Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סמל"ת ממשיכה - מיטו מוזלת

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6184 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כאחד שנהג את שתי גרסאות המנוע בלנצ'יה דלתא החדשה, אין ספק שהגרסה החזקה היא העדיפה מביניהן, ביחוד בסל"ד בינוני וגבוה. התחושה הסוביקטיבית היא של הפרש גדול יותר מ-30 כ"ס.

עם זאת - וצר לי לקלקל לכם את החגיגה - המיטו היא אותה מיטו. העיצוב משגע, הניהוג הוא גרנדה פונטו, פלוס מינוס(בעיקר מינוס, ככל שהדבר נוגע לנוחות הנסיעה) - ואילו מערכת ה-DNA, בדיחה עצובה. ככה זה כשלא מסוגלים לייצר הגה ראוי.

חבל, כי כאחד שנהג על עשרות אלפות מארבעים השנים האחרונות, מעריך את 147 ומוקיר את 159, יצאתי מהנהיגה במיטו בתחושה שמוכרים לי פיאט גרנדה פונטו ב-150 אלף שקל. גרנדה פונטו יפה ומהירה בקו ישר, אך עדיין, גרנדה פונטו.

שנאמר, אל תסתכל בקנקן, אלא במה שיש בו. או בגרסתו האנגלית, Don't judge a book by its cover.

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם

מה שמוזר לי, זה איך הורדת לחץ הטורבו מניבה 15K הפרש?

אתה לא שואל את השאלה הנכונה.

השאלה הנכונה היא "איך העלאת לחץ הטורבו מניבה 15K הפרש?"

והתשובה היא שכל עוד אנשים מוכנים לשלם, למה שהיצרן/יבואן לא ינצלו את ההזדמנות להגדיל רווחים? שוק חופשי, לא?

It's only a sport if you use a ball

It's a real sport if you use two

פורסם

עם זאת - וצר לי לקלקל לכם את החגיגה - המיטו היא אותה מיטו. העיצוב משגע, הניהוג הוא גרנדה פונטו, פלוס מינוס(בעיקר מינוס, ככל שהדבר נוגע לנוחות הנסיעה) - ואילו מערכת ה-DNA, בדיחה עצובה. ככה זה כשלא מסוגלים לייצר הגה ראוי.

שנאמר, אל תסתכל בקנקן, אלא במה שיש בו. או בגרסתו האנגלית, Don't judge a book by its cover.

מערכת ה DNA רחוקה מלהיות בדיחה. יש הבדל ממשי בין המודים השונים בהיגוי ובתגובת המנוע.

לא נהגתי בפונטו אבארת' אז אני לא יודע כמה הבדל יש ביניהן, אבל בין הפונטו הרגילה יש הבדל גדול.

emotion of motion

פורסם

יוזמה מבורכת.

העיקר שנראה על הכבישים את הפרצוף היפה והישבן המחוטב שלה.

אני אישית הייתי שוקל רכישה, אך היא קטנה מדי פיזית.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם
מערכת ה DNA רחוקה מלהיות בדיחה. יש הבדל ממשי בין המודים השונים בהיגוי ובתגובת המנוע.

אכן יש הבדל ממשי:

-במצב דינמיק אתה נהנה מתגובת מצערת חדה יותר ומפחות תגבור להגה, בצירוף מירכוז חזק יותר. מוד ההיגוי הזה טוב לכבישי נס הרים, בית אורן ודומיהם - ורק שם. בכל כביש אחר, ההגה במוד הזה קטסטרופה.

-במצב נורמל ההגה הופך להיות חשמלי רגיל, כלומר דרדלה כמו בגרנדה פונטו - ובנוסף תגובת המצערת פחות חדה.

-מצב חורף, מאד רלבנטי עבורנו, אלא אם אתה גר במג'דל שמס...

כמובן שה-ESP אינו בר-ניתוק וגם במצב דינמיק, בו סף ההתערבות שלו אמור לעלות, הוא נותר נמוך.

והוא שאמרתי, ככה זה כשלא מסוגלים/רוצים לייצר הגה ראוי.

ואגב, אין לי כלום נגד גרנדה פונטו. ב-90 אלף שקל זו קניה חביבה מאד...

פורסם
אז לא הבנתי למה מערכת ה DNA בדיחה אם היא עושה את מה שהיא אמורה לעשות?

בגלל שהיא מהווה תחליף לא מוצלח לכיול רכב עם SET-UP אחיד, מאחר וכל אחד מהמצבים הוא פשרה. הקליאו ספורט, איביזה קופרה/FR החדשות, 207GTI, שירוקו - בכולן יש כיול אחד להיגוי ולתגובת המצערת/מנוע. זה לינארי יותר ונכון יותר לרכב עם מעטפת ביצועים בסגמנט הזה.

האלפא שלך אינה ב.מ.וו M5, שם מערכת ניהול דומה אמורה להעניק יכולת מסלול ממשית.

פורסם

שיט! הייתי בטוח שהאלפא שלי היא M5! איך עבדו עליי!

וברצינות,

המיטו לא מתחרה באופן ישיר באף אחת מהמכוניות שציינת. בארץ משווים אותן בגלל המחיר. יכולת להכניס גם את הגולף לרשימה.

אני מסכים איתך שכל מוד במיטו הוא פשרה, אבל בכל רכב סביב המחיר הזה יש הרבה פשרות. גם במכוניות שעולות חצי מליון בארץ, עושים פשרות.

חוץ מזה, מי אתה שתקבע מה נכון ומה לא נכון? כמו כל דבר, ל DNA יש את היתרונות והחסרונות שלו.

אני אישית נוסע רוב הזמן ב dynamic. אני אוהב את ההגה במצב הזה ולא מבין מה קטסטרופה בו. הוא קטסטרופה ב Normal.

אני בטוח שרוב קהל היעד של המיטו נשאר ב Normal. צריכת הדלק במוד זה היא יותר טובה והרבה אנשים אוהבים הגה קל.

ה DNA מאפשר להגיע לקהל יעד גדול יותר.

(ובוא תשווה את המיטו לפרארי 599, למה עצרת ב M5?)

emotion of motion

• תוכן חדש...