Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4840 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אייל, אני ממש לא מסכים איתך. הפגנה בהחלט יכולה לעזור כאן, וגם אם לא באופן ישיר אז בעקיפין; נבחרינו יידעו שלציבור נמאס מהמצב הנוכחי. כשבונים מגדל, מתחילים מהיסודות. כשתינוק נולד הוא לא חושב איך לסיים תואר בהנדסה, מה הוא יעשה בצבא ואיך ישלם את המשכנתא.

בואו נעשה סקר קצרצר:

מי מקוראי השרשור מסכים (100%) לצאת מוקדם מהעבודה ולנסוע מת"א לי-ם, כשייקבע התאריך, ולא רק להסתמך על חברים שלו שיבואו בשבילו? עם כל המיסים שאתם משלמים, חצי יום חופש זה לא מה שישבור אתכם.

• תגובות 122
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לוחצים בדרך? :p

וברצינות - אני מוכן לקחת חצי יום חופש ולנסוע לי"ם,ואולי כמה מהעבודה גם יצטרפו אלי :)

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

בקשתך פורסמה בשעה 13:01.

בדקתי מידי פעם ואפשר לומר שלאורך כל הזמן היו לפחות 40-45 חברים שביקרו בפורום זה (באתר ביקרו עוד יותר).

בנוסף היו כאן עוד כ-50 אורחים לאורך זמן זה.

יותר מ-5 שעות אחרי, וקבלת הענות של אדם אחד.

כנראה שמטה המאבק שלך צריך לחפש אפיקי פרסום ויחצנות אחרים או שכל אלה שקראו את השירשור קודם לכן, כבר עייפים מלהכנס ולהתעדכן בחדש בו.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

שלום אמיר,

טעות בידך, בקבוצה נרשמו כ-25 חברים. הספק יפה לחצי יום.

בינתיים היוזמה תפורסם בטוקבקים בכל הכתבות העוסקות במיסים ובגזירות הכלכליות. ובכל יום מתפרסמות כמה כאלה.

וכמובן שיש עוד תוכניות באופק.

אם יש לך רעיונות לעוד אפיקי פרסום, אני אשמח אם תציע.

שבת שלום.

פורסם
שלום אמיר,

טעות בידך, בקבוצה נרשמו כ-25 חברים. הספק יפה לחצי יום.

בינתיים היוזמה תפורסם בטוקבקים בכל הכתבות העוסקות במיסים ובגזירות הכלכליות. ובכל יום מתפרסמות כמה כאלה.

וכמובן שיש עוד תוכניות באופק.

אם יש לך רעיונות לעוד אפיקי פרסום, אני אשמח אם תציע.

שבת שלום.

בלוף!

לדעתי, מדובר בתרגיל שיווקי מלוכלך של מר aa123. כמות ההודעות שלך לא מעידה על דבר...

לך תשרוף את זמנך על טוקבקים, במקום לבזבז את זמננו.

ובנימה צינית: מסכנה ה STi, לרגע היא הייתה בטוחה שהיא הולכת להיכחד מן העולם... :)

אה, עוד דבר, הצטרפו לקבוצת STi בפייס. i קטנה בסוף. אם כבר - אז כבר.

סימון.

SPL - 143.6DB

"

פורסם

aa123 גם אני מוכן לפנות חצי יום אם תתקיים מחאה כלשהי.

אני לא אוהב להרשם לכל מני פייסבוקים מקושרים וכד'.

Geschmacksmusterschutz

Golf MK3 TDI 😊 // Jetta mk5 TDI 🤮 // E91 Touring 318D 🤩

פאפואס בלאט...

פורסם
אז תצטרף לקבוצה שהספיקה למנות כבר יותר מ 30 חברים תוך יום.

ההודעה שלי ממש עצבנה אותך? או שאתה פשוט אנאלפאבת?

פורסם

מאיפה אתה מכיר אותי / מה אני עושה?

אני יכול לשפוט אותך בדיוק באותה צורה שאתה שופט אותי, אז תחסוך מעצמך מילים מיותרות.

בוא ספר לי מה אתה עושה בזמנך החופשי כדי להוריד את מחירי הדלק?

פורסם

אהלן סימון!

תרגיל שיווקי מלוכלך?!

אני משקיע מזמני כי אני לא רוצה לקנות STI רק בגיל 40. ואז לשלם עשרה שקלים לליטר 98. (שהיום עולה 8.10). כי נמאס לי שדופקים אותי. ואתה יודע מתי התחלתי לרתוח באמת? במקרה פתחתי עיתון (למרות שהיום אני נהנה פחות לקרוא מדורי כלכלה), וקראתי שבנוסף ל-30 השרים המושחתים שלנו, עכשיו העבירו חוק ששר מכהן יכול להתפטר מהכנסת (אפשר להיות שר גם בלי להיות ח"כ) ובמקומו אפשר להכניס חבר כנסת אוכל-חינם אחר. זה תרגיל שיווקי מלוכלך!

אני קיבלתי מידע ממישהו שהוא לא 'אחד מהרחוב', על כך שבקרוב הולכת להיות עלייה מאוד רצינית. שיתפתי איתכם. אם בסוף מחירי הדלק 95 יעלו רק לשמונה שקלים, אז ביבזתי 3 דקות מזמנך. אגב, גם אם תהיה בקרוב ירידה חדה במחירי חבית הנפט כמו שפורסם בחלק מהמקומות, אני מוכן להתערב איתך שהמס יעלה. אין סיכוי שהממשלה תיתן לליטר לעלות ארבעה שקלים. אל תהיו תמימים. ואז, כשמחירי חביות הנפט יעלו שוב, נגיע לרמה של עשרה שקלים. נדבר אז.

אגב, שתדע: מחירו הרשמי של הסולר הוא כבר היום עשרה שקלים. לפני עשר שנים ליטר סולר עלה שקל. אם הייתי כותב אז שמחירו הולך תוך עשור להיות פי עשרה, בכלל היו לועגים לי.

נ.ב לבחור שכתב שהוא לא הולך להרשם לפייסבוק - אני אשמח אם תירשם כי שם תתבצע עיקר ההתארגנות.

בידידות, אביעד.

(ובוא נעזוב שניה את מחירי הדלק בצד. אם אתה חושב שהמיסים שאתה משלם הוגנים, ושנבחרינו בכנסת חושבים רק עליך כל בוקר - אז בהצלחה).

בלוף!

לדעתי, מדובר בתרגיל שיווקי מלוכלך של מר aa123. כמות ההודעות שלך לא מעידה על דבר...

לך תשרוף את זמנך על טוקבקים, במקום לבזבז את זמננו.

ובנימה צינית: מסכנה ה STi, לרגע היא הייתה בטוחה שהיא הולכת להיכחד מן העולם... :)

אה, עוד דבר, הצטרפו לקבוצת STi בפייס. i קטנה בסוף. אם כבר - אז כבר.

סימון.

פורסם

יש הבדל בין עליה של פי 1000 לאורך 10 שנים לבין עליה של כ-50 אחוז תוך 3 חודשים.

למה שלא תצטייד במלא גדול ותמכור ברווח נאה.

הרבה היו שמחים לחתום על עיסקה בטוחה שתיתן להם 10 אחוז ב-3 חודשים, על אחת כמה וכמה 50 אחוז.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4840 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...