו מה אתה היית מבין מזה?

אני כשעניתי אז הבנתי כי הוא תיקן הכל אז ושוב כעבור שנה המזגן לא עובד.

חוץ מזה תחשוב הגיוני אתה הייתה נשאר שנה ללא מזגן? אני לא.

• תוכן חדש...