Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6182 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עזוב כוח סוס

תראה את איכות הבניה והייחוס.

תראו את הסרטון מתוך הרכב זה גורם להתרגשות רק מלראות את זה. וכל זה בנוי על קלאסיקה אמריקאית. ואו!

שימו לב המחיר 180 אלף זה מחיר שכבר הציעו ועדיין לא עבר את הרסרב. מעניין כמה מחיר המינימום..

אם יש רכב "משומש" ששווה מחיר הזוי (עולים בי זכרונות משרשור הסובארו ב80 אלף שך כי יש לו טורבו :) ) זה זה. (ומכוניות שנבנו על ידי אנשים כמו צ'פ פוס, בויד קנד' וווסט קוסט)

פורסם

לא אוהב אדום.

כל מה שתעשה בחיים, יהיה חסר חשיבות.

אך חשוב מאוד שתעשה אותו,

כי איש לא יעשה אותו מלבדך.

פורסם

אתם יודעים... שימו 180 אלף דולר ותקבלו החזר כספי במירוצי דראג. :-D

"אמור לי מי הם חבריך ואומר לך באיזה מכונית אתה נוהג." -הנרי פורד.

"הרי את מגודשת לי במפתח זה כדת פורשה וישראל".

פורסם
(ומכוניות שנבנו על ידי אנשים כמו צ'פ פוס, בויד קנד' וווסט קוסט)

חבר אתה רואה יותר מדי ערוץ דיסקברי :wink:.

בכל מקרה, בדיוק היום יצא לי לשבת בקאמארו IROC-Z מקורית יבוא אישי שנת 90 ואין לי מילים, איזה סאונד מטורף אומנם לא 1000סוסים היו לה רק 4XX סוסים מקורים אבל עדיין...

רובר 214 SI למכירה אלפא 75 טורבו למכירה

"הפחד הוא רק תחושה, האומץ לנסות - זאת המעלה" (א.איינשטיין).

פורסם

קלאסיקה אמריקאית. ואו!

כן קלאסיקה אמריקאית עם מנוע 2JZ יפני מטויוטה סופרה :] דרך אגב אחד המנועים המטורפים

פורסם

סתם לידע כללי, לא נוהגים לחתוך חצאי משפטים של אנשים ולהשתמש בזה לצרכים שלך זה נקרא להוציא דברים מהקשרם. אמרתי "וכל זה בנוי על קלאסיקה אמריקאית". אפרק לך את המשפט "בנוי"= שיפוץ, הוספת מנוע הודי גם אם תרצה. "על"- על בסיס.

קצת תרבות דיון לא תזיק.

פורסם

הפורק לחץ שלו נשמע כמו גור פנדה גוסס.

כל מה שתעשה בחיים, יהיה חסר חשיבות.

אך חשוב מאוד שתעשה אותו,

כי איש לא יעשה אותו מלבדך.

פורסם

רכב מפחיד (בצורה חיובית).

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם

על מעט מאוד רכבים היתי משלם 180 אלף דולר עם היה לי.

זה אחד מבין הבודדים שכן היתי משלם.

סתם לידע כללי,ניתן להביא כזה רכב לארץ ולהעביר אותו רישוי?!

Got To love It

• תוכן חדש...