Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6171 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

ברוח השינויים שאני מבצע בסטפ שלי הגיע תורו של הרדיו דיסק לפנות את מקומו, הסיבה שאני מחליף אותו לא כי הוא לא טוב, מהסיבה הפשוטה שאני רוצה שינוי.

אני מתלבט בין שתי הד יוניט של קלריון ואחד של פיוניר.

Clarion DXZ956MC יד שנייה ב1500 ש"ח , אפשר עוד להוריד אותו במחיר

או Clarion DXZ786USB חדש עם אחריות 3 שנים.

DEH-P80RS-II חדש אך יקר משמעותית.

לא מעוניין באקליפס.

אני מודע לכך שיש 785 ב1400 אך הוא ללא רדיו וזה חשוב לי.

אני נוטה יותר לכיוון מכשיר חדש עם כניסת USB מדגם 2008 מאשר מכשיר משנת 2005 מסידרה גבוהה יותר, אבל אם ההבדלים ביניהם משמעותיים אז אני מעדיף את האיכותי יותר.

מה בעצם ההבדלים בין P80RS לP80RS-II ?

Audison Bit 10 | Dynaudio Esotar E650 + Scanspeak D3004| Arc Audio 4200SE | Dynaudio Esotar 1200 | JL Audio HD 750/1

פורסם

אם הייתי רוצה להמשיך עם אלפיין הייתי קונה 9887, אבל כמו שציינתי אני רוצה לשנות קצת.

Audison Bit 10 | Dynaudio Esotar E650 + Scanspeak D3004| Arc Audio 4200SE | Dynaudio Esotar 1200 | JL Audio HD 750/1

פורסם
אם הייתי רוצה להמשיך עם אלפיין הייתי קונה 9887, אבל כמו שציינתי אני רוצה לשנות קצת.

כפי שהבנתי ה785 משווק לאחר שתדרי הרדיו הותאמו לארץ

כנראה תלוי ממי קונים

נהג ותיק

פורסם

KALDA הטענה שלך מתבררת כנכונה התקשרתי לשתי חנויות והם אמרו שכיילו אותו..תודה רבה חסכת לי 700 ש"ח

פורסם

מה בעצם ההבדלים בין P80RS לP80RS-II ?

אין יותר מדי הבדלים.

שאסי מנחושת ותמיכה בבלוטוות' באמצעות מתאם ב P80RS-MKII.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

ב-II של פיוניר מעבר לשלדת נחושת וחיוט פנימי-עד ל-RCA מנחושת, מותקנים ממירים מעט שונים וכיול מעט שונה לצליל - כך לפי פיוניר.

מנסיון, ה-II מכשיר עם צליל נהדר - במיוחד כשמשודך לאלקטרוניקה באמת איכותית, רמקולים וכו'. לטעמי הרבה יותר איכותי מהמכשירים שברשימתך.

חתימתי לא עמדה בקו אחד עם כללי הפורום ולכן נערכה.

• תוכן חדש...